Cautare

979 de rezultate pentru "clara" (5.45 secunde)
Noi adunam 10.000 de oameni in cateva minute" "Treaba era clara de multa vreme in privinta presedintelui, asa ca nu a mirat pe nimeni suspendarea lui Basescu.
El a subliniat ca formatiunea pe care o conduce Becali este pentru un sistem bicameral cu o diviziune mai clara a impartirii atributiilor celor doua Camere.
Liderul liberal-democrat a spus ca "toti liderii politici care s-au exprimat cu ocazia referendumului impotriva aliantei PSD-PNL-PRM-PC nu trebuie sa uite lectia data" de aceasta consultare electorala si ca prioritare ar trebui sa fie eforturile de unificare a fortelor de dreapta, in conditiile in care "jocul politic european este bazat pe delimitarea clara intre stanga si dreapta".
Avem o teza politica foarte clara care nu se negociaza in niciun caz. Excludem colaborarea cu PSD, pentru ca am trada votul din 2004", a mai declarat Emil Boc.
Referitor la jocul politic pe care PD il face in aceasta perioada, Diaconescu a mentionat ca asteapta o pozitie clara a acestora, nu o tergiversare a lucrurilor, care, in opinia sa, nu este benefica tarii.
Situatia in care se afla zona respectiva nu e deloc clara. Si, cum nimeni nu se prea grabeste sa dea explicatii, intreaga poveste pare un simplu razboi politic dus intre PNL si PC.
PD a avut o optiune foarte clara si simpla. Sa fie solidar cu Guvernul din care facea parte sau cu Traian Basescu.
Liderul PN„CD a tinut sa spuna ca se referea la problema fondului funciar ca la una dintre problemele care trebuie sa fie o preocupare clara a formatiunii sale.
Tarile vizate, printre care Romania si Polonia, au respins insa acuzatiile si au afirmat ca raportorul european n-a prezentat nici o dovada clara despre existenta centrelor secrete de detentie ale CIA in Europa, iar sursele sunt anonine.
Primului i se reproseaza aprobarea data pentru achizitionarea acestor aeronave, ceea ce, in opinia democratilor reprezinta "inca o dovada clara a ipocriziei sefului de stat", care pana acum cateva zile lupta cu toate puterile impotriva legii pensiilor, promovata de PSD, pe motiv ca nu ar exista fonduri.
Este decizia clara a partidului, care a fost aprobata si in comitetul executiv national al PSD", a declarat secretarul general al PSD.
"Nu am negociat cu PSD si nici nu avem ce sa negociem cu PSD, pentru ca exista o decizie cat se poate de clara a Biroului Politic al PNL potrivit careia nu este posibila in aceasta legislatura formarea unui guvern alaturi de PSD", a sustinut Olteanu.
Desi cu o saptamana inainte declarase ca nu va initia nicio discutie anterior depunerii motiunii, Geoana a vorbit marti despre intentia ca "in zilele urmatoare sa stabilim cu celelalte partide si, daca va fi nevoie, cu seful statului niste discutii transparente prin care sa degajam o majoritate clara, prin care se pot pune in aplicare proiectele nationale".
Lider al PNL, premierul Tariceanu a tinut si el sa arate ca in Romania anului 2007 mai toti politicienii se inghesuie sa se declare sustinatori ai dreptei, motiv pentru care s-a decis "o delimitare clara a celor care fac politica adevarat de dreapta".
„Vreau sa precizez, in numele intregii conduceri a PNL, ca aceasta tema a motiunii este mai degraba mediatica si este destul de clara.
Aceasta este dovada clara ca interesul acestor partide, PSD, PRM, cu ajutorul PNL, este de a nu rezolva in termen aceasta lege, de a nu o aduce in fata Senatului, pentru voti", a exemplificat Nicolae Vlad Popa.
Presedinte al Comisiei de cultura din Camera Deputatilor, cea care s-a autosesizat ca urmare a aparitiei materialelor, Catalin Micula, crede ca difuzarea probelor video si audio de catre TVR s-a facut la comanda "stricta" si "clara" de la Cotroceni.
Presedinte al Comisiei de cultura din Camera Deputatilor, cea care s-a autosesizat ca urmare a aparitiei materialelor, Catalin Micula, crede ca difuzarea probelor video si audio de catre TVR s-a facut la comanda "stricta" si "clara" de la Cotroceni.
"Imi este foarte clara situatia agriculturii si va rog sa plecati de la premise realiste. Nu veti putea recupera in 30 de zile ceea ce s-a pierdut intr-un an.
Liderul PC Dan Voiculescu apreciaza ca "aparitia unui infractor cautat de Interpol la o intalnire cu seful Guvernului este dovada clara ca seful SPP este ori incapabil, ori rau intentionat", ceea ce impune "de urgenta" demisia sefului SPP Lucian Pahontu.
google-analytics.com