Cautare

1057 de rezultate pentru "valeria duca" (3.28 secunde)
- Dupa ce si-a bagat juma de familie in puscarie, iar pe ailalta in dosare penale, mai are sa se duca si sa se predea, scrie plin de venin Ciutacu, care ii mai plaseaza o serie:
In acest fel, liberalii trebuiau sa duca povara guvernarii, PSD sa fie responsabil de crizele parlamentare, iar democratii sa ia laurii succesului“, a aratat Nastase.
Barbie a fost lovita de trasnet atunci cand era copil si si-a pierdut ambele brate, dar acest lucru nu a impiedicat-o sa duca o viata normala.
se va indrepta catre un derapaj major, care sa duca spre criza. BBC l-a citat pe seful statului, care a sustinut ca va interveni si daca criza din Coalitie risca sa fie provocata de disputa din PNL.
Institutul Social-Democrat "Ovidiu ßincai", condus de deputatul PSD Adrian Severin, apreciaza, intr-un raport de analiza politica intitulat "Prognoze pentru 2006", ca o crestere a optiunilor de vot pentru PSD va avea loc daca social-democratii vor reusi sa duca la bun sfarsit reforma morala interna.
In partid, parerile in privinta acestui subiect sunt impartite, iar atmosfera este inca una de "oarecare confuzie", unii temandu-se chiar ca aceasta problema sa nu duca la "deschiderea cutiei Pandorei".
Presedintele PNL a declarat ca Theodor Stolojan a avut o problema serioasa de sanatate in campania electorala, dupa care a ales singur sa se duca la Cotroceni.
"Noi am considerat ca dansul are obligatia morala, din momentul in care a fost ales presedinte, ca trebuie sa-si duca acest mandat pana la capat pentru ca valorile in care credem sa nu fie calcate in picioare de tot felul de jocuri politice.
membri - Dorel Labo, Dan Marian, Viorel Hanu, Costel Duca; membri supleanti - Ioan Fodoreanu, Eugen Pop. Vom reveni cu alte informatii.
Responsabilizarea clasei politice inseamna introducerea votului uninominal - cetateanul sa voteze pe cine vrea el pentru Parlamentul Romaniei - si restructurarea numarului de parlamentari si in Camera, si in Senat, astfel incat sa se ajunga la o eficientizare care sa duca spre acea formula de parlament unicameral:
"Este o data Geoana, care da dovada de incompetenta si exceleaza prin asta si trage tare sa-l duca la groapa.
Gheorghe Flutur considera ca in PSD este o adevarata competitie pentru cine sa duca primul partidul la groapa. Aici a facut referire la Mircea Geoana, prin incompetenta, la coruptia lui Adrian Nastase si la crizele de ras ale lui Miron Mitrea.
In cadrul unei videoconferinte cu prefectii, care a avut loc ieri, 13 martie a.c., premierul Calin Popescu Tariceanu a atras atentia asupra modului deficitar in care a inteles populatia sa duca la indeplinire masurile impuse de comandamentele antiepizootice.
La Tiraspol s-a infiintat Liceul romanesc Duca Voda, iar cinematografe in Tiraspol, Ananiev si Odessa. Reprezentatii cinematografice au avut loc in toate satele Transnistriei (76).
Fara Wells, Kinsey n-ar fi putut sa-si duca opera la bun sfarsit. In timp ce se documenta pentru rol, Platt a descoperit ca personalitatea lui Wells nu se reduce la relatia sa cu Kinsey.
Astfel, Sfatul Tarii trebuia sa ramana organul care sa duca la bun sfarsit reforma agrara, de o importanta critica pentru taranimea basarabeana.
De asemenea, in popor se crede ca unul dintre membrii familiei este bine sa duca la biserica trei bujori, flori de lamaita, paine si dulciuri preparate in casa.
Presedintele UDMR, Markó Béla, a declarat ca atitudinea colegilor de coalitie il determina sa creada ca nu vor reusi sa-si duca mandatul pana in 2008, aratand ca "Uniunea este dispusa sa sustina alegerile anticipate".
Scrisul desi prezinta in genere niste permanente - referindu-ma la probe - ar putea sa duca la oarecari erori, cand ar fi vorba de o personalitate inca nedeplin conturata.
Dimpotriva, poate sa fie o experienta care sa duca la trezirea catre o viata mai plina. Teza centrala a acestui capitol este:
google-analytics.com