Cautare

1057 de rezultate pentru "valeria duca" (3.38 secunde)
Realitatea este ca, in momentul de fata, copiii care invata in scolile rurale nu au unde sa se duca la toaleta sau, daca stabilimentul exista, el poate fi comparat mai degraba cu cotetul porcilor decat cu un grup sanitar.
Dar stii cum se spune, ,, sa nu dea Dumnezeu omului cat poate sa duca’’, dar Dumnezeu e bland si ne ajuta mai mult decat ne dam seama.
Soferul microbuzului ar fi declarat ca a primit sarcina de la primarul comunei sa-i duca pe cetateni la sectiile de votare.
Presedintele executiv al UDMR, Takacs Csaba, a declarat ieri ca Uniunea este deschisa la orice alternativa care poate sa duca la stabilitate politica in Romania, lucrul cel mai important pentru formatiunea pe care o reprezinta.
PSD riposteaza la declaratii lui Traian Basescu Presedintele Traian Basescu incearca sa provoace o criza majora care sa duca la alegeri anticipate, anulind in acest fel mandatul Guvernului Tariceanu si amenintind sansele Romaniei de a deveni membru plin al Uniunii Europene la 1 ianuarie 2007, a declarat ieri purtatorul de cuvint al Partidului Social Democrat, Titus Corlatean.
Trezirea la realitate a crestin-democratilor romani este totusi remarcabila, mai ales daca ea nu va fi urmata de orgolioase rabufniri capabile sa duca iar la aschierea firavei mladite proaspat replantate.
De fapt, ei se temeau ca nu vor reusi sa duca pana la capat directivele trasate de UE, si-atunci normal ca au cautat "tapul ispasitor" - fosta guvernare.
Numai ca numirea in forul de conducere al CN APMC a unor persoane doar pe criterii politice sau de clan a permis lui Moldoveanu sa-si duca la indeplinire politica mafiota de jefuire a Portului Constanta, situatie care nu ar putea fi remediata decat prin adoptarea de catre noua conducere a Ministerului Transporturilor a unor masuri radicale de schimbare din functie nu numai a actualului director general al Administratiei Portuare, ci si a membrilor Consiliului de Administratie al APC.
Buzura a precizat ieri ca nu a depus vreo cerere de suspendare din functie deoarece avea cateva proiecte pe care dorea sa le duca la bun sfarsit.
In ultimii opt ani, Bucurestiul s-a blocat, iar sutele de milioane de euro imprumutati de reprezentantii PD-L au fost cheltuiti fara cap si, in loc sa duca la imbunatatirea vietii bucurestenilor, au dus la imbogatirea clientelei PD.
Nu mai poate sa duca saracul, este si obosit si plafonat... Rep.: Haideti si cu proiectul trei! Claudiu Tusac (razand):
Am discutat cu el si i-am cerut sa-si duca mandatul pana la capat.
Din acest moment este evident faptul ca cernavodenii risca sa-si puna orasul la dipozitia unui politist anchetat pentru coruptie, pentru ca este greu de crezut ca traseista Mariana Mircea ar fi fost capabila sa-si duca singura la capat o campanie denigratoare atat de profesionist orchestrata.
Interesul national al Romaniei este ca, in momentul de fata, sa nu privim doar aspectul mercantil, ci sa gasim acea strategie care sa ne duca nu doar la rezolvarea problemelor de azi pe maine, ci la acea stare a repozitionarii Romaniei in perioada post-criza.
Sunt convins ca partidul va avea intelepciunea sa aleaga un lider foarte bun, capabil sa duca partidul mai departe si sa continue ceea ce eu am incercat sa fac:
Si intotdeauna, cand exista o criza si o presiune foarte mare, exista posibilitatea unor supape de siguranta, pentru a lasa putin din tensiune sa se duca.
Declaratia lui Ciuhandu ar putea sa duca, in curand, la o batalie interna intre “populari“, asa cum, pana acum, am asistat la o dusmanie pe fata intre doua partide social-democrate - PSD si PD.
Tot Elena Musat ne-a povestit ca distinsul politician obisnuia sa-i duca de nas pe colaboratori/finantatori, spunandu-le ca are sprijinul procurorilor si judecatorilor, ca acestia ii sint datori - de pe vremea cand era ministru - si ca-l vor servi in rezolvarea oricarei probleme (mai pe romaneste trafic de influenta).
Si au dovedit ca sunt capabili sa duca la cote nebanuite politica perversa a partidelor de tip comunist, transformate dupa revolutiile din anii ‘90 in asa-zis democratice.
Acum, eu zic ca drama este daca ies privatii in strada, care la un moment dat poate n-o sa mai poata sa duca in spate toate birurile si chiar toate taxele.
google-analytics.com