Cautare

21025 de rezultate pentru "la ce numar trebuie sa suni sa aflii creditul" (3.08 secunde)
Zeci de fermieri doljeni au luat credite bancare pentru a-si plati furnizorii sau pentru a-si înfiinta culturile si garanteaza chiar cu subventia pe care trebuie sa o primeasca prin intermediul APIA. Creditul este singura posibilitate de supravietuire a agricultorilor în aceasta perioada.
Zeci de fermieri doljeni au luat credite bancare pentru a-si plati furnizorii sau pentru a-si înfiinta culturile si garanteaza chiar cu subventia pe care trebuie sa o primeasca prin intermediul APIA. Creditul este singura posibilitate de supravietuire a agricultorilor în aceasta perioada.
Anul acesta, cel mai cautat tip de credit a ramas creditul pentru nevoi personale, ne-au declarat specialistii site-ului www.VreasCredit.ro. ... Statistica este facuta pe un numar de 700.000 de utilizatori unici la nivelul intregii tari", sustin reprezentantii site-ului mentionat.
Puteti citi in continuare partea a patra a transcriptului interviului acordat de presedintele Traian Basescu pe 22 septembrie, in cadrul emisiunii "Nasul", de la postul de televiziune B1 TV.
In legatura cu depunerea fiselor fiscale pentru veniturile realizate din salarii platite in anul fiscal 2004, ca urmare a centralizarii datelor a reiesit ca pana la data de 14 martie a.c., dintr-un total estimat de 17.606 angajatori, au depus fisele fiscale 97,19 %, din care, in termenul legal de pana la 28 februarie a.c., un numar de 17.092 angajatori, respectiv 97,08% si peste termenul legal un numar de 21 angajatori, respectiv 0,1%.
137.375 de persoane din judetul Galati muncesc cu forme legale la o firma cu capital integral privat, potrivit situatiei intocmite la data de 31 iulie de catre Inspectoratul Teritorial de Munca (ITM) Galati.
Potrivit aceleiasi surse achitarea darilor locale a fost devansata cu citeva zile pentru evitarea producerii aglomeratiei la ghiseele Directiei de Fiscalitate. "Incepind cu 9 ianuarie, si nu de la 15 ianuarie, vom incepe sa incasam, ca sa nu mai fie inghesuiala.
Cifra destinului este suma cifrelor din data de nastere - redusa la o singura cifra. ... Ei sunt destul de docili si dispusi sa-ti accepte atitudinile bossy.
Numerele sunt simboluri misterioase, iar o stiinta a numerelor este veche si a starnit interesul multor cercetatori, insa putini au reusit sa patrunda in tainele numerelor. Lui Pitagora i-au trebuit 20 de ani, retras in Egipt, ca sa inteleaga misterele numerelor.
Cladirea care va gazdui targurile si expozitiile Camerei de Comert si Industrie a judetului Dolj nu va fi terminata la timp, astfel ca institutia risca sa piarda finantarea europeana de 600.000 de euro.
Cu toate ca bancile romanesti vin in intampinarea clientilor cu oferte din ce in ce mai tentante, va mai trece o buna perioada de timp pana cand acestea se vor apropia de ofertele europene.
Vino la banca X, oferim credite cu o dobânda de îti ia ochii! Cam asa suna reclamele la creditele bancare, însa, dupa contractarea unui împrumut, scoti din buzunar pentru achitarea datoriei mai multi bani decât arata dobânda.Cât costa un credit?
Creditul de 60. ... Beneficiarii Programului Prima Casa trebuie sa dea de un avans de 5% din pretul de achizitie al locuintei daca acesta este mai mic sau egal cu 60.
Bancile refuza sa finanteze zeci sau sute de firme mici si mijlocii. Aflati din GdS cum motiveaza institutiile de credit accesul foarte slab al IMM-urilor la creditare. Creditul bancar se numara printre putinele posibilitati de finantare a afacerilor intreprinderilor mici si mijlocii (IMM).
Atentie la ce semnati atunci cand va imprumutati de la banci sau de la institutiile financiare nebancare (IFN)! Un craiovean si-a facut calculele abia la doi ani dupa ce a contractat creditul: comisionul de administrare este de 23% din rata, iar comisioanele totale ajung la 43,5% din credit.
Ce au invatat firmele si populatia din aceasta criza? In urma cu un an, criza economica incepea sa fie simtita si in Dolj.
Aflat in studioul B1Tv, unde modera o emisiune in care il avea ca invitat pe Robert Turcescu (eu asa am vazut!), Traian Basescu si-a dat cu parerea despre orice, de la starea USL pana la datoriile Rompetrol.
Desi voci din sistemul bancar spun ca dobanzile la depozite sunt real negative, guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei, Mugur Isarescu, a tinut sa precizeze ca nu este catusi de putin adevarat.
Exprimat in moneda nationala insa, creditul in valuta a avut o dinamica mai temperata, de 45,2%, din cauza aprecierii monedei nationale in raport cu cele doua devize utilizate pentru finantare de bancile romanesti, respectiv euro si dolarul.
Mai trebuie spus ca gradul de intermediere la finele acestui an va continua sa creasca, ajungand la aproximativ 24%, fata de 21,1% in 2005.
google-analytics.com