Cautare

979 de rezultate pentru "clara" (8.18 secunde)
Totodata, fostul deputat PNL a mai spus ca se va intoarce din nou in PNL, daca va fi primit, iar daca decizia de excludere va fi definitiva, va candida si ca independent la vi-itoarele alegeri parlamentare sau chiar pe listele unui alt partid, fara a preciza o optiune clara in acest sens.
Seful Resurselor umane din Primaria Craiova, Ioan Acrivopol, sustine ca singura parghie clara pentru indepartarea unui functionar este rezultatul evaluarii.
"PSD nu cunoaste legea, care este foarte clara. 10 august a fost momentul-cheie si dupa aceasta data se pune problema pierderii mandatului.
Ca procedura demarata de PC are slabe sanse de reusita este, in acest moment, clara. Dar demn de luat in seama este faptul ca PNL are, din nou, o tentativa de apropiere de PC.
"Eu am hotararea clara de a-mi duce mandatul pana la capat. Nu exista nicio intentie de a ma alatura echipei guvernamentale, pentru ca am mai avut oferta si nu am un asemenea gand.
Cat despre Claudiu Saftoiu, situatia este si mai clara: un consilier fidel lui Traian Basescu. Mai departe, nu mai ramane de adaugat decat ca politicienii au primit negativ vestea - este vorba despre PNL, evident, despre PC si PRM.
PNL se mai gandeste "Pozitia PNL este foarte clara. Cetatenii ne-au mandatat pentru patru ani, iar noi vrem sa ducem programul de guvernare promis pana la capat.
Decizia Biroului Permanent Central al PNL este foarte clara. In situatia in care membrii PNL vor achesa la constituirea unui nou partid politic, acestia se afla in afara partidului", a conchis Hasotti.
Declaratiile lui Patriciu l-au determinat pe Adrian Iorgulescu, presedintele Comisiei de Etica din PNL, sa-l atentioneze pe omul de afaceri va fi automat exclus din partid daca va mai sponsoriza vreodata PSD. Mult mai clara este situatia celorlalti doi liberali, Mircea Cosea si Liviu Campanu.
El a spus ca "exista o hotarare foarte clara a Delegatiei Permanente a PNL in ceea ce priveste colaborarea cu Securitatea:
Potrivit alesului constantean, aceasta a fost dovada clara ca Romania nu este capabila sa se descurce in politica europeana, iar clasa politica romaneasca este sub orice critica.
Situatia e clara. A murit un copil si Parchetul isi face treaba. Mircea Toader nu are nici o legatura in aceasta ecuatieā€, a declarat Mihail Boldea.
Salariile din constructii, la concurenta cu UE in 2007 Liberalii sunt de parere ca in prezent Romania nu are o strategie foarte clara in ceea ce priveste constructia de locuinte, iar rata foarte mare a proprietatii modifica in sens negativ mobilitatea fortei de munca in Romania.
El a adaugat ca le este recunoscator "jurnalistilor pentru toate scenariile imaginate, precum si pentru scenariile construite pe surse", pentru ca aceste scenarii ii ofera o imagine clara asupra posibilitatilor actiunii politice ale sustinatorilor platformei.
Se vede in acest fel tendinta clara a liberalilor de a apela in special la latura sensibila, traditionalista, romantica a membrilor de partid, prin invocarea repetata a istoriei glorioase a PNL.
O opozitie clara a aparut din partea consilierilor judeteni PD Iulian Arama si David Craiu. In intarirea pozitiei adoptate in CJ de catre consilierii PD au sosit si afirmatiile presedintelui Organizatiei Judetene a PD Galati, Mircea Toader, propus pentru functia de ministru al Economiei.
In aceste conditii, reactii de genul celor manifestate de Lucia Varga, prin care considera un incendiu in delta drept o simpla actiune de "igienizare", constituie, in opinia deputatului Mihei, o lipsa clara de interes.
Ca sa fie imaginea mai clara, va reamintim ca platformistii/PLD-istii s-au lansat la Constanta sub "bagheta magica" a unui deputat care stia ca nu mai are sanse pentru inca o nominalizare pe lista de parlamentari din 2008 incolo.
"Pozitia PSD este foarte clara in aceasta privinta. Consideram ca, in Romania, la 17 ani de la caderea comunismului, avem dreptul sa aflam adevarul despre comunism si despre cei responsabili.
Potrivit lui Stoica, Romania se afla acum intr-un "moment crucial" al infruntarii dintre cele doua tabere, situatie care ar reclama o precizare clara a pozitiilor fata de aceste tabere.
google-analytics.com