Cautare

1956 de rezultate pentru "dj" (3.23 secunde)
Liderii Partidului Conservator sustin ca detin documente care l-ar putea compromite pe presedintele statului.
Ceremonia de la Luxemburg a fost ultimul pas al formalizarii instalarii romanului Leonard Orban in functia de comisar european pentru multilingvism.
Un grup de medici din cadrul Spitalului Orasenesc Rovinari l-au reclamat pe managerul unitatii, doctorul Laurentiu Cosmulescu, la presedintele Romaniei.
Democratul Cezar Preda a fost ales ieri vicepresedinte al Adunarii Parlamentare a Consiliului Europei, functia de presedinte fiind adjudecata, cu unanimitate de voturi, pentru a treia oara consecutiv de Rene van der Linden.
Pentru anul 2007 Primaria Galati are la dispozitie peste 6 milioane de lei pentru investitii in invatamintul preuniversitar. “Banii sint primiti de la Guvern.
Motiunea anti-Macovei, care va fi dezbatuta marti, capata pe zi ce trece o miza din ce in ce mai mare pentru clasa politica.
Alegerile pentru postul de primar al comunei Ghindaresti au degenerat, dupa cum era de asteptat, intr-un scandal penibil, specific perioadelor electorale ale romanilor.
Campania de vaccinare a persoanelor de etnie roma din satul Pistestii din Deal a continuat in ciuda obstacolelor. Saptamana trecuta, reprezentantii ASP Gorj au fost primiti cu ostilitate de romi.
La inceputul acestui an, Ordinul nr. 301/2006 privind vanzarea directa a produselor primare, emis de Autoritatea Nationala Sanitar-Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor (ANSVSA), ce urma sa intre in vigoare pe 18 ianuarie, i-a pus pe jar pe tarani.
Democratii le fac cateodata nefacute. Uitand probabil caracterul anumitor institutii ale statului, democratii emit pretentii intr-o oarecare masura amuzante.
' PLD cere un guvern restructurat pana la 1 martie PLD, prin vocea vicepresedintelui Gheorghe Flutur, ii cere primului ministru sa prezinte Parlamentului, pana la 1 martie, o formula de guvern restructurata.
Fostul director adjunct al Serviciului Roman de Informatii Mircea Gheordunescu va fi rechemat in tara din functia de consul general al Romaniei la Milano si inlocuit cu Mugurel Tiberiu Dinu, actual consul in cadrul acestei institutii.
Secretarul general-adjunct al PC, Codrin Stefanescu, a anuntat intentia conservatorilor de a-si impune "silentio stampa" pe perioada cat liderul Dan Voiculescu este presedintele Comisiei de ancheta a sefului statului.
Surse din cadrul PC au relatat ieri pentru Mediafax ca stabilirea delegatiei partidului pentru consultarile de la Cotroceni a determinat tensiuni in interiorul partidului.
Pe bulevardul Nicolae Titulescu din Craiova au inceput, de ieri, sa cada plopii, pentru a lasa loc parcarilor. Taierile se fac insa in baza unui proiect ce nu a primit avizele unor furnizori de utilitati.
Colette Avital s-a nascut in Romania, la 1 mai 1940, si a plecat in Israel, impreuna cu parintii, la varsta de zece ani.
Parlamentarii spun ca este o decizie inteleapta. Claudiu Saftoiu a inaintat parlamentului demisia din functia de director al Serviciului de Informatii Externe (SIE).
Parlamentarii comisiei de control al Serviciului de Informatii Externe l-au audiat pe directorul demisionar al Serviciului, Claudiu Saftoiu, precum si pe adjunctii sai, Silviu Predoiu si Vasilica Sarca.
Consiliul Suprem de Aparare a ¥arii se va reuni saptamana viitoare, cel mai probabil joi, pentru a-si prezenta bilantul de activitate pe 2006, dar si pentru a discuta despre interimatul la sefia SIE.
google-analytics.com