Cautare

23479 de rezultate pentru "ce a spus basescu" (4.23 secunde)
Iar a facut-o de oaie Basescu! ... ce sa spuna, cum sa rida, cum sa bea sampanie etc. ... Numai cu mesa i-a ascultat; ... Mai intii a vrut s-o fixeze cu piuneze, dar acestea nu intrau; ca Basescu e capos rau de tot. Apoi a vrut s-o lipeasca cu "Picatura";
Iar a facut-o de oaie Basescu! ... ce sa spuna, cum sa rida, cum sa bea sampanie etc. ... Numai cu mesa i-a ascultat; ... Mai intii a vrut s-o fixeze cu piuneze, dar acestea nu intrau; ca Basescu e capos rau de tot. Apoi a vrut s-o lipeasca cu "Picatura";
Basescu la televizor, Basescu in ziare, Basescu prezent cu steguletul alb la Clubul Roman de Presa, pentru a defini (sau redefini) relatiile dintre ziaristi si politicieni.
Judecatorii Curtii Constitutionale au validat ieri hotarirea adoptata de Parlament privind suspendarea lui Traian Basescu din functia de presedinte al tarii.
Prima dezbatere publica intre candidatii la alegerile prezidentiale Traian Basescu si Crin Antonescu a avut loc, sambata dupa-amiaza, la Cluj-Napoca, fiind moderata de jurnalistul clujean Mihnea Maruta, primul care a raspuns intrebarilor acestuia fiind candidatul liberal.
Ponta si Antonescu spun ca USL va castiga alegerile si va guverna cu sau fara Basescu presedinte Liderii Uniunii Social Liberale, Victor Ponta (PSD) si Crin Antonescu (PNL) au raspuns, marti seara, la Antena 3, afirmatiilor presedintelui Traian Basescu cu privire la faptul ca USL nu va putea primi guvernarea chiar daca obtine 51% la alegerile din 2012 decat daca cele doua formatiuni fuzioneaza.
DE CE BOC PRIMAR ESTE MOARTEA PENTRU PD-L. SI DE CE BASESCU SE ADAPTEAZA CU PONTA UPDATE. Premierul a intrat telefonic la Antena 3 si Razvan Dumitrescu n-a ratat ocazia sa-l intrebe de suspendare. Ponta a zis ca nu vrea.
PRIMUL BILANT PENAL AL LUI TRAIAN BASESCU ! ... Nu a adus nici un beneficiu tarii si poporului sau in nici una dintre demnitatile in care a fost numit sau ales : ... Contrar promisiunilor electorale, Traian Basescu :
Capcana lui Basescu pentru Ponta si USL (Autor : ... Ce asemanare este intre Crin Antonescu si Mircea Geoana. Un interviu si un alt interviu Presedintele Traian Basescu este (de cateva zile) numai miere cu premierul Victor Ponta. ... Traian Basescu:
Aproximativ 3.000 de persoane au participat, vineri seara, in cartierul Ostroveni al orasului Ramnicu Valcea, la mitingul organizat pentru sustinerea presedintele suspendat, Traian Basescu.
Puteti citi in continuare partea a VII-a a transcriptului interviului acordat de presedintele Traian Basescu pe 22 septembrie, in cadrul emisiunii "Nasul", de la postul de televiziune B1 TV. ... Traian Basescu: Mie imi pare rau ca s-a anuntat mult prea devreme. ... Dar de ce s-a anuntat prea devreme?
Convorbirea telefonica dintre Traian Basescu si cancelarul german, Angela Merkel, a ridicat multe semne de intrebare in mediul politic din Romania. Jurnalistul Eugen Zainea realizeaza o analiza a ultimelor reactiiavute de Merkel cu privire la aceasta zona a Europei si incearca sa descifreze implicatiile acestor miscari la nivel geopolitic.
Doar o minune il mai salveaza pe Basescu (Autor:
Peste 30.000 de oameni au înfruntat sâmbata canicula pentru a participa la mitingul de sustinere a presedintelui Traian Basescu, organizat în Piata Prefecturii din Craiova.
"Basescu da foc Romaniei.
In timp ce liderii PD Bihor trateaza cu calm campania electorala pentru referendum, liberalii au un stil mai direct si mai virulent. Democratii bihoreni nu vor sa-si strice relatiile politice cu vechii lor aliati locali din cauza presedintelui suspendat Traian Basescu.
Directorul CURS, Catalin Stoica, pune scaderea lui Traian Basescu pe seama faptului ca a fost perceput de romani drept cel care a generat criza politica peste criza economica.
Parlamentul, impulsionat de presedintele Senatului Mircea Geoana, a modificat cu rapiditate Legea raspunderii ministeriale pentru a da dreptul guvernului interimar sa poata trimite bugetul pe 2010 la Parlament, spre dezbatere si adoptare. ... Traian Basescu nu a promulgat-o si, legea neaparand in Monitorul Oficial, nu-si poate face efectele.
Basescu a incalcat CONSTITUTIA • SUSPENDAREA LUI BASESCU: De cate voturi mai are nevoie USL Uniunea Social-Liberala a depus, miercuri, cererea de suspendare a presedintelui Traian Basescu.
Breaking news-uri pentru inselarea telespectatorilor Televiziunile de stiri ii fac campanie mascata lui Traian Basescu In ultimele zile asistam la o escaladare a pacalirii romanilor. In programele informative ale televiziunilor de stiri sunt prezentate declaratii politice electorale ale lui Traian Basescu sub forma unor stiri.
google-analytics.com