Cautare

23479 de rezultate pentru "ce a spus basescu" (3.17 secunde)
Pasarea ratacita a unui referendum prost organizat de guvernul Tariceanu II (poate ca petro-liberalii au crezut ca un pic de haos le va aduce victoria?
' Partidele politice - intre colaborare si respingerea discutiilor cu Traian Basescu Dupa anuntarea primelor rezultate estimative, adversarii politici ai presedintelui suspendat au iesit si ei, ca sa le multumeasca sustinatorilor.
Presedintele Traian Basescu a gasit o modalitate extrema de a pune capat crizei politice, anuntand ca isi va da demisia daca Parlamentul va vota pentru suspendarea sa din functie. ... Basescu va candida la eventualele alegeri anticipate si, potrivit tuturor sondajelor de opinie, le va castiga fara probleme.
Maria Basescu, ca multe neveste de romani, are parte de multe mitocanii din partea sotului-presedinte. De exemplu, Traian Basescu isi desconsidera nevasta si i se adreseaza cu apelativul popular "Fa". Puteti citi in continuare dezvaluirile lui Bogdan Tiberiu Iacob despre mitocaniile la care isi supune Basescu sotia.
Si presa (scrisa indeosebi) a incheiat luna de miere cu noua putere instalata in Romania.
Dosarele care il pot transforma pe Traian Basescu din presedinte, in "PUSCARIABIL". FLOTA ii da fiori reci • Traian Basescu se erijeaza in aparatorul justitiei si statului de drept in Romania si reprezinta tara in fata liderilor europeni.
Senatorul Trifon Belacurencu a sustinut o declaratie politica intitulata "A inceput campania electorala!", pe care o puteti citi in continuare. Am constatat cu uimire ca unii lideri au inceput campania electorala cu un an inainte de demararea oficiala a campaniei pentru alegerile prezidentiale.
Presedintele ales al Romaniei, Traian Basescu, a delegat sambata toate atributiile legate de conducerea Partidului Democrat presedintelui executiv al PD, Emil Boc, primar al municipiului Cluj-Napoca.
Unul dintre cei mai talentati si apreciati jurnalisti de televiziune din Romania, cu vechi state si in presa scrisa, a avut o polemica savuroasa cu Traian Basescu, fostul presedinte azi pensionar si care, neavand ce face a intrat intr-o polemica cu moderatorul de la Romania TV.
Antonescu il lasa fara "justitie" pe Basescu Caz care risca sa duca la o noua suspendare? Traian Basescu, stapan in capul lui peste justitia din Romania, si mai ales peste procurori, primeste o lovitura grea in ce priveste numirea sefului DNA si a procurorului general.
Sub titlul "Basescu nu are cum sa castige decat prin frauda", Roxana Iordache a scris un comentariu exceptional, publicat pe blog, pe care il puteti citi in continuare. ... Dar suma lor nu poate fi la noi suficienta pentru realegerea lui Basescu - o catastrofa, cum spune Crin Antonescu.
Cine esti tu Basescu? Liderul PNL il desfiinteaza din nou pe locatarul de la Cotroceni, intors pe usa din dos Traian Basescu si-a luat din nou duminica seara o portie zdravana de critici de la cel mai temut adversar al sau.
Nastase il acuza pe Basescu ca a comentat ceea ce ar fi vrut sa fie scris in raportul de tara. Diversiune si tinte false, zice Nastase, prin care Basescu vrea sa acopere scandalurile Ridzi, Udrea, Placinta, ale fetelor si fratelui sau.
„Generatorul de crize” marca Basescu si-a dat adevarata masura: ... PRM, clasa politica ba chiar si o parte din mass-media s-au zbarlit impotriva sefului tarii dupa ce acesta a pus tunurile pe Tariceanu - premierul care nu i-a facut hatarul de a demisiona.
Traian Basescu s-a faultat singur? Posibila teapa de zile mare luata de presedinte in cazul Legii referendumului Procedura de promulgare utilizata in premiera de Traian Basescu. ... Procedurile CCR dureaza in functie de interesele lui Traian Basescu.
"Basescu a gresit preluand ceea ce i-au dat niste canalii. Am fost tot timpul alaturi de prima mea sotie, am iubit-o si ne-a despartit numai moartea", spune Crin Antonescu.
Traian Basescu va lua o decizie privind candidatura sa la prezidentiale abia in septembrie, in functie de efectele crizei economice, iar Emil Boc este pregatit drept candidat de rezerva al PD-L, le-a spus marti presedintele ambasadorilor UE, se arata intr-un raport intern al Ambasadei Austriei.
Traian Basescu: Trebuie sa gasim solutii ca in jurul datei de 1 Iunie sa reintregim salariile bugetarilor Presedintele Traian Basescu a declarat miercuri, in Parlament, ca se cauta soluții pentru ca in jurul datei de 1 Iunie sa fie reintregite salariile bugetarilor.
Declaratiile rasiste ale lui Basescu aduc romii la Cotroceni Protest fata de derapajul romofob, sexist si nationalist de extrema dreapta al presedintelui Romaniei "Cum Dumnezeu femeia roma poate tine cinci-sase copii, iar romanca nu poate?
Senatorul Ioan MANG a sustinut o declaratie politica intitualta "Traian Basescu trebuie sa lase Romania sa respire", pe care o puteti citi in continuare.
google-analytics.com