Cautare

1956 de rezultate pentru "dj" (2.54 secunde)
Purtatorul de cuvant al Partidului Democrat Liberal Galati, Doru Resmerita, impreuna cu decanul Facultatii de Stiinta Alimentelor, Petru Alexe, si inspectorul general adjunct al ISJ, profesor Mitica Dudau, au atatat ieri problema legii invatamantului din perspectiva politica, dar si universitara si preuniversitara.
Pedelista Diana Busoi a acuzat-o sâmbata pe Ersilia Oprescu, sefa Inspectoratului Scolar Judetean (ISJ), ca a demis mai multi directori de unitati scolare din Dolj pe criterii politice.
Presedintele Comisiei de cultura din Senat, Adrian Paunescu a cerut, luni, in plen, destituirea ministrului Culturii, Adrian Iorgulescu, considerand ca nu poate colabora cu acesta.
Liberalii din Mangalia si-au stabilit candidatii pentru Consiliul Local, ordinea acestora urmand a fi stabilita in urma unor discutii comune.
Proiectul votului uninominal pentru functia de presedinte al Consiliului Judetean, intr-un singur tur de scrutin, nu este pe placul tuturor partidelor politice din Bihor.
Mihai Sorin, profesor la Scoala Generala numarul 5 din Mangalia este noul reprezentant al Partidului National Liberal in Consiliul Local.
PDL are mari sanse sa-si adjudece fotoliul de primar in orasul Ovidiu, la alegerile locale care se vor desfasura peste aproximativ trei luni de zile.
Rezolvarea problemelor locative ale tinerilor si persoanelor nevoiase continua sa fie o prioritate la nivelul municipiului Mangalia, a declarat, ieri, primarul Zanfir Iorgus, care lanseaza un nou program de constructii locuinte, in conditii foarte avantajoase, destinat tinerilor din oras.
Bulgaria, Ungaria si Croatia au anuntat miercuri ca vor recunoaste independenta Kosovo, intr-o declaratie comuna difuzata simultan in cele trei capitale.
Presedintele Traian Basescu si premierul Calin Popescu Tariceanu au avut acest schimb de replici, vineri, in fata angajatilor de la Automobile Craiova.
Odata cu apropierea alegerilor electorale locale Asociatia Pro Democratia semnaleaza o serie de posibile nereguli, suspiciuni de mita electorala sau de cumparare a voturilor.
Candidatul independent la un loc in Consiliul Local al Municipiului Oradea Horea Vuscan a cazut victima a "bataliei electorale".
Enache Busu, directorul executiv al Directiei Judetene de Statistica (DJS) Constanta a declarat pentru "Replica" faptul ca buletinele de vot vor fi aduse de la tipografie la sfarsitul acestei saptamani.
PSD Vrancea a obtinut la alegerile locale din acest an, cele mai bune rezultate de pina acum. Liderul PSD Vrancea, Marian Oprisan, a fost ales direct de vrinceni ca presedinte al Consiliului Judetean.
Democrat-liberalii au reusit sa obtina majoritatea voturilor atat in lupta pentru Primaria Tecuciului, cat si pentru Consiliul Local.
PDL a obtinut 28,38% din voturile pentru consiliile judetene, PSD a obtinut 28,22%, iar PNL - 18,65%, dupa centralizarea facuta pana miercuri, la ora 8.30, a voturilor valabil exprimate in 99,99% din sectiile de votare de la nivelul intregii tari, a anuntat BEC.
n Candidatul PD-L la Primaria din Tecuci a obtinut de doua ori mai multe voturi in turul al doilea fata de Vasile Pazvante, reprezentant al Partidului Verde.
Numarul bihorenilor prezenti in turul al doilea la vot a fost unul ridicat, clasand Bihorul pe locul cinci in randul judetelor tarii cu o prezenta la vot de 63,60%.
google-analytics.com