Cautare

23479 de rezultate pentru "ce a spus basescu" (4.83 secunde)
Intoarcerea la popor in luna martie ceruta de presedintele Traian Basescu pentru a impulsiona parlamentul sa aprobe votul uninominal a starnit reactii furtunoase pe scena politica din tara. In timp ce unii parlamentari il acuza pe seful statului de populism, altii ii iau apararea.
Dupa ce a lasat in urma un sir de acuze neclarificate, presedintele Traian Basescu si-a reluat vacanta intrerupta luni pentru a lansa in eter reprosurile si nemultumirile la adresa lui Calin Popescu-Tariceanu.
voxpublica.realitatea.net:Basescu din lacrima. ... Mihai Gotiu) Da, precum in frumoasele noastre basme, Traian Basescu s-a nascut presedinte dintr-o lacrima. Cea pe care a varsat-o pe umarul lui "Draga Stolo", intr-un moment ale carui cauze reale au ramas, dincolo de speculatii, necunoscute opiniei publice.
Craiova s-a transformat ieri într-o mare portocalie. Pe o vreme canicularã, peste 30.000 de persoane din 11 judeþe ale þãrii au luat cu asalt Piaþa Prefecturii din Bãnie pentru a se întâlni cu preºedintele Traian Bãsescu .
Presedintele Traian Basescu a declarat sambata intr-o emisiune Pro TV ca functionarii de la Finante "nu au dreptul sa se revolte", deoarece sindicalistii care ii reprezinta au insistat pentru mentinerea stimulentelor, "un sistem clientelar". Seful statului a facut si aprecieri la adresa mai-marilor din PDL.
Bogdan Tiberiu Iacob) De zile bune, presa portocalie devotata regimului Basescu e isterizata la maxim pe motiv de lichidare a democratiei, zdrobirea Constitutiei, lovitura de stat, razboi civil si alte vorbe mari, la pachet cu acuzatii dure aduse actualei puteri, cererea de demisie a lui Ponta samd.
Basescu nominalizeaza oligarhii, iar oligarhii se apara si acuza la randul lor. ... UDMR-istul Verestoy Attila invoca o asemanare de discurs intre Basescu si Hitler si invoca pierderi severe ale unui popor condus de astfel de lideri.
Daca Basescu se va opune guvernarii USL, il vom suspenda Liderul USL Crin Antonescu a declarat la Realitatea TV ca, daca Uniunea va obtine majoritatea la alegerile parlamentare, va guverna, pentru ca nu conteaza punctul de vedere al presedintelui Traian Basescu.
CUM RAMINE CU BASESCU Intrebarea a fost simpla - daca avem un Vlad Dracul zis Tepes, un Mihai Viteazul, sau un Ferdinand Intregitorul, cum va ramine in istorie Traian Basescu ? Dupa aceste etichete, putem sa intelegem mai bine care este imaginea lui Traian Basescu azi in societatea romaneasca.
Dan Diaconescu, marele pierzator al referendumului Politologul Bogdan Teodorescu apreciaza, intr-un interviu acordat DeCeNews, ca nu este posibila o coabitare intre USL si Traian Basescu, iar acesta va porni un razboi de uzura cu tandemul Antonescu-Ponta.
IUBITI-L PE BASESCU! Eu il iubesc pe Basescu, nu basistii. ... Eu il iubesc pe Basescu, fiindca e aproapele meu, chiar daca posedat de diavol. Eu il iubesc pe Basescu, nu basistii. Basistii il lauda pe Basescu, adica il stimuleaza sa se dea dracului la nesfarsit.
Este si cazul lui Traian Basescu, un politician despre care nu se poate spune ca ascensiunea s-ar fi petrecut "sub protectie de fuste". ... Oficial, intra "sub aripa" lui Traian Basescu in anul 2000, cand a fost numita director de cabinet al Ministrului Transporturilor, Traian Basescu.
Traian Basescu, Victor Ponta si Crin Antonescu si-au aruncat cuvinte grele, totul culminand cu amenintarea presedintelui PSD referitoare la o noua suspendare a sefului statului.
Toate cele patru exit poll-uri comandate de televiziuni arata ca in turul al doilea al alegerilor prezidentiale, din 6 decembrie, se vor confrunta Traian Basescu si Mircea Geoana, ambii obtinand peste 30% din voturile exprimate pana la ora 21.00, la o distanta de doar cateva procente.
Jurnalul National publica un articol senzational despre cuplul politic "Elena Udrea-Traian Basescu", a carei prima parte o puteti citi in continuare.
Votez DA, ca sa aiba cu ce se sterge Basescu Uneori se intampla sa fiu un imbecil romantic. Tinerii mei colegi mi-au spus ca T. Basescu o sa vrea sa se intoarca la Cotroceni prin orice mijloace.
Nu contesta faptul ca si-ar fi dorit, cu adevarat, sa fie el candidatul PSD, o afirmatie care ii lasa o oarecare "portita" pentru a putea reveni asupra deciziei de moment.
Mai sperati intr-o noua "uneperizare", domnule Basescu? ... Variantele de Coalitie pot presupune doua cazuri - a) cand si PSD si PDL sunt la Putere (am avut doar o astfel de Coalitie);
Nu exista indoiala ca aceasta saptamina politica poarta semnul suspendarii presedintelui Traian Basescu. ... "Nebunia" va incepe insa abia dupa ce Curtea Constitutionala va trimite Parlamentului motivatia avizului negativ pe care l-a dat cererii de suspendare a sefului statului.
Traian Basescu a anuntat aseara ca nu va mai demisiona si si-a dat intalnire cu electoratul pentru 20 mai, cand va avea loc referendumul national privind suspendarea din functie a presedintelui Romaniei.
google-analytics.com