Cautare

1057 de rezultate pentru "valeria duca" (3.55 secunde)
USL a avut ca obiectiv schimbarea regimului Basescu si trebuie sa-l duca la bun sfarsit Premierul Victor Ponta a dat, luni, in prima sedinta a BPN al PSD din 2014, la inceputul careia presa a avut acces, un mesaj de unitate a USL, el aratand ca USL a avut ca obiectiv schimbarea "regimului Basescu" si trebuie sa-l duca la bun sfarsit.
E doar un detaliu care a facut ca simbolistica fotografiei sa loveasca si mai dur si sa duca scenariile tesute in spatele ei pe cele mai inalte culmi ale fanteziei.
bogdanduca.wordpress.com: De ce PSD? (Autor: Bogdan Duca) Hai sa luam lucrurile pe rand:
Romanii s-au decis, in sfarsit, sa-si duca masinile vechi la taiere. ... E vorba de cei care trebuie sa-si duca masinile la fiare vechi.
Desi un euro slab ar trebui sa duca la ieftinirea utilitatilor, unde o mare parte din materia prima este importata (gaze, petrol si energie electrica), lipsa unui comportament economic adecvat isi spun cuvantul.
In aceste conditii, comasarea AVAS cu OPSPI nu are cum sa duca la stabilirea unei autoritati unice care sa exercite atributii de privatizare.
Fiecare roman va fi nevoit ca din acest an sa duca la punctele speciale de colectare patru kilograme de deseuri de produse electronice si electrocasnice (DEE). ... Trebuie spus ca multi romani prefera sa pastreze aparatele stricate pe post de bibelouri decat sa le duca la reciclare.
Sunt, de exemplu, circa 20 de angajati numai de la ULP care nu se pot retrage de la Solidaritatea si carora li s-a spus de la sediul Solidaritatea ca trebuie sa se duca la liderii de la uzina sa depuna cerere de retragere, dar acolo au gasit usile inchise", a declarat prim-vicepresedintele FSS Metarom Galati, Adrian Adascalitei.
Omul cu bicicleta Administratia CFR nu a lasat lucrurile asa, la voia intamplarii, ci s-a gandit sa duca absurdul pana la capat.
Delegatia FMI in Romania va propune conducerii institutiei ca o parte din urmatoarele doua transe din imprumutul extern sa se duca la buget pentru acoperirea deficitului, a spus Jeffrey Franks, seful delegatiei Fondului Monetar International (FMI) in Romania.
"Se impune adoptarea si aplicarea unor masuri imediate in plan economic si social" Una dintre ideile subliniate de reprezentantii UGIR 1903 si ai CCI Dolj pentru a duce la o revigorare a mediului de afaceri din Romania este nevoie de adoptarea unor masuri urgente de stopare a declinului si care sa duca la o relansare economica rapida.
arta extazului interpreteaza in beneficiul cititorului modern lucrarea fundamentala a traditiei sivaite din Kashmir, Vijnana Bairava, unde sunt redate 112 tehnici si metode de meditatie menite sa duca la realizarea Fiintei interioare si la iluminare.
Aminteste apoi de prezenta naturii divine in atlanti, care i-a facut sa respecte normele etice si sa duca o viata dreapta. ... Odata stabilizat, omul daca vroia sa se vindece mai repede si fara sechele era bine sa se duca la Metafizica.
Gestul ei este cu atat mai de apreciat, cu cat a ramas singura de cand Gigi si verii lui au fost arestati si se lupta sa duca la capat toate responsabilitatile unei asemenea familii.
Marcel Godric, director la Godrich Gluten Free, si sotia lui, Dana Duca, organizeaza vineri, 15 aprilie, la ora 12.00, o conferinta de presa cu ocazia deschiderii Salonului International de Suplimente Alimentare si Nutritie.
Prezenta la vot de ieri a mai aratat ca teza fraudei si scenariul ucrainean elaborate in laboratoarele Aliantei nu au facut altceva decit sa scirbeasca electoratul satmarean, cunoscut ca fiind mai conservator, si sa duca in final la o absenta masiva de la urne.
Nu l-am mai publicat pentru ca asta spusesem si noi ca nu cei de la Tribunal sint vinovati, in text chiar scrie ca datorita euforiei ca a fost achitat respectivul a uitat sa isi ia un certificat constatator pe care sa il duca la Politie.
Pai, chiar daca ne place nu stiu ce manelist sau nu stiu ce cantaret de muzica usoara sau populara, nu credeti c-ar fi corect sa se duca si respectivul "artist" pe la administratia financiara si sa cotizeze la buget asa cum o facem si noi ceilalti, muncitori, profesori, ingineri, medici, ziaristi?
Iar daca e sa fie o moda, atunci sa va prinda Europa din urma si sa va duca pe val acolo unde va doriti.
Politicianul suparat si veninos se infoaie cu atat mai tare, cu cat vede ca viitorul sau politic este pe duca.
google-analytics.com