Cautare

1915 de rezultate pentru "antene gratuite preturi" (3.06 secunde)
Pot negocia cu firmele care pot oferi reduceri de preturi in conditiile in care achizitioneaza medicatie pentru 1,6 milioane de pacienti, si nu doar 500.000, cati sunt in Germania", semnaleaza prof.
Daca ar fi existat acei baieti destepti, cu modificarile legale si noile preturi... ... Legea achizitiilor ii da dreptul beneficiarului sa ceara explicatii daca i se pare ca o firma vine cu preturi de dumping....
La doua persoane, presupunand ca se muta cu iubitul/iubita care are tot minimul pe economie, 100 euro - mancare (in Romania, preturile sunt aliniate la cele din Vest, ba Spania, Italia, Portugalia, au preturi pe alocuri mai mici cu 2-5% decat Romania) - un minimum de 20 lei/zi/persoana, hai 30 lei/zi/cuplu, echivalent lunar a 150 euro/persoana, 200 euro/cuplu Tragem linie.
Nici nu a inceput bine anul, ca magazinele au lansat sezonul promotiilor si al reducerilor care-i imbiau pe craioveni sa achizitioneze produse de sezon la preturi cu pana la 70% mai mici.
“Cresterile de preturi la utilitati sunt motivate de nevoia de rentabilizare a sectoarelor de utilitati. ... Confederatiile patronale UGIR-1903 si Uniunea Nationala a Patronatului Roman (UNPR) apreciaza ca aceste cresteri de preturi la utilitati reflecta un management defectuos al sectorului energetic si cheltuirea iresponsabila a banului public.
Gabriel Sarbu, directorul Directiei Preturi, Tarife din cadrul Autoritatii Nationale de Reglementare in domeniul Gazelor Naturale (ANRGN), a declarat ieri ca majorarile de preturi la gaze care au avut loc sau care vor avea loc in acest an vor urca inflatia anuala cu 1-2 %.
Mai mult, ei s-au angajat ca Petrom va continua sa aiba preturi la pompa in deplin acord cu cele internationale, asta in timp ce toate rezervele de titei ale Romaniei stau frumos aliniate sub talpa companiei.
“Petrom practica preturi internationale, motiv pentru care intr-o saptamina acestea au fost modificate chiar si de doua ori”, a spus Ruttenstorfer.
Vanzarile cu pret redus (in care sunt incluse si vanzarile de soldare - n.n.) au loc atunci cand consumatorii sunt anuntati despre o reducere de preturi care comporta o comparatie exprimata in cifre si sunt supuse urmatoarelor reguli de fixare si publicitate a preturilor:
Preturile anuntate de hoteluri si pensiuni vor practica pentru Sarbatorile de iarna din acest an preturi apropiate de cele din 2005, aceeasi tendinta fiind remarcata si in cazul excursiilor externe, potrivit reprezentantilor agentiilor de turism prezente la Targul International de Turism (ITB), organizat la Romexpo.
In pofida brandului, acestea au preturi mai mici decat multi retaileri romani din domeniu. ... ßi asta pentru ca preturile mici practicate de companiile straine vor crea o presiune asupra retailerilor romani, care, pentru a ramane pe piata, vor fi nevoiti sa scada si ei din preturi.
"Oamenii vor locuinte in blocuri noi, dar alegerea depinde si de preturi", a declarat unul dintre agentii imobiliari de la Colosseum.
Asociatiile de producatori au lansat in mass-media procente ametitoare la majorari de preturi aferente produselor lor.
Sunt persoane specializate care, fara a face prea mult zgomot, cumpara pas cu pas micile proprietati taranesti, la preturi derizorii, dupa care le revând, obtinând un profit la care micii proprietari nici nu viseaza.Cumpararea micilor proprietati este metoda prin care se concentreaza suprafete mari de terenuri agricole, numai bune de dezvoltat proiecte europene.
Sunt persoane specializate care, fara a face prea mult zgomot, cumpara pas cu pas micile proprietati taranesti, la preturi derizorii, dupa care le revând, obtinând un profit la care micii proprietari nici nu viseaza.Cumpararea micilor proprietati este metoda prin care se concentreaza suprafete mari de terenuri agricole, numai bune de dezvoltat proiecte europene.
Ei cer preturi exorbitante pentru a permite utilajelor sa înainteze. ... Negocierile pentru achizitionarea terenului de catre CE Rovinari au fost însa blocate de curând, conducerea complexului considerând ca proprietarii cer preturi exagerate.
Acesta considera ca in mod sigur nu va aparea o majorare de preturi lineara, ci va incepe treptat, pe grupe de produse, in fiecare ramura a industriei, pentru ca, in primul rand, costurile se repartizeaza diferit pe gama de produse si, in al doilea rand, este vorba de gradul de suportabilitate al pietei.
cresterea dobânzilor la creditele ipotecare si scumpirea nejustificata din partea vânzatorilor.Cumparatorii nu se mai ating de apartamentele scoase la vânzare la preturi astronomice, de o luna încoace, desi cererea de locuinte este destul de mare în Craiova.
Comparativ cu unele state membre ale blocului comunitar cu potential turistic ridicat, precum Irlanda, Portugalia, Spania sau Grecia, taxele din Romania sunt mult mai mari, dar sunt mai mici decat in Germania sau Franta, care practica accize mai ridicate si implicit preturi mai mari, sustin oficialii Rompetrol.
Persoanele implicate în agricultura pot sa-si achizitioneze, pentru cinci zile, masini si utilaje la preturi speciale.Târgul Agrotex 2008, aflat la cea de-a XVII-a editie, organizat de Camera de Comert si Industrie (CCI) "Oltenia", prin firma sa specializata Expooltenia, se desfasoara, în perioada 10 - 14 mai, pe platforma hipermarketului PIC Craiova.
google-analytics.com