Cautare

21025 de rezultate pentru "la ce numar trebuie sa suni sa aflii creditul" (3.08 secunde)
Plini de entuziasm in 2008, furnizorii de componente auto ai americanilor apeleaza la solutii low-cost din cauza crizei financiare, care face ca si fabrica de la Craiova sa produca la capacitate redusa.
Statisticile arata ca romanii au preferat imprumuturile in lei care au crescut cu 6,3% (5,8% in termeni reali), in timp ce creditul in valuta exprimat in euro a crescut cu 2,5%.
Cine doreste sa cumpere o locuinta dar nu dispune de suma necesara si nici nu are un venit foarte mare poate apela la creditele imobiliare pe 40 de ani.
Banca Comerciala Romana (BCR) a semnat, joi, conventia cu Fondul de Garantare a Creditelor pentru programul "Prima Casa", iar clientii pot depune solicitarile de imprumuturi incepand de luni, in contextul in care peste 10.000 de persoane s-au interesat deja la banca de acest produs.
Problema Antenelor nu este doar sediul, ci una mult mai grava care poate duce, in cel mai rau scenariu, la insolventa Grivco SA si TV Antena 1 SA au imprumutat prin doua credite, luate in 2008, 46 milioane euro pentru care au fost gajate terenuri si cladiri, cele mai valoroase fiind sediul Grivco - acelasi cu al Antena TV Group SA - si cel al Antena 3 SA.
Puteti citi in continuare partea a VI-a a transcriptului interviului acordat de presedintele Traian Basescu pe 22 septembrie, in cadrul emisiunii "Nasul", de la postul de televiziune B1 TV. ... de ce daca sunt producator agricol nu sunt obligat sa platesc impozite si taxe, iar daca produc mobila sunt?
Chiar daca instanta inca nu s-a pronuntat definitiv in ceea ce priveste creditul pe care doresc sa-l contracteze reprezentantii Consiliului Judetului, presedintele institutiei, Eugen Durbaca, a trecut deja la demersurile pentru contractarea celor 85 de milioane de lei.
Banca Nationala a Romaniei (BNR) isi mentine tinta de inflatie de 7% pentru 2005, ca si pe cea de 5% pentru 2006, a declarat ieri guvernatorul BNR Mugur Isarescu la o dezbatere pe probleme financiar-bancare organizata cu ocazia FINFER 2005.
Fata de primul trimestru al acestui an, ponderea vanzarilor in leasing a scazut de la 59% la 52%, in cel de-al doilea trimestru. ... Batalia dintre credit si leasing auto se poate observa si la Salonul International de Automobile Bucuresti, care se desfasoara in perioada 7-16 octombrie la Romaero Baneasa.
Aceasta situatie este urmarea conditiilor impuse de lege si a adaptabilitatii bancilor comerciale la nevoile clientilor.
Odata cu intrarea in vigoare a noilor norme BNR privind cre­ditul de consum din 22 octom­brie, sistemul de finantare "credit doar cu buletinul" va inceta sa mai fie valabil. Acest sistem va face insa loc unuia la fel de flexibil:
Astfel, de la reducerea dobanzilor la creditele si cardurile de credit acordate in aceasta perioada, bancile merg pana la oferirea de premii consistente pentru plata cumparaturilor cu cardurile de credit.
Astfel, in calculul bonitatii clientului, RBL accepta pana la trei codebitori, acestia putand fi membrii ai familiei solicitantului de credit, respectiv sotul/sotia acestuia, rudele si finii solicitantului.
Bancile din România au doi ani la dispozitie pentru a le cere clientilor o dobânda anuala efectiva (DAE) unitara cu toate statele europene, mult mai mica decât acum.
Magazinele ce ofera credite populatiei pentru achizitii de electronice si electrocasnice sustin ca nu vor creste preturile în urmatoarele luni, în ciuda faptului ca Banca Nationala a cerut constituirea unor provizioane de catre finantatorii acestor magazine, pentru a descuraja creditele cu buletinul.Banca Nationala a României (BNR) a dispus luni noi masuri de politica monetara, ce ar avea ca efect limitarea creditelor de consum în valuta, în special a creditului cu buletinul.
Galatenii care apeleaza la creditul auto pentru achizitionarea unui autoturism de circa 10.000 de euro trebuie sa plateasca lunar sume de pana la 630 de lei.
Banca Nationala a Romaniei (BNR) a adoptat, la sfarsitul saptamanii trecute, noul Regulament privind acordarea creditelor de consum destinate persoanelor fizice.
Numarul 13 in numerologie - este un numar negativ sau pozitiv? ... Unii oameni evita sa aiba de-a face cu acest numar, se incuie in casa in zilele de 13, nu cumpara nimic in 13 exemplare, evita scaunul cu numarul 13 la cinematograf si il considera malefic.
Gradul de intermediere financiara - adica ponderea in PIB a creditului neguvernamental - va ajunge, la sfirsitul anului 2005, abia la 19,2%, de la 17,5% in 2004, fata de 106,1% la cit se situeaza acest indicator in UE.
Masa monetara a inregistrat la sfarsitul lui februarie 2005 o crestere de 30,8% in termeni reali, fata de februarie 2004, informeaza un comunicat al Bancii Nationale a Romaniei (BNR). Astfel, la sfarsitul lui februarie, masa monetara a fost de 652.801 miliarde de lei.
google-analytics.com