Cautare

1057 de rezultate pentru "valeria duca" (2.65 secunde)
Daca suntem prosti, sa se duca turistii la bulgari". Edilul a mai marturisit ca, vazand cum arata la aceasta data plajele litoralului romanesc, se poate concluziona:
Conservatorii au anuntat ieri ca sprijina orice formula politica in masura sa duca la scoaterea PD, "partidul-stat al lui Basescu", de la guvernare si la izolarea democratilor pe esichierul politic romanesc.
prin slabirea PNL-ului, mai mult, provocarea unei crize politice nu numai in PNL, ci in Romania, care sa duca la o situatie de instabilitate politica.
Omul care isi pierde locul de munca intr-un oras prefera sa ramana acolo pe un post inferior si sa nu se duca in alt oras pentru ca are o casa.
Presedintele Venezuelei, Hugo Chávez, s-a adresat secretarului de Stat american Condoleezza Rice cu apelativul "fetita mea", transmitand Washingtonului "sa se duca dracului", dupa ce Statele Unite au contestat decizia de acordare a puterilor depline sefului statului venezuelean.
Tinand seama de aceste presiuni sistematice din partea presedintelui Basescu asupra Guvernului, de starile de spririt din cadrul PNL, discutia noastra a fost sa analizam toate consecintele posibile care pot sa duca, pe de o parte, la nefunctionarea Guvernului si crearea unor dificultati si ca asta s-ar putea genereze o criza guvernamentala care pana la urma sa duca si la asa ceva", a explicat Iliescu.
Tinand seama de aceste presiuni sistematice din partea presedintelui Basescu asupra Guvernului, de starile de spririt din cadrul PNL, discutia noastra a fost sa analizam toate consecintele posibile care pot sa duca, pe de o parte, la nefunctionarea Guvernului si crearea unor dificultati si ca asta s-ar putea genereze o criza guvernamentala care pana la urma sa duca si la asa ceva", a explicat Iliescu.
Premierul Calin Popescu-Tariceanu a declarat ieri ca nu doreste ca problemele din Kosovo privind minoritatile sa genereze o reactie care sa duca Romania in urma cu 20 de ani si a aratat ca si reprezentantii UDMR au exclus un paralelism intre situatiile din Romania si Kosovo.
Pai, pentru asta este platit de fapt, sa-l duca la postul de televiziune, ca este public, ca este al unui mogul, sa-l duca acolo", a continuat Traian Basescu.
Pai, pentru asta este platit de fapt, sa-l duca la postul de televiziune, ca este public, ca e al unui mogul, sa-l duca acolo, sa-i faca emisiuni", a detaliat Basescu la postul public de radio Radio Romania Actualitati (RRA).
Mircea Dinescu a ironizat situatia de pe scena de la Cetate, cand presedintele Traian Basescu i-a spus acestuia sa se duca sa vorbeasca la televizor, nu pe scena aceea unde se desfasoara un miting electoral.
Ar fi indicat sa il lasam pe Romeo Radulescu sa isi duca mandatul pana la capat", a conchis senatorul liberal.
Vicepresedintele PNL Mihai Voicu a declarat marti la RFI ca liberalii vor vota orice motiune de cenzura depusa de PSD, care sa duca la caderea Guvernului Boc, si nici nu se vor uita "foarte mult" la textul documentului.
Dar daca formula institutionala este una foarte buna poti sa obtii rezultate care sa duca la relansarea partidului. ... Toata lumea sta la masa, se propune modelul de dezvoltare institutionala, il agream, dupa care trebuie agreat leadershipul capabil sa duca la bun sfarsit acest model institutional.
Cel de-a doilea Titlu de Cetatean de Onoare a fost acordat, tot post-mortem, lui Petrache Mircea Triscu, pentru intreaga sa activitate filantropica prin care a pus bazele si a dezvoltat invatamantul craiovean si pentru intreaga sa cariera prin intermediul careia a reusit sa duca mai departe faima si renumele Cetatii Banilor.
Nu e vorba de afirmatia judecatorilor sau procurorilor, ci de afirmatia unui om care a cerut bani ca sa-i duca nu stiu unde, la un partid, ca doamna sa fie numita la Halmeu.
In declaratia mea politica de astazi doresc sa ma refer la onoare sau mai bine spus la modul cum Partidul Democrat-Liberal a reusit sa duca in derizoriu institutia demisiei de onoare.
Sa duca turistii sa viziteze spitalele si scolile desfiintate? ... Sa duca turistii sa vada muntii cheliti de paduri de dl Verestoy?", se intreaba Mugur Ciuvica.
V-am spus doar ca guvernul va trebui sa vina cu un set de masuri care sa duca la dezamorsarea acestor tensiuni.
Romania are insa nevoie de un Guvern serios care, in fiecare zi, dincolo de sabotajele la care este supus, sa duca aceasta tara mai departe, sa duca acest popor inainte.
google-analytics.com