Cautare

1915 de rezultate pentru "antene gratuite preturi" (3.69 secunde)
Cresteri de preturi sub nivelul inregistrat pe total au fost constatate la industria extractiva (17,8%) si energie electrica si termica, gaze si apa (3%). Pe marile grupe industriale, cresteri importante de preturi au fost consemnate la produsele industriei energetice (21,7%) si industriei bunurilor intermediare (21,3%).
Produsele premium vor avea cel mai mult de suferit ca urmare a scaderii consumului, intrucat incepand cu 2009 consumatorii romani se vor orienta dupa cele mai mici preturi, iar magazinele de hard-discount isi vor creste semnificativ cota de piata "Criza e inca in faza incipienta in Romania, dar cel mai probabil din 2009 va fi resimtita pe deplin, in special in domeniul serviciilor si al retailului, iar consumatorii isi vor schimba atitudinea si se vor orienta catre comerciantii care ofera preturi mici.
Acesta a afirmat ca tendinta de vanzare actuala de pe piata imobiliara constanteana vizeaza preferinta cumparatorilor pentru preturi cuprinse intre 600 si 800 euro pe metrul patrat la locuintele vechi si pentru preturi cuprinse intre 900 si 1000 euro pe metrul patrat pentru locuintele noi.
Deşi astfel de preturi se regasesc in oferta agentiilor, locuintele sunt "cutii de chibrituri" cu suprafete de 16-18 mp si situate in zone periferice. "Astfel de preturi exista deja, dar nu in Bucuresti si la un confort precar.
Ei bine, e posibil ca persoana care a aprins simtul modei in tine sa se intoarca de la un outlet store, solutia pentru haine de reviste la preturi mici. ... Produse Nike la preturi mult mai mici pe care le poti bifa usor.
Reducerea TVA-ului acum pentru alimentele de baza, dar si reducerea cotei generale a TVA de la 1 ianuarie 2016, impreuna cu celelalte masuri de relaxare fiscala sunt dovada concludenta ca printr-o guvernare buna reusim un mediu economic in crestere, preturi mai mici si venituri mai mari, practic transferam cresterea economica in buzunarele romanilor.
Luna aceasta si pe perioada targului vilele sunt disponibile la vanzare la preturi promotionale de de 110.000 fara TVA.
Presa internationala vorbeste deja de eventuale reduceri de preturi la care AMD va supune majoritatea procesoarelor din portofoliu. ... Modelele entry level, cele cu un singur nucleu, reprezentante prin mezinul 3200+ vor avea preturi de pornire de 48$.
Fie ca ai parte de o zi ploioasa sau de una insorita, noua garderoba de toamna de la TEX te va face sa stralucesti, la preturi care te vor face sa zambesti.
In perioada 19 iunie - 16 iulie, Carrefour Romania lanseaza o noua provocare clientilor sai si ii invita in Marea Vanatoare Aniversara pentru a sarbatori 13 ani de preturi incendiare pe piata din Romania.
Cu ocazia Saptamanii Franceze din perioada 25 septembrie - 1 octombrie, Carrefour isi asteapta clientii cu delicatese frantuzesti la preturi mici si imulte alte surprize pentru intreaga familie.
MD Properties Dubai, cea mai mare agentie din Qatar Preturi intre 19.000 euro si 3.000.000 euro Cei mai mari dezvoltatori vin doar la tIMOn:
O teapa cu bilete gratuite la WizzAir circula pe Facebook, atrage atentia Centrul National de Raspuns la Incidente de Securitate Cibernetica (CERT-RO).
O alta noutate o constituie faptul ca pensionarii care beneficiaza de gratuitate nu mai trebuie sa mearga la ghiseele RAT pentru a-si procura abonamente gratuite, ci pot circula doar pe baza actului de identitate si a cuponului de pensie din luna anterioara.
Peste 18 furnizori de programe care calculeaza retetele compensate si gratuite in peste 860 farmacii din tara, avertizeaza ca intregul sistem de eliberare de retete risca sa intre in colaps.
O alta unitate hoteliera care si-a redeschis portile turistilor este Hotelul "Hora" din statiunea Saturn, unde cazarea se face fie prin Casa Nationala de Pensii (aceste bilete incluzand 18 zile de cazare, precum si 14 zile de tratament balnear, fiecare a cate doua proceduri gratuite), fie prin Casa Nationala de Asigurari de Sanatate (zece zile de cazare, cu o reducere de pana la 60% din pret, precum si cate patru proceduri de tratament balnear gratuite pe zi).
Aproximativ 400 de silvicultori vor putea participa, in perioada 11 iunie-10 octombrie, la cursuri gratuite, cu o durata de zece zile, privind managementul durabil al suprafetelor de padure, proiectul fiind finantat din fonduri UE si de la bugetul Ministerului Agriculturii, se arata intr-un comunicat al ministerului.
Conducerea Fundatiei ne-a facut cunoscut faptul ca deruleaza proiectul "O sansa pentru somerii de lunga durata" pentru care se cauta persoane cu virsta de peste 45 de ani, someri, care sa urmeze cursuri gratuite pentru ca apoi sa-i ingrijeasca pe cei aproape 700 de batrini pe care Fundatia ii are in grija.
Dupa interzicerea pungii gratuite, in doar o jumatate de an s-au strans, cu banii din pungi, 3,5 milioane de euro, care au fost folositi pentru proiecte de mediu.In final, masura a determinat reducerea cu 90% a numarului de pungi de plastic in Irlanda.
Legea privind combaterea practicilor comerciale incorecte a intrat in vigoare din luna ianuarie a anului in curs, aceasta conferind Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor competenta de a sanctiona publicitatea inselatoare, publicitatea agresiva, falsele oferte "gratuite", inducerea in eroare a consumatorilor prin omisiune sau prin reclamele-capcana.
google-analytics.com