Cautare

21025 de rezultate pentru "la ce numar trebuie sa suni sa aflii creditul" (6.95 secunde)
Cati tineri nu viseaza la ziua in care se vor putea muta in propriul apartament sau in propria casa? Cati parinti nu se gandesc la posibilitatea de a cumpara un apartament pentru copii?
În prezent însa, diferentele privind costurile celor doua produse s-au redus.Pentru ca se apropie vara si, odata cu ea, concediile, craiovenii încep sa-si faca planuri de vacanta.
Daca la sfarsit de an oamenii isi fac bilanturi, la inceput se apuca de economisit, printre altele, si pentru un concediu de vis.
Înainte de contractarea unui credit în acest sens, informati-va daca e mai avantajos unul special conceput pentru vacanta sau unul pentru nevoi nenominalizate.Produsele bancare sunt pe zi ce trece mai performante si mai diversificate.
Înainte de contractarea unui credit în acest sens, informati-va daca e mai avantajos unul special conceput pentru vacanta sau unul pentru nevoi nenominalizate.Produsele bancare sunt pe zi ce trece mai performante si mai diversificate.
De exemplu, in loc sa pui o intrebare pe Google, poti incerca sa incluzi cateva elemente specifice, cum ar fi un tip de fisier sau nume de pagina, urmand tipuri de date booleane.
Concurenta acerba pe creditele de consum va obliga bancile, mai ales pe cele mici, sa incerce sa exploateze segmente de potentiali clienti traditional ignorate.
Astfel, 14 banci au ajuns la concluzia ca este oportun sa-si indrepte atentia spre zona rurala.
ICR, Alpha Bank si CEC sunt institutiile financiare care va pot ajuta sa cumparati o locuinta mai mare sau o locuinta noua. Creditul-punte este un imprumut pe termen scurt si reprezinta primul pas spre cumpararea unei locuinte mai mari.
În plin proces de scumpire a creditului, românii prefera sa se împrumute exagerat la banci. ...  Banca Nationala a României (BNR) încearca sa diminueze apetitul românilor pentru împrumuturi, indiferent de moneda în care acestia doresc sa ia credite. La începutul anului, au fost majorari succesive ale dobânzii de politica monetara.
În plus, veniturile împrumutatului trebuie sa depaseasca 4.700 de lei pe luna. Daca iei credit de 150.000 de lei de la banca, trebuie sa restitui 500.000, 600.000 sau chiar 700.000 de lei.
Mai devreme sau mai târziu, bancile vor scumpi creditele, dupa ce BNR a majorat dobânda de politica monetara la 9,5 la suta.
Chiar daca nu se pot costuma de Sarbatori in Mos Craciun, bancile vin si ele cu cadouri si facilitati sub forma dobanzilor mai mici la credite si lansarea unor noi produse bancare.
Trebuie spus insa ca, in cazul unui imprumut ipotecar, normele bancare impun ca rata lunara sa nu depaseasca 35% din venitul lunar al contractantului. Mai mult, venitul lunar minim trebuie sa fie, in majoritatea cazurilor, peste 200 de euro pe membru de familie, adica aproximativ 720 RON.
Teoretic, bancile trebuie sa scada dobanzile la creditele deja acordate care trebuie sa se modifice conform OUG nr. ... Practic, institutiile de credit vor sa ridice marjele fixe, astfel incat dobanda sa fie la fel ca pana acum.
Mai multe banci de top au gasit metode noi de a le diminua dobanzile clientilor la creditele de nevoi personale: ... Dezavantajul consta in faptul ca, daca omul nu-si mai achita creditul, banca ii executa casa sau il executa pe girant.
Banca Nationala a Romaniei a finalizat normele de acordare a creditului in valuta, iar circa o treime dintre bancile comerciale vor trebui sa-si restrictioneze creditul in valuta, a declarat ieri guvernatorul BNR, Mugur Isarescu.
Incepand de ieri, BNR a impus noi reguli la imprumuturi, prin includerea in plafonul pentru evaluarea bonitatii clientilor a tuturor costurilor aferente imprumuturilor contractate.
Un pachet interesant pentru firme este creditul oferit pentru plata obligatiilor restante catre stat. Pentru obtinerea lui, firmele trebuie sa îndeplineasca o serie de cerinte, specifice fiecarei banci.
Persoanele interesate de obtinerea unui credit ipotecar trebuie sa vada care este varianta cea mai avantajoasa. Pentru asta nu este suficient sa se compare dobanzile percepute de banci, ci si celelalte taxe si comisioane incasate de acestea.
google-analytics.com