Cautare

1057 de rezultate pentru "valeria duca" (7.13 secunde)
Raicu sustine ca, in statele democratice, Guvernul, prin Ministerul Sanatatii, este responsabil de starea de sanatate a natiunii si ar trebui sa ia “decizii politice juste si ferme“ care sa duca la performanta sistemului si la ameliorarea starii de sanatate a populatiei.
Acatrinei a precizat ca Marza este “omul cel mai potrivit“ pentru functia de presedinte al CJ Suceava si ca acesta trebuie lasat sa duca pana la capat proiectele mari aflate in derulare in judet.
Nu am auzit de vreun locuitor al orasului care sa se duca in Predeal, Brasov sau Bucuresti sa vanda legume si fructe.
Ca urmare, desi Biroul Permanent Central al PNL a anuntat inca de ieri ca a pus la punct o strategie menita sa duca la adoptarea ordonatelor de urgenta emise de Guvernul Tariceanu „in forma prezentata de Executiv”, ramane de vazut daca PNL, PD si UDMR vor putea gasi suficient sprijin parlamentar astfel incat sa invinga la vot PSD, PRM si - aproape sigur, cel putin in cazul ordonantei referitoare la alegeri - PC.
Cred ca ne-am facut amandoi datoria, dar faptul ca nu s-a tinut cont de asta nu trebuie sa duca la demisia din PD a lui Liviu Ciupe, cu atat mai mult cu cat ministrul Justitiei, Monica Macovei, nici macar nu este membru al PD“, a declarat Ioan Oltean.
In absenta unei strategii Noul ministru al Integrarii Europene, Anca Boagiu, a declarat ca are o sarcina foarte importanta pentru Romania, pe care trebuie sa o duca la indeplinire.
In Romania nu este functional lantul care sa duca eficient si profitabil cerealele de la producator la piata. Daca ai parte de tehnica adecvata si de calitate, poti avea si productivitate buna.
„Trebuie sa fie rezultatul unor calcule care sa duca la o decizie politica in acest sens“, a explicat Videanu, care a adaugat ca o comisie de analiza si strategie a Aliantei se va intruni in zilele urmatoare pentru a simula o serie de variante de politici fiscale.
Nastase a adaugat ca „nu se poate ca, pe baza unei indicatii a lui Basescu din ianuarie, cand s-au dat instructiuni pentru schimbarea presedintilor Parlamentului, sa se se stabileasca o strategie care sa duca la ceea ce este, pana la urma, o epurare politica din partea dreptei in ceea ce priveste stanga din Romania“.
Si premierul vrea consultari Primul-ministru, Calin Popescu-Tariceanu, va invita si el liderii partidelor parlamentare la o discutie pentru gasirea unei solutii care sa duca la iesirea din impasul in care se afla in acest moment Parlamentul, pe fondul disputelor intre Putere si Opozitie legate de inlocuirea presedintilor celor doua Camere legislative.
„Sunt pozitii obtinute de partidul nostru si vom apela la Curtea Constitutionala in orice circumstanta“, a aratat liderul social-democrat. El a declarat ca Senatul avea nevoie de adoptarea unei masuri care sa duca la deblocarea activitatii parlamentare.
„Suntem principalul partid de opozitie, avem principala obligatia sa nu lasam tara sa se duca cu totul de rapa, si oricare dintre noi poate sa renunte la propriile orgolii si nemultumiri ca sa fie bine pentru partid“, a declarat Victor Ponta.
cu ciobani autentici veniti tocmai din Apuseni, cu doi ciobanesti mioritici si un mielusel, cu o defilare de miorite aratoase si cu multi artisti romani care au ales sa ramana in Romania si sa faca lucruri utile aici, dar si sa duca peste hotare renumele tarii noastre.
"Posibila escaladare a evenimentelor si in alte state din zona nu fac decat sa creeze incertitudine in privinta productiei si exportului de petrol, care nu face decat sa duca la o crestere a cotatiilor.
Ivanescu a recunoscut totusi ca de obicei cei care lipsesc sunt senatorii din Bucuresti, a€žpentru ca ei au unde sa se duca si ce sa faca in acest timpa€œ.
Acum, cand ma duc in fabrica vad oameni care vor sa participe la procesul de decizie, sunt oameni care vor sa-mi vorbeasca, chiar daca fac acest lucru printr-un translator, vad oameni care sunt bucurosi de ceea ce fac in fiecare zi, vad oameni capabili sa duca fabrica aceasta la un cu totul alt nivel.
Daca nu aplicam noi masura asta de redistribuire de la fermele mari sau foarte mari, de la o anumita dimensiune in sus, spre masuri de investitii, de modernizare, de inovare, de care pot sa beneficieze si fermele mari, vom fi judecati ca folosim ineficient banii din Politica Agricola Comuna si ca deci banii trebuie sa se duca in alta parte.
Astfel, per total, nu are cum sa duca la crestere economica sustenabila. Este si o masura mincinoasa pentru ca o crestere salarila de cca.
La Loterie exista acest profit, practic banii vin de la populatie, se intorc catre populatie prin aceste programe culturale, cred ca este o investitie extraordinar de buna, asa cum si alte propuneri - ca o parte din accize sa se duca intr-un nivel mult mai mare spre Sanatate, spre autostrazi s.a.m.d., pentru ca exista si aceasta intrebare - dar supraacciza sau acciza s-a dus in autostrazi?
Geoana a subliniat ca aceasta conducere „facuta din comunisti, securisti si oligarhi“ nu are cum sa duca România intr-o directie buna si a amintit de cruciada declansata impotriva Opozitiei de catre guvernanti.
google-analytics.com