Suport

Termeni si conditii

Folosirea platformei estiri.ro implica acceptarea de catre dvs. in totalitate a termenilor si conditiilor de utilizare.

In cazul in care nu sunteti de acord cu acestia, va rugam sa incetati utilizarea serviciilor furnizate de catre estiri.ro imediat.

Definitii pentru o mai buna intelegere a acestor termeni si conditii de utilizare:

platforma : sistem de gestionare online a unor baze de date cu informatii publice.

utilizator : orice persoana care acceseaza platforma cu scopul de a folosi serviciile oferite de catre furnizor.

serviciu standard : acces catre utilizator la o serie de informatii publice.

serviciu premium : acordarea catre utilizator a unei liste de facilitati ce ii permit acestuia sa salveze/modifice informatii din bazele de date ale platformei.

Costuri

Furnizorul ofera acces la serviciile standard ale platformei in mod gratuit.

Furnizorul poate percepe anumite taxe de acces la serviciile premium.

Reguli de utilizare

Utilizatorul va beneficia in totalitate de serviciile standard oferite de catre platforma prin intermediul furnizorului, atat timp cat nu se constata o incalcare a prevederilor acestor termeni si conditii de utilizare.

Obligatiile utilizatorului

Utilizatorul se obliga sa nu distribuie, transmita, afiseze, publice, reproduca, transfere sau sa vanda orice fel de informatii obtinute de la furnizor prin reproducerea, modificarea sau afisarea continutului de pe sau prin intermediul acestuia fara permisiune scrisa din partea dezvoltatorului;

Utilizatorul se obliga sa nu foloseasca si sa nu permita unei alte persoane terte (sa nu il autorizeze) sa foloseasca serviciile standard si premium oferite de furnizor pentru a transmite sau a receptiona materiale care contravin dispozitiilor legale in vigoare sau au un continut obscen, abuziv, vulgar, rasist, defaimator, ofensator, amenintator sau incalca orice alt drept de proprietate intelectuala.

Utilizatorul se obliga sa nu desfasoare (si sa nu permita prin intermediul sau) activitatea de cracking sau hacking, sau atacurile software de flooding sau de orice alta natura.

Utilizatorul se obliga sa nu violeaze si sa nu testeze securitatea (vulnerabilitattea) sistemelor sau retelelor prin intermediul carora furnizorul ofera acces la platforma.

Limitarea raspunderii

Furnizorul si Dezvoltatorul nu vor fi raspunzatori pentru niciun fel de pagube directe, indirecte sau accidentale rezultând din utilizarea, imposibilitatea utilizarii sau a corectitudinii informatiilor oferite de catre furnizor.

In orice moment furnizorul isi rezerva dreptul de a sterge informatii adaugate de catre orice  utilizator.

Furnizorul ofera acces in platforma sa in aceasta forma si fara alte garantii.

Dispozitii finale

Furnizorul isi rezerva dreptul de a modifica unilateral Termenii si Conditiile de utilizare a serviciilor standar si premium fara o notificare prealabila. Este responsabilitatea Utilizatorului de a verifica periodic continutul acestor Termeni si Conditii. 


Legislatie si litigii

Furnizorul si Dezvoltatorul isi rezerva drepturile de a solicita sanctionarea conform legislatiei in vigoare a persoanelor implicate in distrugerea, alterarea continutului, a securitatii platformei sau incercarea de a ataca platforma sau discredita serviciile oferite prin intermediul furnizorului.

Regulile mentionate in acesti termeni si conditii de utilizare, precum si toate efectele juridice pe care acesta le produce sunt guvernate de legislatia in vigoare din Romania.
Orice litigiu care are ca obiect o disputa aparuta in legatura cu acesti Termeni si Conditii urmeaza a fi solutionat de instantele competente.

google-analytics.com