Cautare

1956 de rezultate pentru "dj" (1.66 secunde)
Vicepresedintele PNL, Varujan Vosganian, a anuntat ca PNL va incepe, saptamana aceasta, negocieri cu toate partidele parlamentare pentru a se gasi o solutie prin care o formula guvernamentala sa fie sustinuta in Parlament.
Peste o suta de DJ, tot europeni, au mixat in cluburi pana in zori spre bucuria tinerilor. Nu au fost uitati nici iubitorii de arta, care au putut admira frumusetile artistice in muzeele din Berlin, locuri deschise publicului aproape intreaga noapte.
PD Bistrita-Nasaud a castigat un nou mandat de primar in judetul Bistrita-Nasaud, in comuna Ilva Mare, unde au avut loc alegeri locale partiale, ajungand astfel sa detina in judet 21 de primarii.
Lumea administrativa doljeana e in asteptare. De la prefectul Nicolae Giugea si pana la directorii institutiilor publice sprijiniti pentru numire de PD, toata lumea urmareste miscarile politicienilor de la centru si inspre ce parte ar putea bate vantul schimbarii.
Sefii de institutii descentralizate din judetul Constanta nu au de gand sa-si dea demisia, chiar daca, in mod oficial, partidul din care fac parte nu se mai afla la Putere.
Liberalii au primit unda verde sa se agite in teritoriu pentru gasirea propriilor oameni care sa ii inlocuiasca pe democratii aflati in functii de conducere la descentralizate.
Ministrii democrati si-au facut ieri, la ministere, bilantul mandatelor pe care le incheie. Nici sefii de agentii sau de autoritati din subordinea Guvernului nu se simt prea bine in aceasta perioada.
Rasturnarea prin instanta a posturilor de conducere detinute de liberali sau democrati la institutiile de stat judetene tinde sa devina o adevarata moda.
Deputatul PD Cezar Preda s-a aratat ieri indignat de atitudinea liberalilor. Intr-un comunicat de presa semnat de liderul democrat, acesta arata ca liderii PNL copiaza in detaliu modelul pesedist si trateaza tara ca pe propria lor mosie.
Biroul Politic al Partidului Conservator a decis excluderea din partid a lui Codrin Stefanescu si Mircea Chelaru.
SRI precizeaza ca va lua masurile ce se impun la finalul anchetei interne declansate ca urmare a "ultimelor evenimente", in replica la solicitarea Comisiei SRI de a-l suspenda pe prim-adjunctul Florian Coldea pe timpul derularii anchetei Comisiei privind presupusele presiuni exercitate asupra CC.
Vicepresedintele PC, Nicolae Popa, a anuntat ca a demisionat din PC pe motiv ca numele sau a fost asociat a€žin tot felul de combinatii dubioasea€œ in legatura cu disidentii din partid, iar liderul conservatorilor, Dan Voiculescu, nu a vrut sa dezminta acest lucru.
Ministrul Transporturilor, Ludovic Orban, va sosi miercuri sau joi la Constanta, cel mai probabil pentru anuntarea deciziilor pe care le-a luat in privinta sefilor democrati ai marilor companii nationale, ne-a declarat liderul liberal Victor Manea.
Dupa cum era de asteptat, dupa o scurta euforie impusa de reusita suspendarii presedintelui Traian Basescu, apele se tulbura din nou in cadrul PSD.
Promovarea tinerilor politicieni nu este inca punctul forte al partidelor, in plus, nici junii cu aspiratii politice nu au dovedit, deocamdata, ca sunt apti sa iasa la bataie.
Sefii SRI si SIE au fost audiati ieri de Comisia de ancheta privind interceptarea comunicatiilor. Potrivit scopului infiintarii acestei comisii, parlamentarii urmeaza sa stabileasca daca cele doua servicii au efectuat interceptari ilegale ale convorbirilor telefonice.
Cele mai importante evenimente Cum era si firesc, prima jumatate a saptaminii a fost dominata de declaratiile si actiunile politice nascute in urma rezultatului referendumului de la 19 mai.
Parlamentul Romaniei si Clubul Parlamentarilor vor organiza in Bucuresti, in perioada 15-16 iunie, a 14-a editie a Turneului european interparlamentar de tenis, la Arenele BNR, a anuntat ieri presedintele Clubului Parlamentarilor Romani, deputatul Corneliu Ciontu.
Conform modificarilor aduse Legii ANI printr-o recenta ordonanta de urgenta, demnitarii si functionarii publici isi pot depune declaratiile de avere pentru anul fiscal anterior pana la 15 iunie, a anuntat Ministerul Justitiei.
google-analytics.com