Cautare

21025 de rezultate pentru "la ce numar trebuie sa suni sa aflii creditul" (4.26 secunde)
Pentru cei care vor sa achizitioneze bunuri prin credite de consum doar cu buletinul, august este ultima luna in care mai pot lua astfel de credite.
Pentru a veni in intampinarea nevoilor clientilor, produsele institutiilor bancare sunt din ce in ce mai diversificate. Desi acum cativa ani nu era uzual pentru banci sa dea firmelor credite a caror destinatie nu era specificata, in ultimul an acest lucru s-a schimbat.
Ministerul Agriculturii vrea sa subventioneze maximum 16% din valoarea creditelor pe care agricultorii le vor contracta in acest an, in baza Legii 150/2003, privind creditul agricol.
Producatorii agricoli continua sa ignore creditele cu dobânda subventionata pentru agricultura pe care le-ar putea contracta la  banci. ... 150/2003, producatorii agricoli, persoane fizice sau juridice, pot beneficia de subventie (alocatie bugetara) pentru creditul pentru productie vegetala sau zootehnica.
Producatorii agricoli continua sa ignore creditele cu dobânda subventionata pentru agricultura pe care le-ar putea contracta la  banci. ... 150/2003, producatorii agricoli, persoane fizice sau juridice, pot beneficia de subventie (alocatie bugetara) pentru creditul pentru productie vegetala sau zootehnica.
„Persoanele cu handicap pot contracta credite de consum Expresso pentru amenajari interioare specifice persoanelor cu handicap si creditul auto având drept destinatie achizitionarea unui autoturism adaptat sau nu handicapului solicitantului“, au explicat surse autorizate din BRD Group Craiova.
Interesati-va asupra evolutiei ei înainte de a semna contractul de credit.În ultima perioada, creditul a devenit parte a existentei românilor, mai ales ca este destul de greu sa tii pasul cu noutatile în conditiile salariale actuale.
Dezvoltatorii imobiliari au devenit mai flexibili in privinta optiunilor de plata, dar unii dintre ei inca refuza sa accepte optiunea "fara avans", astfel ca solicita un avans minim de 10% pentru locuintele pe care le vand in stadiul de schite.
În functie de cât de repede si de usor obtineti un credit, trebuie sa platiti mai multi sau mai putini bani catre banca. ... Totusi, politica de costuri din jurul acestui tip de produs este aplicata în continuare la produsele de finantare.
Criza economica externa a determinat Banca Carpatica sa analizeze "mai aprofundat" garantiile, care trebuie sa poata fi transformate rapid in bani in cazul in care clientul care a luat creditul trece prin "momente delicate", a declarat Ilie Carabulea, actionar semnificativ al bancii.
Riscurile trebuie gestionate in mod corespunzator si nu trebuie ignorate", a spus Dragulin, la o dezbatere organizata de Camera de Comert si Industrie a Bucurestiului.
La aproape trei saptamani de la debutul programului destinat dezghetarii creditului de retail si a pietei imobiliare, Fondul de Garantare a analizat si aprobat doar 34 de dosare pentru acordarea de garantii in cadrul programului "Prima casa".
Este un numar dedicat unei singure teme, care nu inlocuieste editia obisnuita a revistei "Historia" din luna respectiva, ci o completeaza. ... "Dusmanului de clasa, de la caricatura la plutonul de executie".
Dupa luni intregi de certuri in instanta privind imprumutul pe care doreste sa-l contracteze Consiliul Judetului, nimeni nu a castigat, ba, mai mult, procesul se deruleaza ca si cum ar fi la inceput.
Incepand de astazi, comerciantii care practica vanzarile in rate nu vor mai putea umfla preturile in mod nejustificat, deoarece magazinele vor fi obligate sa prezinte clientilor nivelul dobanzii reale aferente creditelor de consum, precum si comisioanele aferente, potrivit legii privind creditele pentru consum.
in atentia consilierilor locali satmareni se va afla, in sedinta de saptamina viitoare, proiectul de hotarire privind majorarea pretului la apa potabila si la canalizare.
Consiliul Concurentei obliga societatea Laminorul Braila sa returneze imprumutul de 95 de miliarde de lei acordat de Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS), impreuna cu dobanzile aferente, pentru ca finantarea incalca legislatia referitoare la ajutorul de stat.
Dupa mai bine de o luna de incertitudini stirnite de efectul majorarii tarifelor administrate, tinta oficiala privind inflatia in acest an a fost revizuita de la 7% la 7,5%. Anuntul a fost facut ieri de guvernatorul Mugur Isarescu la lansarea primului Raport trimestrial asupra inflatiei.
La randul lui, Radu Zilisteanu, expert imobiliar, ne-a spus ca acest paradis va dura patru-cinci ani, perioada in care terenurile agricole vor fi cele mai cautate de investitorii straini. ... De aceea, vor fi foarte multi straini interesati sa-si construiasca o ferma la noi", ne-a explicat Zilisteanu.
anii de rambursare, dobanda anuala si miile de euro ce pot fi acordate) si succesul parea a fi desavarsit. Asta se putea intampla insa numai la o banca serioasa, nu si la o banca cat se poate de "Romanesca" in metehne.
google-analytics.com