Cautare

1915 de rezultate pentru "antene gratuite preturi" (2.60 secunde)
ASOCIATIA DONNA PENTRU SANATATEA FEMEILOR sustine proiectul Mamografia Salveaza Vieti, prin care zeci de mame, bunici si prietene au beneficiat deja de mamografii gratuite.
spun ca lista de medicamente compensate si gratuite pare ca a inghetat. - Ministerul Sanatatii a realizat doua actualizari ale listei de medicamente compensate si gratuite pentru prima data in ultimii sase ani.
administratorii plajei promit trecerea cu bacul si sezlongurile gratuite, dar si promotie de neratat la bere: . Vremea insorita ne rasfata si la jumatatea lunii septembrie.
Incepand din luna octombrie, peste 1.000 de femei din mediul rural vor beneficia de examinari medicale gratuite in vederea depistarii cancerului de san.
ajunsa la a 7-a editie, va anunta rezultatele campaniilor anterioare, dar si testarile gratuite ce vor avea loc in Bucuresti pe 21-22.11.2015. De asemenea, toti cei prezenti vor beneficia de spirometrii gratuite.
Prin intermediul proiectului ”Aerocalificare” au participat la cursuri de calificare/recalificare gratuite 1552 persoane, din care 1494 au fost certificate.
Echipa acorda consultatii de urgenta gratuite la domiciliu fara sa fie decontate de CAS Mures sau bolnavi, pentru a dovedi, ca este nevoie de serviciul oferit de ei.
continua " si in acest an, bucurestenii isi pot face analize medicale gratuite pentru depistarea BPOC. ... De aceea, ma bucur ca reusim si in acest an sa facem testari gratuite pentru depistarea BPOC.
In acest sens, in perioada 27-28 mai, in Parcul Tineretului din Bucuresti au loc testari gratuite pentru depistarea astmului (spirometrii). ... In week-end-ul 27-28 mai, intre orele 9.00-17.00, in Parcul Tineretului din Bucuresti, la intrarea dinspre Cafeneaua Actorilor, vor avea loc testari gratuite pentru depistarea afectiunilor pulmonare (spirometrii).
In acest context, se vor face testari gratuite pentru masurarea tensiunii arteriale si promovarea monitorizarii corecte si constante ale acesteia si, mai mult decat atat, persoanele interesate isi vor putea masura colesterolul si glicemia.
Obiectivul campaniei este oferirea de investigatii medicale gratuite femeilor din mediul rural/mic urban caracterizat de lipsa accesului la servicii medicale si de nivelul scazut de informare si educare a femeilor despre preventie si in care programele de screening sunt implementate deficitar sau lipsesc cu desavarsire.
Aceasta se va derula in perioada verii 2018, cu o ampla campanie de informare, in care vor fi angrenati medici dermatologi din intreaga tara, care vor oferi consultatii gratuite, cu ocazia celei de-a XIII-a editie Nationala a EuroMelanoma Day.
Aceasta activitate este urmata de screeninguri gratuite din timpul Zilelor de Screening Euromelanoma care au loc pe litoralul romanesc. Pana in acest moment, peste 450.000 de oameni au beneficiat de examinari gratuite la nivel european.
Cam astea tind sa devina imagini obisnuite la farmacii, bodyguard la usa si o gasca de bolnavi afara care stau la coada dupa pastilele de care au nevoie si pentru care au retete compensate si gratuite.
pensii suplimentare, pasapoarte de serviciu pentru ei si familiile, medicamente gratuite plus o indemnizatie dolofana pentru cazul ca ramin fara serviciu cind le expira mandatul. ... Insa de medicamente gratuite beneficiaza numai parlamentarii, nu si cei din truda bratelor carora sint platiti.
Speram ca 2008 ar putea da dreptate ministrului Nicolaescu, care se lauda cu al sau copil - Programul National de Evaluare a Starii de Sanatate, - cum ca "micutul" ar fi chiar ce isi doresc oamenii avizi dupa consultatii si analize gratuite.
Desi analizele esentiale ar trebuie sa fie gratuite in spitalele de stat, in realitate situatia nu sta deloc asa. Multe mamici si gravide se plang ca nu mai gasesc fonduri ori ca unitatile publice nu dispun de aparatura medicala necesara.
Locuitorii din mediul rural pot face de astazi consultatii si analize gratuite in cabinetele mobile ale Crucii Rosii. Caravana de Sanatate a plecat din Bucuresti si va strabate 14 judete din toata tara.
sa vina la antene si la Realitatea si sa ne spuna noua cum sa facem. • Atata timp cat un stat te umileste, el nu poate fi etichetat ca un stat democratic.
In acelasi comunicat se mai arata ca au fost eliminate avizele pentru constructii provizorii, publicitate-reclama si antene GSM care erau solicitate in numar mare Directiei de Urbanism.
google-analytics.com