Cautare

1057 de rezultate pentru "valeria duca" (2.62 secunde)
Octavian Cotescu, Stefan Iordache, Valeria Seciu, Virgil Ogasanu, Emil Hossu, Stela Popescu, Sebastian Papaiani, Tamara Buciuceanu, Ion Caramitru, Draga Olteanu, Dinu Manolache, Irina Petrescu, Ion Dichiseanu, Ileana Stana-Ionescu, Alexandru Arsinel, Adela Marculescu, Florian Pittis, Florina Cercel, Costel Constantin, Rodica Popescu-Bitanescu.
Stela Enache, Ozana Barabancea, Viorica si Ionita de la Clejani, Valeria Arnautu, Carmen Radulescu, Maria Buza, Ioana Sandu, Grupul Nemuritorii, Lucia Popescu Moraru si multi altii.
In primul rand pentru ca expozitia de acum 5 ani era dedicata memoriei mamei poetei, Mager Victoria-Valeria (din satul Vidra).
Cu Valeria Grigore, femeia care a lucrat in acelasi domeniu, al aviatiei, casnicia a durat 22 de ani. Ei au o fiica, Irina, stabilita in Franta.
Iolanda Balas Soter, Ilie Nastase, Octavian Bellu, Cristian Gatu, Carmen Bunaciu, Otilia Badescu, Ruxandra Dragomir, Carmen Tocala, Valeria Racila, Florentin Marinescu, Elisabeta Lipa, Mihai Leu, Leonard Doroftei, Camelia Potec, Helmut Dukadam, Laura Badea si multi altii.
Dumitru Bortun â€" Presedintele juriului de onoare al Societatii Romane de Relatii Publice, Facultatea de Comunicare SNSPA, Asociatia Romana de Relatii Publice Dr. Valeria Herdea â€" Presedinte AREPMF
Friedrich Bomches - portretist de renume international, Zina Blanuta - artista sensibila, eleva a lui Tonitza, Iacob Brujan - peisagist realist, Dinu Vasiu - acuarelist echilibrat, cronicar de arta, Eftimie Modalca - unul dintre cei mai reprezentativi pictori brasoveni, Stefan Mironescu - trubadurul plastic al Scheiului”, Liviu Cihodaru - artistul Brasovului vechi si nou, Veronica Bodea Tatulea - grafician cu limbaj artistic metaforic si expresiv, Aurelia Stoie Marginean - acuarelista prin excelenta, Angela Tomaselli Holban - artista moderna cu o viziune plastica remarcabila, Marcela Radulescu - grafician cu analiza introspectiva, Alexandru Iacubovici - promotor al esoterismului in arta, alaturi de Zoica Gavrilescu, Mihail Petrescu, Vasile Diviza, Albert Sandor, Horia Mircea Asciu, Balint Istvan, Csutak Levente, Simona Cadar, Gabriela Marica, Elena Oana Agapie, Dorina Padinean, Elisabeta Cosmeleata, Lucia Tanislau, Monica Andriesei, Ovidiu Marian, Valentina Gavrilescu, Valeria Petriu Radovan, Cristache Gheorghiu, Maria Badea Taflan, Dumitru Taflan, Luiza Goga, Gabriella Ungureanu Mateyka, Margareta Spanu si Teofil Ristache.
CRBL, Valeria Racila von Groningen , Ileana Badiu , Serghei Mizil , Ovidiu Buta, Joaquin Bonilla, Alexandru Bar sunt doar cateva nume care au imbratisat Conceptul de Fitness Anti Aging Cardio Mix.
Avem primul interviu cu Valerie Lungu, dupa ce a fost surprinsa ca se saruta cu barbatul despre care spunea ca ii este prieten.
Nu poate sa vina cetateanul cu vaca si s-o duca in biroul domnului doctor veterinar.
Daca nu are unde sa joace dupa expirarea contractului de concesiune, sa se duca pe luna. ... Daca nu are unde sa joace dupa expirarea contractului de concesiune, sa se duca pe luna.
Cand e o perioada normala, cineva poate sa duca si guvernarea, si la partid.
Daca domnii Barroso si Gitenstein ii pot oferi conditii mai bune, sunt liberi sa-l duca unde vor. Cam unde se duc debitorii insolvabili.
Romanii spera ca epoca Trump sa duca la schimbari in bine si in Romania: Noua epoca a presedintelui Trump aduce schimbari in bine si in Romania:
Acesta este momentul in care cineva a luat decizia sa se gaseasca altceva pentru mobilizarea electoratului de dreapta, ceva care sa constituie o explicatie plauzibila pentru scaderea in optiunile populare a voturilor pentru alianta PSD-ALDE, dar voturile pierdute de PSD sa se duca tot la o formatiune de dreapta.
S-a tolerat folosirea banilor imprumutati de la FMI, precum si de la banci intr-o modalitate care, in orice tara normala, ar fi trebuit sa duca la arestarea ministrilor responsabili.
a€žTeoretic, poate aparea o situatie de criza care sa duca la alegeri anticipate daca proiectul de buget nu trece in Parlament sau daca, eventual, prim-ministrul Guvernului si-ar da demisiaa€œ, a explicat liderul PSD.
Cum statea si reflecta la toate aceste lucruri s-a hotarat sa se duca acasa ca sa-o mai vada pe Phoebe macar o data inainte sa moara deoarece i se facea mila amintindu-si cat de mult tinea la el.
Felul in care gandim chiar nu este o gluma si poate sa duca la despartire. ... Lucrurile se pot inrautati si sa duca la despartire, atunci cand incepi sa faci ceea ce am mentionat pana acum la cauze care duc la despartire.
De fapt, s-a ridicat doar ca sa se duca sa se culce in dormitor. ... Ii cere sa se duca acasa cu nu stiu ce pretext, de parca nimic nu s-ar fi intamplat.
google-analytics.com