Cautare

1956 de rezultate pentru "dj" (5.02 secunde)
Motorul schimbarilor prin institutiile deconcentrate a incetinit ritmul odata cu referendumul si cu agitatia politica de la centru din ultima perioada.
George Maior, directorul SRI, a declarat ieri, inaintea intalnirii cu membrii Comisiei SRI, ca, daca se va pune problema biletelului elaborat de prim-adjunctul Florian Coldea, va arata ca exista un raport final al anchetei interne a SRI.
Intors de la Summitul GUAM desfasurat la Baku, in Azerbaidjan, presedintele Traian Basescu a declarat ca in cadrul intalnirilor cele patru state membre, Georgia, Ucraina, Azerbaidjan si Moldova, au discutat despre rezolvarea in comun a problemelor de securitate si de prevenire a riscurilor la adresa pacii.
Cele mai importante evenimente Scena politica locala nu a inregistrat saptamina trecuta prea multe evenimente demne de luat in seama.
Intreaga conducere a PD Arges va fi schimbata pana la sfarsitul acestei luni. Liderii nationali ai partidului au luat aceasta decizie ca urmare a rezultatelor slabe pe care le-au obtinut democratii argeseni la referendumul pentru demiterea lui Traian Basescu.
Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie este solicitat si el sa verifice o posibila calitate de militar a lui Ion Iliescu, dupa ce la CNSAS a fost inregistrata o sesizare asemanatoare.
Lista celor 35 de candidati PIN care vor participa la scrutinul pentru Parlamentul European este deschisa de catre deputatul Lavinia Sandru, care a obtinut punctajul maxim la concursul organizat de partid, se arata intr-un comunicat de presa.
Ioan Blajan, reales in functia de presedinte la inceputul lui mai acest an, si-a prezentat demisia. Desi Blajan nu a facut precizari legate de aceasta decizie, Eugenia Gojda, liderul PSD Maramures, a vorbit despre existenta, in ultima vreme, a unor tensiuni intre liderii organizatiei din Baia Mare.
Presedintele Traian Basescu a semnat ieri decretul prin care se acorda gradul de general de brigada cu o stea colonelului George-Viorel Voinescu, adjunct al directorului SRI.
Presedintele Romaniei, Traian Basescu le-a transmis, luni, ambasadorilor romani, la intalnirea desfasurata la Palatul Cotroceni, ca nu trebuie sa aiba nici o ezitare sa sustina pozitiile romanesti, cata vreme acestea au valoare.
Grupul de Investigatii Politice acuza SRI ca face politie politica. Formatiunea condusa de Mugur Ciuvica a publicat doua documente oficiale din care ar reiesi ca SRI spioneaza Partidul National Liberal si pe senatorul liberal Norica Nicolai.
Responsabilitatea pentru acuzatiile de spionaj practicat de SRI asupra unor partide politice sau a unor oameni politici revine, deocamdata, Grupului de Investigatii Politice, afirma conservatorul Sergiu Andon, presedinte al Comisiei Juridice din Senat.
Episcopul reformat de Piatra Craiului, T´´okés László, candidat independent la Parlamentul Europei, s-a adresat presedintelui acestui for, Hans-Gert Pöttering, pentru a-i solicita "monitorizarea severa" a alegerilor europarlamentare care vor avea loc pe 25 noiembrie.
Partidul Democrat a câstigat la diferenta de doar 240 de voturi alegerile pentru Parlamentul European din Dolj.
Presedintele Traian Basescu a trimis ieri-dimineata presedintilor Camerelor Parlamentului propunerea de numire a liberalului Mihai Razvan Ungureanu în functia de director al SIE.
Partidul Democrat a câstigat la diferenta de doar 240 de voturi alegerile pentru Parlamentul European din Dolj.
Presedintele Traian Basescu a trimis ieri-dimineata presedintilor Camerelor Parlamentului propunerea de numire a liberalului Mihai Razvan Ungureanu în functia de director al SIE.
Dupa un scandal monstru legat de alegerea unui nou viceprimar in orasul Navodari, incepand de ieri, acesta si-a intrat "in paine".
Fostul ministru al Justitiei Tudor Chiuariu a fost numit de premierul Tariceanu consilier de stat pe probleme juridice la Guvern, informeaza un comunicat remis marti.
Presedintele Organizatiei Judetene a Partidului Democrat Liberal Mircea Nicu Toader a scos la iveala zilele acestea numele mai multor persoane care au fost depistate ca fiind autorii mai multor fraude la alegerile europarlamentare din 25 noiembrie anul trecut.
google-analytics.com