Cautare

21025 de rezultate pentru "la ce numar trebuie sa suni sa aflii creditul" (4.79 secunde)
Unul dintre cele mai grele aspecte la contractarea unui credit imobiliar este incercarea de a gasi cel mai avantajos produs de finantare pentru a cumpara o locuinta. ... Unul dintre cele mai cautate credite pe domeniul imobiliar este creditul cu dobanda fixa.
Atât populatia din Dolj, cât si firmele locale au cele mai mari datorii bancare neachitate la termen, preponderent la creditele în lei.
Daca vreau sa fac ceva aici, trebuie sa rezolv singur, apeland la relatiile personale Dupa 7 ani in care a operat bolnavi cu suferinte neurologice dintre cele mai complexe, in spitale din Anglia, castigandu-si aprecierea seniorilor englezi si respectul bolnavilor, traind si muncind intr-o lume civilizata bazata pe reguli, respect si spirit de echipa, medical Horatiu Ioani a revenit in Romania.
Camatarii te imprumuta pentru dobanzi de 3 - 5% si chiar mai mult, iar aceste procente sunt aplicabile lunar, deci dobanda reala pentru un imprumut luat de la camatari ajunge la 36 - 60% pe an.
Pentru a veni în întâmpinarea clientilor care au contractat credite în alta moneda decât cea de salariu si sunt afectati de cursul de schimb, bancile convertesc împrumuturile dintr-o moneda în alta.În ultimele doua zile, cotatiile valutare au scos la iveala o usoara apreciere a leului comparativ cu moneda europeana (de la 3,7694 lei/euro înregistrata vineri la 3,7690 lei/euro luni, respectiv 3,7420 lei/euro, marti).
O societate care vrea sa se împrumute la banca trebuie sa stie ca exista zeci de clauze în contract, care, daca nu sunt studiate din vreme, pot duce creditul la costuri exorbitante.
O societate care vrea sa se împrumute la banca trebuie sa stie ca exista zeci de clauze în contract, care, daca nu sunt studiate din vreme, pot duce creditul la costuri exorbitante.
Creditul pe care CJ Dolj intentioneaza sa-l contracteze i-a bagat in ceata pe mai-marii judetului. Ca sa se descurce in cifrele inaintate de banci, CJ Dolj a angajat experti pe care nu stie cu cat ii va plati.
Simulare computerizata a votului din 9 decembre O harta interactiva realizata pentru site-ul DeCe News permite prognozarea rezultatelor la parlamentare, pe baza unei simulari computerizate a votului din fiecare colegiu.
Cu toate ca cel mai mare numar de familii care beneficiaza de ajutor social se afla in orasul Constanta, raportat la numarul total de locuitori ai orasului, nu se poate spune ca problemele sunt foarte mari.
Acestia au fost sfatuiti sa nu mai astepte bani de la judet pentru drumuri, sedii de primarii sau alimentari cu apa si sa imprumute la banca. ... Alta institutie administrativa din judet, Primaria Dragotesti, tocmai terminase de achitat creditul contractat.
Persoanele care îsi achita creditele cu ipoteca trebuie sa stie ca mai au un pas de facut: sa radieze ipoteca apartamentului.
Persoanele care îsi achita creditele cu ipoteca trebuie sa stie ca mai au un pas de facut: sa radieze ipoteca apartamentului.
Doi tineri incearca de doua luni sa afle de la BCR de ce nu le scade rata la creditul ipotecar in euro cu dobanda variabila, in conditiile in care indicii de referinta s-au prabusit.
Cu toate ca de la inceputul anului oltenii pot accesa credite de cofinantare pentru SAPARD, cu dobanda de 5%, doar zece proiecte sunt in acest moment in studiu la banci.
Bancile comerciale sunt reticente sa acorde credite companiilor nou-înfiintate. ... Bancile comerciale au început în ultima perioada sa ofere pachete de credite pentru întreprinderile mici si mijlocii (IMM), mai ales din cauza concurentei, dar si pentru ca stiu ca, în curând, IMM-urile vor avea la dispozitie fondurile structurale ale UE.
Multi craioveni apeleaza la credite imobiliare sau ipotecare. Cu toate acestea, in afara dobanzii afisate, beneficiarii creditului imobiliar sunt nevoiti sa plateasca o serie de taxe si comisioane, pe care trebuie sa le ia in calcul.
Atât din pricina concurentei din piata de profil (de la o luna la alta apar noi produse de creditare), cât si a perfectionarii strategiilor de marketing bancar si a evolutiei leului în raport cu principalele valute (euro si dolarul), unele credite devin neperformante, în sensul ca implica din partea beneficiarilor costuri mult mai mari.
O adeverinta de salariu ne poate aduce un credit de pana la 40.000 de euro, fara sa fie nevoie sa giram cu casa sau cu alte bunuri.
Le depun la banca, de unde se imprumuta si pun gaj productia agricola. "Asteptam de zece ani povestea aceasta", spun fermierii, in timp ce bancherii sustin ca nu e exclus ca guvernul sa impuna si usoare scaderi ale dobanzilor pentru agricultori.
google-analytics.com