Cautare

979 de rezultate pentru "clara" (3.60 secunde)
"Craciunul il voi petrece acasa, Revelionul inca nu l-am stabilit, am multe invitatii de la colegii din tara, vom vedea daca sunt si momente mai importante pentru 1 ianuarie, cand vom sarbatori cu totii intrarea in Europa, dar nu am o idee foarte clara despre ceea ce vrea sa faca Guvernul, Presedintia sau Primaria Bucurestiului", a declarat Geoana.
Totodata, el a calificat intalnirea de ieri intre PLD si PD ca fiind "strategie de imagine", menita a atrage atentia asupra PLD, aflat in pragul inscrierii sale la tribunal, dar si o definire clara a pozitiei PD.
In plus, conform vicelui, in ultimii ani numarul autorizatiilor de construire si al certificatelor de urbanism eliberate de primarie a crescut semnificativ, motiv pentru care autoritatile locale au considerat necesara delimitarea clara a zonelor din comuna.
Aripa dura a partidului a inregistrat o victorie pe toate liniile si prin optiunea destul de clara a delegatilor in favoarea discursului radical anti-Basescu si antidemocrati, promovat de Ludovic Orban, precum si prin votul de blam acordat ministrului de Externe Ungureanu, perceput de liberali ca fiind "omul lui Basescu".
"Este inacceptabil ce se intampla cu un ministru, cu un demnitar, fara sa existe o decizie, o concluzie clara. (...) Nu este menirea presei, a politicienilor sa suplineasca justitia.
Din datele existente pana acum, acel biletel ne indica o incalcare clara a legii. Iar daca Parchetul General va demonstra acest lucru, este normal ca premierul Tariceanu sa-si dea demisia", a mai declarat, pentru "Replica", Talpes.
Cacealma sau certitudine? In ciuda celor spuse de primul cetatean al orasului, situatia de la SADP nu este deloc clara.
SRI il contrazice pe premier Desi nu face nicio referire clara la interceptarile convorbirilor telefonice ale ministrilor despre care a vorbit Basescu, SRI sustine ca informarile sunt transmise atat presedintelui, cat si premierului.
Exista, in momentul de fata, premisa crearii unui guvern Tari-Geoana, care este tot mai clara. Eu am cerut ca PNL si PSD sa-si arate inelele de logodna si sa nu se mai ascunda", a declarat Flutur.
Totodata, secretarul de stat a aratat ca pentru a avea o imagine mai clara a evenimentelor din decembrie '89, s-a realizat o diferentiere pe etape a Revolutiei:
Liderul PIN ii solicita lui Emil Boc o pozitie clara si fara echivoc legata de actiunea colegei sale de partid indreptata impotriva Laviniei Sandru, in zilele urmatoare formatiunea politica pe care o conduce luand o decizie, in functie de raspunsul public al liderului democrat.
"Daca vom judeca toti oamenii de afaceri pentru o operatiune simpla, clara si legala, Romania se va degrada. Am o mare stima pentru judecatori pentru ca respecta litera si spiritul legii", a spus Copos.
Geoana a afirmat ca decizia de miercuri a Curtii Constitutionale cu privire la motiunea simpla anti-Macovei, adoptata saptamana trecuta de Senat, nu face ca respectiva motiune sa fie "mai putin importanta, valoroasa si clara".
"The Financial Times" mai subliniaza ca incetinirea ritmului reformelor, cearta politica si perspectiva din ce in ce mai clara a alegerilor anticipate par sa nu fi afectat atractia investitorilor pentru Romania.
"Doreau ca singura chestiune clara si certa din cele trei s-o mute pentru a lasa loc unor lucruri care in acest moment sunt virtuale.
Pentru a veni in sprijinul tinerilor, reprezentantii guvernului au cerut deja o lista clara a terenurilor libere care exista in fiecare oras.
Printre initiative, el a mentionat in nota pozitiva schimbarea de discurs politic, de la o diplomatie a camuflajului sau a tacerii la o diplomatie cu voce clara, proactiva;
Traian Basescu nu a venit cu o propunere clara de "stabilizare a situatiei politice", dupa cum se preciza in invitatiile venite de la Administratia Prezidentiala.
Este evident ca liberalii i-au pus pe democrati cu spatele la zid, deoarece sprijinul pentru aceasta initiativa este o delimitare clara de pozitia lui Traian Basescu.
Cum comentati izolarea politica a Partidului Democrat, izolare atat de clara dupa ultimele evenimente? R.C.: Alianta e moarta acum, ea se mentine ca formula la guvernare doar pentru ca e greu sa pleci "de la macelarie", vorba lui Hasotti.
google-analytics.com