Cautare

23479 de rezultate pentru "ce a spus basescu" (4.77 secunde)
De Ce News : Talpes spune cum a scapat Basescu de Dosarul Flota. Cum a mintit presedintele. Numele lui Basescu, descoperit in dosarul lui Puiu Popoviciu Numele lui Traian Basescu apare intr-o stenograma in dosarul de coruptie al lui Puiu Popoviciu.
Campania de sustinere sau inlaturare a lui Traian Basescu din fruntea tarii a impartit lumea satelor in doua tabere. Pro sau anti-Basescu, taranii sunt convinsi ca nu vor avea niciun castig de pe urma referendumului de sambata, 19 mai, dar disputa politica e pe gustul lor.
Octavian Stireanu decripteaza mesajul ofertelor otravite transmise de Traian Basescu: ... Presedintele actual se afla precum intr-un tarc, fata de care, practic, intreaga societate a instituit o blocada.
La scrutinul de duminica, alegatorii romani sunt decisi sa renunte la presedintele actual, un fals cruciat al luptei anticoruptie, in favoarea unui politician de stanga, aliat cu liberalii, care a promis sa puna capat indelungatei agitatii politice si a declinului economic al noii tari membre UE, comenteaza Reuters.
Laura Cernahoschi a scris un articol interesant despre implicatiile in plan extern ale inabilitatii lui Traian Basescu.
Evazionismul politic al lui Traian Basescu a inregistrat un nou si usturator esec: ... Si, ca sa nu lungim vorba, as vrea sa spun de la inceput ca, inainte de a se ocupa de intoarcerea lui Hayssam, Basescu trebuie sa dea un raspuns despre fuga lui Hayssam!
Basescu a amenintat Parlamentul. Analiza - 7 motive de suspendare pentru presedinte Presedintele Traian Basescu a iesit cu un discurs dur la adresa liderilor USL, carora le-a cerut sa inceteze imediat orice actiune. Declaratia lui Basescu ar putea fi interpretata ca o amenintare directa la adresa Parlamentului.
Biografia actualului presedinte este extrem de controversata si a facut sa curga tone de cerneala dupa revolutie, pentru ca ea ascunde suspect de multe "gauri". ... De-a lungul anilor, au aparut multe alte semne de intrebare legate de trecutul presedintelui si prea putine raspunsuri.
Care inseamna si basescu la Cotroceni, si Macovei mancand rahat la Bruxelles, si angajamente aiurea luate de portocalii in numele Romaniei, si multe, multe altele.
Bogdan Chirieac) In ultimele saptamani, dupa numirea procurorilor, am vazut multe analize prin care se arata, altminteri corect, ca o apropiere a premierului Victor Ponta de Guvernatorul Traian Basescu se va solda cu un grav deficit de imagine pentru primul.
Desi nu a mai facut aceleasi declaratii incendiare ca in interviul de saptamana trecuta din “Adevarul“, presedintele Traian Basescu a trasat, intr-un prim interviu televizat, noua linie in interiorul serviciilor de informatii, sugerand ca acestea ar trebui conduse de profesionisti tineri.
Viorel Hrebenciuc a declarat marti pentru "Cotidianul" ca este pregatit sa negocieze cu presedintele Traian Basescu formarea unui guvern PSD-PNL.
Dupa cum a promis saptamana trecuta, seful statului a transmis luni presedintilor celor doua Camere ale Parlamentului propunerile pentru functia de directori ai SRI si SIE. ... Este absolvent al Facultatii de Drept a Universitatii Babes-Boyai, promotia 1991.
"Basescu stie ca USL va avea peste 50% la parlamentare" Chiar si presedintele Traian Basescu admite ca USL va avea peste 50% la alegerile parlamentare, afirma ex-premierul social-democrat Adrian Nastase, pe blog, el acuzandu-l pe seful statului ca interpreteaza "aberant" articolul 103 din Constitutie.
Dan Tapalaga publica pe HotNews.ro articolul "Unde a gresit Traian Basescu. L-a invins sistemul?", pe care il puteti citi in continuare.
Ruptura dintre presedinte si primul-ministru a devenit iremediabila. Intr-o emisiune televizata, Traian Basescu a trecut de la nivelul criticilor punctuale la dezavuarea deschisa a premierului pe care l-a desemnat chiar el. Intrebat daca regreta numirea lui Tariceanu in fruntea guvernului, Basescu a spus:
Informatia.ro (AMOS News) a monitorizat cele mai importante evenimente, inregistrate in saptamana trecuta. ... Traian Basescu, la 60 de ani 5. Traian Basescu, la 60 de ani Chiar daca a mai imbatranit cu un an, presedintele Traian Basescu a ramas la fel de incisiv.
Ludovic Orban nu scapa nici o ocazie pentru a-l ataca public pe presedintele Traian Basescu, liderul liberal erijandu-se se pare in portavocea aripii anti-Basescu din PNL.
Dupa campanii intregi de denigrare a partidelor politice, Traian Basescu incearca sa iasa din incercuirea politica, aruncand in curtea acestora marota responsabilitatii.
Credeti ca Traian Basescu ar trebui suspendat? ... Cum facem curaratenie dupa Traian Basescu (Autor:Iulia Huiu ) Traian Basescu lasa mostenire Romaniei un set de practici autoritare, de incalcari ale principiilor democratice si de interpretari discretionare ale Constitutiei.
google-analytics.com