Cautare

1956 de rezultate pentru "dj" (4.81 secunde)
UDMR a avut timp de patru zile conducerea Loteriei Nationale. Ceea ce ei castigasera de la liberali au pierdut insa in favoarea democratilor, in cadrul negocierilor de duminica.
Al doilea tur de scrutin pentru ocuparea functiei de primar al localitatii Fritanesti s-a incheiat cu victoria social democratului Adrian Filote.
Ordonanta care reglementeaza identificarea si inregistrarea ecvinelor a trecut de Camera Deputatilor cu 207 voturi "pentru" si trei "impotriva", dar, desi au votat in corpore, nu toti deputatii stiu la ce se referea actul normativ.
Liderul local al PSD Galati, deputatul Dan Nica, a facut o radiografie a guvernarii Romaniei de catre actuala Putere vazuta din dreptul Opozitiei.
Ministrul de stat Markó Béla, care a participat ieri la deschiderea lucrarilor Conferintei ministeriale de lansare a Programului regional "Initiativa de la Kiev", a declarat ca Romania "poate si trebuie sa fie impreuna cu altii, in proiectie strategica, un promotor al colaborarii dintre Est si Uniunea Europeana".
Leonard Orban a declarat ca va anunta dupa 1 ianuarie componenta Cabinetului sau, deoarece nu a definitivat procesul de stabilire a acestuia.
Monica Macovei s-a referit la frecventele acuzatii aduse justitiei, acuzatii conform carora s-ar raspunde unor presiuni cu caracter politic in cazul instrumentarii unor dosare ale parlamentarilor.
Ministrul justitiei l-a revocat din functie pe prim-procurorul general al Romaniei, Marcel Sampetru, singurul membru al vechii conduceri a Parchetului General si om de incredere al fostului procuror general, Ilie Botos.
Ministrul Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei, Zsolt Nagy, s-a aflat ieri la Palatul Cotroceni, unde s-a intalnit cu membrii Comisiei speciale a Presedintiei, constituita in cazul sau, el declarand ulterior ca audierea a avut loc la solicitarea sa.
2006 va ramane in scriptele istoriei ca anul implinirii celui mai mediatizat "vis" al romanilor, anul consfintirii oficiale a apartenentei noastre la valorile europene.
Comisia speciala de la Penitenciarul Rahova a propus, ieri, eliberarea conditionata a fostului lider al minerilor din Valea Jiului, Miron Cozma, propunerea urmand sa fie luata in discutie la Judecatoria Sectorului 5 Bucuresti.
Liderii PNL s-au reunit ieri la Sinaia in cadrul primei sedinte a Comitetului Executiv din acest an. Liberalii au discutat despre ultimele retusuri la statutul partidului, in perspectiva congresului extraordinar din 12-13 ianuarie.
Secretarul general adjunct al PC, Codrin ßtefanescu, a transmis ca partidul sau va analiza in curand posibilitatea schimbarii strategiei politice, inclusiv pe cea privind sustinerea Cabinetului Tariceanu.
Convocarea forumului suprem de conducere liberala la jumatatea distantei intre Congresele ordinare a fost explicata diferit, de-a lungul ultimelor saptamani, de catre lideri PNL.
Comisarul pentru multilingvism, Leonard Orban, si-a finalizat cabinetul prin numirea ultimului dintre cei sapte membri ai acestuia, spaniola Eva Valle Lagares, a declarat purtatorul de cuvant al comisarului roman, Pietro Petrucci.
Iesiti de la guvernare, dar parca mai aproape de Guvernul Tariceanu sau, mai exact, de liberali - asa pot fi caracterizate declaratiile si solicitarea, de duminica, a conservatorilor.
Presedintele organizatiei judetene PNL Suceava, Ion Lungu, le-a cerut membrilor din structurile de conducere ale acestei formatiuni si ale organizatiei municipale sa dea declaratii de fidelitate fata de partid, dar trei dintre acestia au evitat.
Accidentul produs, ieri, la santierul de pe strada Dimitrie Pompeiu, soldat cu moartea a patru persoane si ranirea altor doua, este cel mai grav care a avut loc in ultimii zece ani in Capitala, din cauza numarului mare de victime, a declarat directorul adjunct al Inspectiei Muncii, Nicolae Bratu.
Presedintele Traian Basescu a organizat, miercuri seara, o conferinta de presa-fulger in care a scos la iveala biletul trimis de premier.
Secretarul general adjunct al PC, Codrin ßtefanescu, a afirmat ieri ca detine informatii potrivit carora presedintele Traian Basescu a avut saptamana trecuta o intalnire cu reprezentantii Grupului de firme Niro.
google-analytics.com