Secretarul general adjunct al PC, Codrin ßtefanescu, a afirmat ieri ca detine informatii potrivit carora presedintele Traian Basescu a avut saptamana trecuta o intalnire cu reprezentantii Grupului de firme Niro.
Potrivit lui ßtefanescu, intalnirea a fost intermediata de catre Elena Udrea. "Avem informatii ca un grup de firme, prin Elena Udrea, a avut o intalnire cu presedintele Traian Basescu si ne punem intrebarea de ce unele societati sunt primite la Palatul Cotroceni si altele nu si pe ce criterii", a spus ßtefanescu. Purtatorul de cuvant al Presedintiei a contrazis, la scurt timp dupa interventia lui ßtefanescu, afirmatiile facute in acest sens de secretarul general adjunct al PC.
"Presedintele nu s-a intalnit cu reprezentanti ai grupului Niro", a declarat tot ieri consilierul prezidential Adriana Saftoiu. Secretarul general adjunct al conservatorilor a mai mentionat ca PC a primit in ultima vreme foarte multe "materiale servite" care contin referiri la trecutul lui Traian Basescu ca ministru al Transporturilor, dar ca partidul va analiza aceste materiale, multe dintre acestea putand fi "intoxicari". (Carmen Corbu)