Warning: session_start(): open(/tmp/sess_mpfgj6mh8hfbg8qno2hmtnqiv5, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/estiri.ro/public_html/index.php on line 4

Warning: session_start(): Failed to read session data: files (path: ) in /home/estiri.ro/public_html/index.php on line 4
estiri.ro - Stiri | Revista presei | Meteo | Horoscop

Suport

Drepturi de autor

Definitii pentru o mai buna intelegere a acestor termeni si conditii de utilizare:

platforma : sistem de gestionare online a unor baze de date cu informatii publice.

utilizator : orice persoana care acceseaza platforma cu scopul de a folosi serviciile oferite de catre furnizor.

serviciu standard : acces catre utilizator la o serie de informatii publice.

serviciu premium : acordarea catre utilizator a unei liste de facilitati ce ii permit acestuia sa salveze/modifice informatii din bazele de date ale platformei.

Continutul, elementele de design si platforma, inclusiv, dar fara a se limita la acestea, intreg continutul in format text si orice alt material, transmis sub orice forma de catre Utilizator apartin dezvoltatorului si/sau a partenerilor sai si reprezinta continutul furnizorului.

Prin derogare de la prevederea precedenta, nu apartin dezvoltatorului, furnizorului si / sau a partenerilor sai acele materiale pentru care furnizorul a indicat un alt titular de drepturi, ori un alt detinator sau o alta sursa.

In cazul in care, indiferent de sectiunea furnizorului si indiferent de tip exista continut preluat si publicat de catre furnizor de la alti producator de continut sau materiale in fomat text, imagine, grafica, secvente video, dar fara a se limita la acestea, o asemenea preluare se realizeaza cu respectarea prevederilor legale si regulilor incidente in asemenea cazuri.

Utilizatorul intelege si accepta ca furnizorul este exonerat de orice raspundere privind datele si informatiile, dar fara a se limita la acestea, preluate de la orice fel de sursa oficiala

Utilizatorul intelege si accepta ca toate informatiile, datele si materialele oferite de catre furnizor au doar un caracter informativ si orientativ si ca furnizorul nu poate fi tras la raspundere in niciun caz si in niciun mod pentru veridicitatea si validitatea acestora sau pentru orice efect juridic decurgand din utilizarea acestuia.

Utilizatorul se obliga sa respecte toate drepturile de autor si drepturile conexe acestuia si orice alte drepturi de proprietate intelectuala pe care furnizorul si partenerii sai le detin asupra informatiilor, materialelor si datelor oferite de furnizor.

Utilizatorul intelege si accepta ca in cazul incalcarii vreunei prevederi asupra drepturilor de proprietate intelectuala, vor putea fi trasi la raspundere fata de autorii/proprietarii informatiilor, materialelor si a datelor oferite de catre furnizor.

Indiferent de sectiunea serviciilor oferite de catre furnizor si indiferent de tip, poate fi utilizat exclusiv in scopuri informative, definite potrivit prezentului document ca fiind scopuri pur necomerciale, fara nicio intentie directa ori indirecta privind obtinerea de profituri sau castiguri de orice fel dintr-o asemenea utilizare. Orice utilizare de continut de catre terte persoane in orice alte scopuri decat cele personale se poate face numai cu acordul scris, expres si in prealabil al furnizorului si /sau al dezvoltatorului.

Este interzisa copierea, preluarea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distribuirea integrala, partiala sau modificata a serviciilor oferite de catre furnizor efectuate in orice alte scopuri decat cele informative. Furnizorul si / sau dezvoltatorul isi rezerva dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai sus.

Cererile de utilizare a serviciilor oferite de catre furnizor in orice alte scopuri decat cele informative pot fi trimise catre furnizor folosind formularul de contact.


Orice utilizator care trimite prin orice mod informatii sau materiale catre furnizor isi asuma obligatia de a nu prejudicia sub nicio forma drepturile de autor pe care o terta persoana le-ar putea invoca in legatura cu acestea. Utilizatorul care trimite prin orice mod informatii sau materiale catre furnizor intelege si accepta ca nu poate angaja in niciun mod raspunderea furnizorului, ci numai raspunderea sa.

Un utilizator care trimite prin orice mod informatii sau materiale catre furnizor este de acord sa cedeze exclusiv, pe termen nelimitat, in momentul trimiterii acestora catre furnizor, toate drepturile de utilizare, adaptare, modificare si/sau retransmitere a informatiilor sau a materialelor trimise.

Furnizorul nu poate fi considerat responsabil pentru eventualele prejudicii morale, de imagine sau financiare cauzate de informatiile publice oferite prin serviciile puse la dispozitie de catre .


Warning: vsprintf(): Too few arguments in /home/estiri.ro/public_html/index.php on line 62
google-analytics.com
Warning: session_destroy(): Trying to destroy uninitialized session in /home/estiri.ro/public_html/index.php on line 67

Notice: Undefined variable: timp_incarcare_pagina in /home/estiri.ro/public_html/index.php on line 99