Cautare

1915 de rezultate pentru "antene gratuite preturi" (3.71 secunde)
Pe de alta parte, impactul inundatiilor asupra agriculturii ar putea fi destul de mare incat sa ne hranim din import, adica la alte preturi. ... Mai mult decat atat, el a aratat ca exista si varianta importurilor, ce-i drept, la alte preturi, dar oferta va fi suficienta.
Cu 30 de zile inaintea inceperii anului de piata, in septembrie, partenerii de pe filiera pot conveni preturi indicative (preturi orientative propuse de Consiliul pe produs pentru negocierea pretului pietei), preturi de baza sau preturi de referinta la produsele de pe filiera.
Astfel, intr-un comunicat, Petrom anunta ca va fi foarte transparenta in comunicarea strategiei moderate de preturi, determinata de evolutiile pietelor internationale, si se va consulta in aceasta privinta cu Ministerul Economiei si Comertului.
Si cum luni a fost liber, ordonanta respectiva a intrat in vigoare de marti si astfel scumpirea tigarilor a fost amanata pentru cateva zile, mai ales ca producatorii trebuie mai intai sa calculeze noile preturi, sa le inregistreze la Ministerul Finantelor Publice si sa le publice in cateva ziare nationale.
Potrivit acestuia, in prezent, apartamentele din Calafat se tranzactioneaza la preturi ce variaza intre 300-400 de milioane de lei (garsoniere) si peste 800 de milioane de lei (apartamentele cu trei camere).
Astfel, sambata si duminica aceste produse s-au vandut la vechile preturi, semn ca majoritatea comerciantilor "le-au lasat" craiovenilor suficient timp pentru a-si face provizii. ... Distribuitorii ne-au anuntat insa ca se scumpesc de luni (astazi - n.r.), asa ca nu ne-au adus inca noile liste de preturi.
Prin aceste intelegeri, precum si prin alte masuri ce incalca principiile concurentei, anumite companii ajung la formarea de carteluri si la a intreprinde actiuni in vederea impunerii de preturi discretionare pe piata la produsele la care detin monopolul.
Cu toate ca mai avem doar doua luni pana la mult-asteptata aderare, in Craiova se poate vorbi inca de pe acum despre preturi europene aplicate la produsele din magazine.
Comerciantii cu amanuntul pot efectua soldari pentru produsele specifice perioadei de iarna in perioada 15 ianuarie - 15 aprilie 2007, asa incit in aceasta perioada se pot face achizitii de produse la niste preturi foarte atractive.
Cele mai mari preturi din Europa ale produselor alimentare si bauturilor nonalocolice sint inregistrate in Danemarca, 142 la suta (100 la suta fiind media preturilor din cele 27 de tari membre), iar cele mai scazute in Bulgaria, 56 la suta, potrivit unui studiu Eurostat care a comparat preturile din 2006 a aproximativ 500 de produse in 37 de state europene, inclusiv cele 27 de state membre UE.
In aceasta grupa de preturi intra atat marile state din Europa occidentala (Germania, Franta, Italia, Spania, Marea Britanie) cat si state din Europa Centrala si de Est (Cehia, Polonia, Slovenia, Slovacia, Romania, Letonia, Lituania, Estonia).
Totusi, pentru ca au avut preturi mai mici, garsonierele si apartamentele cu doua camere au reusit sa atraga cumparatori.Pe fondul cresterii periodice a dobânzii de referinta practicate de Banca Nationala a României, al deprecierii considerabile a leului în raport cu euro si al cresterii exagerate a preturilor imobilelor, craiovenii au reusit cu greu sa-si mai cumpere o locuinta.
Totusi, pentru ca au avut preturi mai mici, garsonierele si apartamentele cu doua camere au reusit sa atraga cumparatori.Pe fondul cresterii periodice a dobânzii de referinta practicate de Banca Nationala a României, al deprecierii considerabile a leului în raport cu euro si al cresterii exagerate a preturilor imobilelor, craiovenii au reusit cu greu sa-si mai cumpere o locuinta.
E neplacut si pentru bugetul de stat, din cauza ca subventiile acordate ajung in buzunarul unora pentru produse cu preturi "umflate". ... Directorul Doljchim a adaugat ca aceasta companie va incerca sa-si limiteze dealerii sa nu vanda la preturi excesive, punandu-le conditii de genul "daca scumpesti, marfa nu mai primesti!":
Primaria Sectorului 2 primeste de saptamana viitoare, incepand de joi, 15 iulie cereri de notificari pentru soldari, de la comerciantii care-si desfasoara activitatea pe raza sectorului si care vor sa faca reduceri de preturi la produsele de sezon.
tiMOn-oferte pentru toate buzunarele Editia de toamna targului imobiliar national strange laolalta oferte extrem de variate si avantajoase, precum garsonierele de 19 000 euro (pret care include TVA si loc de parcare) in proiectul Sun Residence, dar si vile cu preturi incepand de la 67 000 euro in proiectele dezvoltatorului Premier.
18.000 de locuinte cu o valoare de piata de aproape 1,2 miliarde de euro sunt scoase la vanzare la editia din aceasta toamna a tIMOn, circa 80% din oferta avand preturi sub 80.000 de euro.
Si cum turismul rural este la mare cautare, Asociatia Nationala de Turism Rural Ecologic si Cultural (ANTREC) isi prezinta oferta de Paste la preturi destul de variate, care sa acopere toate exigentele.
In acest scop au fost create marcile proprii care ofera cele mai mici preturi de pe piata respectand in acelasi timp standarde inalte de calitate pentru fiecare categorie:
Desi guvernul a emis acte normative pentru sprijinirea tinerilor, Primaria Craiova nu le-a pus acestora la dispozitie nici terenuri gratuite, nici case la preturi accesibile. ... Tinerii nu beneficiaza nici de terenuri gratuite Tot la capitolul nerealizari ale Primariei Craiova poate fi inclusa si aplicarea Legii nr.
google-analytics.com