Cautare

1057 de rezultate pentru "valeria duca" (4.05 secunde)
Sper, sper ca pana la sfarsitul anului guvernul, in toate ministerele si in toate structurile sale, sa duca la indeplinire acest proces de reducere a numarului de salariati prin selectie:
El trebuie sa se duca sa-i placa lui Adrian Nastase, sa-i placa lui Hrebenciuc, sa-i placa lui Ion Iliescu, sa-i placa lui Dragnea.
La ultima vizita, daca tot a venit cu cateva zile inaintea Zilei Nationale, satmarenii s-ar fi asteptat ca pe ministrul apararii sa-l duca capul sa depuna coroane de flori la monumentele fauritorilor Marii Uniri din Satu Mare, respectiv la monumentele lui Vasile Lucaciu si Iuliu Maniu.
• Era post-Basescu, post-Boc - era post-Basescu a sosit in mod categoric, dar partidul trebuie sa duca viata lui; - Boc poate ramane seful partidului, dar PDL trebuie sa se gandeasca foarte bine ce vrea.
• Nu a existat nici un fel de sprijin public pentru ca acest guvern sa-si duca la capat macar actiunile bune.
"Daca nu-mi dai aia, eu plec!" Eu am vazut cum reactioneaza colegii mei cand s-a vorbit despre buget si cand le-am atras atentia, starnind iar mania presedintelui, sa nu mai duca banii in cateva judete din tara.
Dati afara din PD in urma cu ceva timp, deputatii independenti membri ai Partidului Initiativa Nationala, Lavinia Sandru, Aurelian Pavelescu si Cozmin Gusa, o iau inaintea democratilor si a liberalilor, care intarzie sa-si duca la indeplinire promisiunile electorale facute inclusiv de presedintele Basescu privind crearea cadrului legal pentru sanctionarea coruptiei.
In acest timp, Silviu Prigoana - vadit deranjat de mizeria pe care colegii sai de partid au lasat-o in sala - s-a apucat sa stranga gunoaiele si sa le duca la un cos de pe holul Palatului Parlamentului.
Se va trezi blocat in mijlocul marii pe un vas a carui carma nu o va mai controla, la mare distanta de portul in care ar fi trebuit sa-l duca.
"Da’, ma Crinule, fara tine nu puteau ma sa se duca aia acolo? Si ce-ati facut ma acolo?".
un mesaj drag in special marilor puteri europene, speriate ca ar putea fi obligate sa duca in carca mult si bine state mai sarace incapabile de reforma statala.
Iliescu are un plan de rezerva testat la electorat Mai mult, constient ca este acceptat doar ca o solutie disperata in cel mai critic moment al partidului, Iliescu a tinut mortis sa-i avertizeze, inca de marti seara, pe viitorii sai supusi ca nu are de gand sa renunte in favoarea nimanui ci este hotarat sa-si duca mandatul pana la capat.
Un asemenea gest trebuie sa duca automat la suspendare. Nimeni nu a reactionat, pentru ca se considera un fapt normal.
El si-a exprimat speranta ca “acest tip de discutii, pe canale private, va putea sa duca la eliberarea jurnalistilor“.
un angajament al parlamentului - de a avea un cod de conduita al parlamentarilor • Am convingerea ca aceste elemente vor fi de natura a asigura eliminarea reticentelor si vor netezi sansele de intrare in Schengen inainte de sfarsitul anului • Va asigur de dorinta mea fara rezerve de a avea un parteneriat care sa ne duca la succes • Avem nevoie si putem sa mutam frontiera UE pe Prut.
Are program de guvernare, are buget, are cea mai buna oferta pentru romani, are cele mai bune sanse sa isi duca la capat planul.
Avand o cultura aproximativa, neputand sa duca o fraza pana la capat pentru ca nu cred ca a citit vreodata vreo carte pana la final, Ponta incurca termenii, speculeaza fapte de istorie, intra in plasa prostiei cu staif si crede ca obtine capital politic injurandu-i pe Iliescu, Roman si pe ceilalti carora el le datoreaza indirect gloria si imbuibarea la care a ajuns acum.
Cand coloana a cincea pesedista a incercat sa dea o lovitura de partid si sa determine demisia presedintelui Liviu Dragnea, pentru care Viorica Dancila avea reputatia de a fi doar o cutie de rezonanta, aceasta a anuntat simplu ca indiferent de deznodamantul luptelor intestine, ea nu va demisiona din fruntea Guvernului, urmand sa isi duca mandatul pana la capat.
Atat prin programul de guvernare, cat si in Foaia de parcurs in domeniul energiei, actuala putere si-a asumat constituirea a patru-sase entitati de tip termo-hidro, care sa duca la o echilibrare a pietei de energie.
Cei cinci observatori ai PRM desemnati de Biroul Permanent sunt deputatii Daniela Buruiana, Petre Popeanga, Vlad Hogea si senatorii Eugen Mihaescu si Viorel Duca.
google-analytics.com