Cautare

5643 de rezultate pentru "oana fingu alaturi de sotul ei" (4.02 secunde)
Pe site-ul AM Press a aparut un articol scris de Aurelia Apostol, AMPress, intitulat: "Oana Stancu incalca politica Antenei 3 si-l face praf, in direct, pe Victor Ponta.
Oana Mizil agita apele in USL Calarasi Scandal in USL Calarasi. Presedintele PSD Calarasi, Oana Mizil, sustine ca Uniunea Social Liberala (USL) nu mai functioneaza corespunzator in judet din cauza liderilor locali ai PNL, care ii "hartuiesc" primarii social-democrati.
Dragostea dispare foarte usor cand partenerul tau de viata ajunge sa fie doar un coleg de apartament Se spune ca barbatii insala pentru ca sunt barbati, dar cand o femeie face acest lucru exista motive intemeiate.
familist.ro informeaza Sotul meu a devenit homosexual - ce se mai poate face? Daca te gandesti la o solutie, o metoda de tratament”, ei bine, nu se mai poate face nimic! ... Sotul tau nu a devenit homosexual, ci asa a fost dintotdeauna.
De ce nu a mai aparut Oana Stancu la Antena 3. ... Se lupta pentru viața ei Oana Stancu nu a mai aparut la Antena 3 in ultima vreme, ceea ce a starnit discutii in breasla, avansandu-se si ideea ca a fost data afara de la Antena 3.
Brandul Exotique a aniversat aseara 10 ani pe piata din Romania, evenimentul avand ca invitati la showroom-ul din Splaiul Unirii nenumarate vedete de la noi: Catalin Botezatu, Oana Turcu (Ardes Cosmetici) si sotul ei, Cristi Brancu (amfitrionul evenimentului), stilista Adina Buzatu, omul de afaceri Cristian Tantareanu venit cu sotia.
Soprana Felicia Filip si sotul ei, regizorul Cristian Mihailescu, director al Operei Nationale din Brasov, formeaza un cuplu fericit. ... Artista l-a cunoscut pe sotul ei intre doua repetitii: el regiza la Bucuresti "Micul Print" de Antoine de Saint-Exupery, iar ea juca doua roluri:
Oana-Maria Bogdan este membra in conducerea centrala a PLUS (Autor: ... Nu iti trebuie mai mult de 5 minute ca sa te convingi de asta. ... E ok, nu trebuie sa-ti fie rusine, eu ma fac vinovat de asta aproape in fiecare zi.
Oana Bogdan, membra in conducerea PLUS, numita de Ciolos roata motrice din spatele partidului: Cred ca un pas important al omenirii va fi cel al renuntarii la proprietate / Am fi mai buni daca nu am avea proprietati si am trai in grupuri in loc de cupluri (Autor:
Lucian Bolcas, Gheorghe Funar, Ilie Ilascu, precum si Oana Zavoranu ar urma sa se numere printre candidatii PRM pentru alegerile parlamentare, Corneliu Vadim Tudor.
Oana Mizil pare sa fi rupt, iremediabil, relatiile cu colegii sai din BPJ. ... Deci, inclusiv Oana Mizil s-a exprimat, atunci, pentru inlaturarea sefului Senatului. O saptamana mai tarziu, Oana a uitat de mandatul primit de la Colegii din Birou, votand in CExN impotriva excluderii lui Mircea Geoana!
Oana Turcu lucra pe atunci in televiziune, asa ca era un impediment sa apara in fata camerelor cu anumite imperfectiuni ale tenului. A fost reporter de teren, redactor, realizator de emisiuni pentru ca, mai apoi, sa ajunga directorul unui post TV din Iasi.
Binecunoscuta artista Oana Zavoranu a fost numita ieri consilier de imagine al Partidului Romania Mare, partid in care s-a inscris de curand. Mai mult, se pare ca presedintele acestei formatiuni politice, Corneliu Vadim Tudor, a propus-o chiar pentru un post de parlamentar.
Romexpo organizeaza, in perioada 25-28 februarie 2016, Festivalul de spiritualitate, medicina alternativa, si terapii complementare. Oana Sorescu, specialist in EFT, va sustine in fiecare zi a festivalului, intre orele 13:00-14:00, seminarii de eliberare emotionala.
Saptamana trecuta a fost una extrem de agitata pentru Denisa Tanase, una dintre surorile trupei Bambi.
Vedeta Kanal D l-a prezentat cu aceasta ocazie pe noul sau iubit, Marius, prietenilor si apropiatilor sai Oana Roman si-a serbat ziua de nastere la un salon luxos de evenimente, Jubile The Ballroom Primaverii, si a pregatit un meniu sofisticat pentru invitatii sai.
Pensia de urmas a sotului supravietuitor â€" ce trebuie sa stim? Desi asigurarile sociale de batranete publice sunt individuale, de ele pot beneficia sotul supravietuitor si copiii, in cazuri care tin mai degraba de asistenta sociala.
OANA STANCU SPERIE OPOZITIA. MAI RAU DECAT PUTEREA Referitor la lobby-ul lui Basescu pentru o companie (cazul Rosia Montana), Oana Stancu a afirmat, azi, ca e un motiv temeinic de suspendare. ... Oana pluseaza, speculand inteligent faptul ca aduce rating trustului Intact.
Domnule Dinescu, mizeria care se revarsa din articol ne loveste pe toti Artistii sunt revoltati de pamfletul unui angajat de la publicatia de satira "Catavencii", in care actrita Oana Pellea este criticata in termeni foarte duri, acestia considerand ca articolul respectiv este o jignire la adresa intregii bresle actoricesti.
Oana Roman trece din nou prin momente cumplite. ... nastere, vedeta a fost nevoita sa se interneze din nou, de aceasta data cu fiica ei. Micuta Maria Isabela, de numai cateva luni, a fost internata de urgenta de catre medici, in urma cu doar cateva zile, aceasta avand febra mare.
google-analytics.com