Cautare

21023 de rezultate pentru "la ce numar trebuie sa suni sa aflii creditul" (3.28 secunde)
aplicarea, incepind cu perioada 24 iulie - 23 august 2005, a unei rate de 15 la suta pentru pasivele in valuta cu scadenta mai mare de doi ani atrase inainte de 23 februarie 2005 inclusiv, si a unei rate de 30 la suta incepind cu perioada 24 august - 23 septembrie 2005 pentru pasivele mentionate anterior.
Bancile nu s-au grabit sa adopte toate regulile impuse de BNR. Ele au facut acest lucru abia zilele trecute, cind au adoptat noile reglementari prin care se limiteaza cu 15-20% valoarea maxima din venitul clientului ce poate fi dedicata creditului.
Potrivit unei analize date recent publicitatii de Banca Nationala a Romaniei, masa monetara in sens larg a fost la sfarsitul lunii martie de 87,528 miliarde de lei noi, cifra care reprezinta o majorare cu 2,2% (1,9% in termeni reali) fata de masa monetara consemnata in cursul lunii februarie a.c.
Ce este mai avantajos? In aparenta, creditul auto este de preferat, ratele lunare fiind mai scazute decat in cazul leasingului, iar suma totala pe care cumparatorul o scoate din buzunar mai mica. ... Cei care doresc sa cumpere o masina noua au mai multe variante de achizitie.
BCR a indexat dobanda la credit cu 0,5% in medie. Sunt insa si cresteri mai mari, de exemplu in cazul creditului Camin Extra BCR cu dobanda fixa pe trei sau cinci ani, unde dobanda a urcat cu 1,13%, pana la 9,94% pe an.
Împrumutul pe card este usor de obtinut si de folosit deoarece banii sunt la dispozitie oricând doriti si-i puteti folosi si pune la loc oricând.
O analiza a situatiilor de la câteva banci reprezentative din Craiova arata profilul rau-platnicului: ... Creditul de consum a atras cele mai mari restante din total, în timp ce debitorii pentru creditele ipotecare sunt cei mai constiinciosi.
Majoritatea bancilor au scumpit treptat dobânzile atât la creditele noi, cât si la cele din sold (acordate anterior). Avem dobânzi la creditele în lei si de 17% pe an.
La un grad de îndatorare de 55%, o familie cu venituri de 3.000 de lei pe luna nu poate sa-si cumpere nici macar o garsoniera.
Ce garantie ofera statul in programul "Prima Casa"? Care este venitul necesar pentru a beneficia de creditul maxim? Cati bani pot fi obtinuti si ce preturi au locuintele? Sunt doar cateva intrebari la care raspunde analistul financiar Alexandra Popa.
Numarul persoanelor fizice cu credite la banci sau la institutii financiare nebancare (IFN) a ajuns la circa 4,5 milioane, reprezentand aproape 50% din populatia activa a Romaniei, din care peste 500.000 aveau credite atat la banci, cat si la IFN in iunie 2010, arata un raport al BNR´.
Persoanele fizice vor plati rate mai mari, dar dobanzi mai mici la imprumuturile de consum. ... Aflati din GdS cum va afecteaza/avantajeaza concret noul Regulament BNR, care limiteaza creditul de nevoi personale si creditul ipotecar in valute exotice.
Numarul 13 in numerologie - este un numar negativ sau pozitiv? ... Unii oameni evita sa aiba de-a face cu acest numar, se incuie in casa in zilele de 13, nu cumpara nimic in 13 exemplare, evita scaunul cu numarul 13 la cinematograf si il considera malefic.
De fiecare data cand s-au organizat donatii, teledoane, s-au afisat numere de telefon la care sa suni pentru a dona automat anumite sume de bani, chiar cand s-au organizat centre pentru ajutoare, multi ezita sa contribuie la astfel de actiuni.
Ce bine e uneori - de fapt, mai mereu - sa fii parlamentar.
Revine un episod al trecutului si nu ai idee cum sa tratezi situatia. Astazi gandesti diferit si iti este greu sa analizezi totul cu luciditate. ... Invata de la ei cum sa treci de napasta de azi. ... Nu te stradui in plus ca sa fii apreciat.
5 capcane de care trebuie sa te feresti pe Facebook In ziua de azi, daca nu ai Facebook nu existi. Nici nu mai e nevoie sa iti suni prietenii sau sa te intalnesti cu ei, pentru ca toate informatiile sunt la un singur click disanta.
Ajutor pentru comenzile rapide de la tastatura ?
"Ungureanu ori are puterea de a face ceva in Guvern, ori nu si atunci mai bine pleaca" Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, joi, ca nu ar fi povestit la televizor ce a vorbit cu premierul Ungureanu la telefon, insa ‘‘daca primul-ministru s-a apucat sa povesteasca, trebuia sa aiba curajul sa spuna tot".
"Ungureanu ori are puterea de a face ceva in Guvern, ori nu si atunci mai bine pleaca" Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, joi, ca nu ar fi povestit la televizor ce a vorbit cu premierul Ungureanu la telefon, insa ‘‘daca primul-ministru s-a apucat sa povesteasca, trebuia sa aiba curajul sa spuna tot".
google-analytics.com