Cautare

1915 de rezultate pentru "antene gratuite preturi" (3.31 secunde)
Etnie, etnie, dar s-o stim si noi Ei bine, mergand pe firul subiectului, observam ca situatia se complica si mai mult, in momentul in care surse din cadrul OJCCF sustin ca Balogh Eniko a cazut examenul pentru postul de registrator sef la interventia unor institutii cu "antene", in acest caz amintindu-se in soapta de...
Etnie, etnie, dar s-o stim si noi Ei bine, mergand pe firul subiectului, observam ca situatia se complica si mai mult, in momentul in care surse din cadrul OJCCF sustin ca Balogh Eniko a cazut examenul pentru postul de registrator sef la interventia unor institutii cu "antene", in acest caz amintindu-se in soapta de...
Practic, un televizor care dispune atat de receptorul terestru cat si de cel pe cablu poate afisa atat posturile digitale si HD transmise pe cablu, cat si cele transmise terestru prin folosirea unei antene exterioare sau de camera.
Asa ca uneori sedintele de clarviziune descriau "ceva ca niste antene radio, sau ceva ce NSA (National Security Agency) ar vrea sa puna acolo...
In mod ciudat, fiecare grup parea sa fie condus de cate un umanoid inalt de 2 metri, avand pe cap excrescente care pareau sa fie un soi de antene.
Obiectul avea forma unui peste fara coada, cu doua antene oblice, orientate in jos. Domnea o liniste nefireasca, dar care a fost intrerupta brusc de tropaituri ca cele produse pe piatra de potcoavele unor cai in galop.
Fiica lui, Camelia, urmarita penal pentru santaj Camelia Voiculescu, fiica lui Dan Voiculescu, este urmarita penal in dosarul santajului de la Antene, in care a fost implicat si seful Antena Group, Sorin Alexandrescu, acuzat ca l-a santajat pe administratorul RCS&RDS.
De exemplu, Allen Telescope Array din nordul Californiei - cel pe care il utilizeaza Institutul SETI - a fost conceput pentru a fi compus din 350 de antene radio in forma de cupa, dintre care doar 42 au fost instalate pana in prezent.
La atingerea solului, lumina s-a stins si ei au vazut cu surprindere doi omuleti, de circa 80 cm inaltime, imbracati in costume alb-stralucitoare (ca de staniol), cu un fel de antene, care se roteau, pe cap.
Asa ca uneori sedintele de clarviziune descriau ceva ca niste antene radio, sau ceva ce NSA (National Security Agency) ar vrea sa puna acolo.
Acum, mogulul tureaza motorul Antenelor la maximum, de partea lui Geoana, spre disperarea ziaristilor fideli (dar mai ales a ziaristelor fidele) lui Basescu de la Antene.
PC este un partid onest Aceeasi "nevoie de Antene" o simt si liberalii. Crin Antonescu are un partid, dar nu are o televiziune.
Am preferat sa tac, uneori, linga Liiceanu, decat sa urlu linga echipele de caftangii de la Antene, sau de la Realitatea.
Am preferat sa tac, uneori, langa Liiceanu, decat sa urlu langa echipele de caftangii de la Antene, sau de la Realitatea.
Sotia mea are multa incredere in mine." - "Am fost 12 ani pe mare si s-a creat o relatie de incredere pe care nu o va distruge nimeni, nici Galmea ala de la Antene, nici altcineva.
Si a tras-o iar pe Antene si analisti, ca minte. Basescu se pregateste temeinic de infrangere. Stie ca nu-l mai iubeste lumea si mai nimeni in lume.
Au venit si cei de la telefonie mobila sa instaleze antene, dar i-am refuzat. Locatarii nu si-au dat acordul, din pricina radiatiilor la care ar fi fost expusi.
Firma executa vopsitorie constructii (industriale sau civile), montaj echipamente ce dau functionalitate cladirilor sau constructiilor speciale (scari, pasarele, acoperisuri metalice, plafoane), montaj antene, precum si orice alta activitate care presupune munca la înaltime.
Pentru echipamentele industriale de tipul aparaturii de supraveghere, antene, emitatoare, va fi colectata o valoare neta de 2 lei pe kilogram.
Pentru echipamentele industriale cum ar fi aparatura de supraveghere, antene, emitatoare, va fi colectata o valoare neta de doi lei pe kilogram“, se arata într-un comunicat al asociatiei Eco Tic, care gestioneaza colectarea deseurilor de echipamente electrice si electronice.Decizia urmareste stimularea vânzarilor de echipamente IT si electronice de consum.Pentru aparatele radio, CD playere portabile si instrumente muzicale nu va fi perceput timbrul verde.
google-analytics.com