Cautare

1915 de rezultate pentru "antene gratuite preturi" (3.34 secunde)
publicitatea capcana- practica de a convinge consumatorul sa cumpere de la o anumita societate facand publicitate unui produs la un pret foarte scazut, pentru care nu exista un stoc corespunzator, false oferte "gratuite", crearea unei impresii false asupra unor oferte prin descrierea produselor ca fiind "gratuite" sau "bonus", "fara taxe" sau in termeni similari, in cazul in care consumatorul trebuie sa plateasca orice alta suma in afara de costurile pe care le implica ridicarea sau plata livrarii articolului.
Regia Nationala a Padurilor (RNP) - Romsilva va organiza licitatii gratuite pentru proprietarii de padure in vederea valorificarii lemnului la un pret mai bun si a reducerii agresiunii asupra padurilor, se arata intr-un comunicat al regiei.
Sala de fitness, sauna si piscina sunt gata pentru a fi folosite de catre locatarii Atlantis Residence, aceste facilitati fiind gratuite pentru locatarii complexului.
Conceptul de filme gratuite online va incepe sa patrunda in Romania din luna septembrie, prin intermediul MEDIAdirect, care face parte din grupul Akamai.
Companiile din Asociatia Romana a Producatorilor Internationali de Medicamente (ARPIM) si cele ale Asociatiei Producatorilor de Medicamente Generice din Romania (APMGR) vor retrage medicamentele compensate si gratuite de pe liste daca Guvernul nu va revizui taxa clawback, considerata nesustenabila, informeaza mediafax.ro.
Google a lansat, vineri, Google Maps Romania, disponibil la adresa maps.google.ro, oferind utilizatorilor posibilitatea sa acceseze harti online, sa caute companii, sa plaseze anunturi gratuite si sa isi creeze harti proprii.
Alternative atractive si gratuite la Microsoft Office Desi pentru multi dintre noi nu va exista niciodata nimic altceva la fel de bun precum un MS Word, Excel sau PowerPoint, exista companii importante care incearca sa atraga utilizatorii de business cu multe alte solutii gratuite care merita experimentate.
O mie de bucurestenii acceseaza zilnic internetul gratuit introdus in cele patru parcuri din Sectorul 1 al Capitalei Retelele gratuite de wireless introduse de Primaria Sectorului 1 in parcurile din aceasta zona sunt din ce in ce mai utilizate de bucuresteni, sustin reprezentantii primariei.
Dupa cum am mentionat deja, activatorul KMSPico poate introduce virusi seriosi in sistemul calculatorului, deoarece criminalii cibernetici stiu ca foarte multi utilizatori cauta programe bune, gratuite.
50.000 de teste gratuite de depistare a infectiei cu virusul hepatitei C vor fi puse la dispozitia celor interesati prin intermediul laboratorului Institutului National de Boli Infectioase "Prof.
Este de notorietate faptul ca in Romania lista medicamentelor gratuite si compensate nu a mai fost actualizata de mai bine de 1.800 de zile.
Jandarmii si politistii din Judetl Bihor beneficiaza in perioada15 - 28 februarie de testari gratuite pentru depistarea infectiei cu virusul hepatitei C, in cadrul celei mai vaste campanii nationale de testare gratuita, initiata recent de Alianta Pacientilor Cronici din Romania, impreuna cu Institutul National de Boli Infectioase "Prof.
In perioada 25-27 martie 2013 Laboratoarele La Roche-Posay alaturi de Centrele Medicale BIODERM organizeaza consultatii gratuite pentru tratarea diferitelor forme de acnee intalnite la adolescenti si adulti.
In 150 de spitale si policlinici de specialitate, din toata tara, se efectueaza testari gratuite pentru depistarea astmului, in cadrul campaniei "Astmul poate fi controlat!".
Pentru toti cei interesati sa isi testeze sanatatea plamanilor in luna noiembrie, cu ocazia Zilei Mondiale a BPOC, nu mai putin de 64 de medici, din peste 30 de orase, ofera spirometrii gratuite.
O alta solutie ar fi investirea in spitalele publice si serviciile de radioterapie sa fie gratuite. ... Dupa sase ani, in aceasta primavara va fi actualizata lista medicamentelor gratuite si compensate, prin introducerea a 130 de molecule noi dintre care aproape 20% sunt destinate pacientilor cu cancer.
Pe langa indemnizatia de handicap si cea de insotitor, bolnavii vor avea acces la medicamente gratuite si dispozitive medicale, transport in comun si bilete de tratament balnear gratuite.
Doar jumatate din testele gratuite au fost efectuate. ... Multe femei nici macar nu au stiut ca aveau dreptul la teste gratuite.
Acestea pot beneficia, prin intermediul IGLOO, de servicii after-school gratuite pentru copiii lor. ... cursuri gratuite pentru mamici si servicii de educatie si ingrijiri pentru copii.
Acestea pot beneficia, prin intermediul IGLOO, de servicii after-school gratuite pentru copiii lor. ... cursuri gratuite pentru mamici si servicii de educatie si ingrijiri pentru copii.
google-analytics.com