Cautare

1956 de rezultate pentru "dj" (1.95 secunde)
PSD a dat, ieri, viceprimar liberal la Murfatlar, parca pentru a face in ciuda primarului PDL George Cojocaru. Conform directiilor primite de la judet, social-democratii au votat in favoarea propunerii liberale pentru fotoliul de viceprimar, desi acest lucru n-a fost neaparat pe sufletul tuturor, avand in vedere personajul:
PDL Constanta continua sa faca o figura proasta dupa scandalul din ultima perioada, generat artificial intr-o anumita masura de rezultatele obtinute in alegerile locale.
PDL Constanta are, la nivel de judet, structura de conducere stabilita, dupa cum singur precizeaza, de avocatul Ion Popescu. Noul Birou Permanent Judetean (BPJ) al PDL Constanta a primit OK-ul de la Bucuresti, iar "opera" lui Ion Popescu (presedinte al acestui BPJ) arata dupa cum urmeaza:
La deschidere sunt invitati DJ Carlos Gallardo, La Menor, Samir Performance si Aerial Acrobatics Performance, iar in perioada 12 iulie - 30 septembrie petrecerile se vor tine lant in noul club situat in statiunea Olimp, in cadrul complexului H.Cocor.
Pentru o formatiune politica precum PSD este normal, in Constanta ne referim, sa nu existe reorganizari. PSD Constanta si-a demonstrat la alegerile locale forta.
Pentru o perioada scurta de timp, Dayan Fetislam, director executiv adjunct in cadrul Primariei Constanta a fost plecat in concediu.
Vicepresedintele PD-L Valeriu Stoica a declarat miercuri seara, la TVR, ca modificarea procedurii de numire a procurorului sefi a fost un regres pentru sistemul judiciar, insa Monica Macovei, fost ministru al Justitiei, nu ar fi avut instrumentul de a revoca magistratii sefi.
Presedintele Republicii Azerbaidjan, Excelenta Sa Ilham Aliyev si Guvernul Republicii Azerbaidjan transmit sincere condoleante familiilor indoliate ca urmare a calamitatilor naturale abatute asupra unor judete din nordul tarii.
Procurorul-sef al Directiei Nationale Anticoruptie, Daniel Morar, a anuntat luni ca nu ia in calcul niciuna dintre propuneri continute in declaratia ministrului Justitiei, Catalin Predoiu, facuta in aceeasi zi.
Autoritatile Georgiei au semnat, luni, un armistitiu prin care se angajeaza sa-si retraga trupele din Osetia de Sud. Angajamentul nu este insa recunoscut de Rusia, pe motiv ca georgienii continua luptele pe teren, drept pentru care si fortele ruse isi continua ofensiva.
Prelungirea mandatului lui Daniel Morar in fruntea Departamentului National Anticoruptie starneste controverse. In conditiile in care mandatul acestuia expira astazi, 12 august, ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, a iesit ieri cu o declaratie de presa in care anunta propunerea sa pentru sefia DNA:
Institutul pentru Politici Publice a dat in judecata Autoritatea Electorala Permanenta pentru ca acesta institutie publica a refuzat "sistematic" sa puna la dispozitia IPP rapoartele de venituri si cheltuieli ale candidatilor la alegerile locale din anul 2008.
Multi dintre candidatii la Primaria Municipiului Bucuresti si la primariile de sector au depasit plafoanele impuse prin lege in ceea ce priveste sumele cheltuite in campania electorala pentru alegerile locale, potrivit unui raport facut public, marti, de Institutul de Politici Publice (IPP).
Presedintele Rusiei, Dmitri Medvedev, sustine ca va retrage fortele armate din Georgia la inceputul acestei saptamani.
Presedintele Basescu efectueaza miercuri si joi o serie de vizite in Georgia, Ucraina, Republica Moldova, Azerbaidjan si Turcia, agenda turneului incluzand convorbiri cu omologii sai din cele cinci state, inclusiv cu liderul georgian Mihail Saakashvili, informeaza Administratia Prezidentiala.
Cererea ministrului Justitiei de numire a Monicai Serbanescu in functia de procuror-sef al Directiei Nationale Anticoruptie a fost inregistrata, ieri, la Consiliul Superior al Magistraturii.
Presedintele filialei PD-L din sectorul 2, Anca Boagiu este dispusa sa isi negocieze cu PSD, candidatura intr-un colegiu din sectorul 2.
Basescu va trimite un raport tarilor UE si NATO despre turneul sau în zona Marii Negre. Presedintele Traian Basescu a explicat ieri ratiunile turneului diplomatic efectuat miercuri si joi în Ucraina, Republica Moldova, Azerbaidjan, Georgia si Turcia.
Premierul Calin Popescu-Tariceanu i-a cerut senatorului american Richard Lugar, aflat in vizita la Bucuresti, sa sprijine includerea Romaniei in Programul Visa Waiver, pentru eliminarea obligativitatii vizei de intrare in Statele Unite.
google-analytics.com