La urmatoarea sedinta a Consiliului Local, care va avea loc in data de 30 ianuarie, se vor afla pe ordinea de zi si doua puncte referitoare la numirea directorilor in fruntea societatii Apa Canal si a Serviciului Administrarea Domeniului Public (SADP). Anuntul a fost facut ieri de primarul Dumitru Nicolae.

In ceea ce priveste societatea de apa si canalizare e clar ca nimeni nu poate spune ca este surprins de anunt, Ion Stefan fiind deja demis de consilierii locali din functia de director general al societatii din subordinea municipalitatii. Nu se poate spune insa acelasi lucru despre intentia edilului de a schimba conducerea de la Serviciul Administrarea Domeniului Public.

“Vom numi alt director la SADP pentru ca Florin Popescu si-a dat demisia din functia de director. Acesta este motivul pentru care vom numi alt sef la Administrarea Domeniului Public”, a declarat intr-o prima faza primarul Dumitru Nicolae.

Cacealma sau certitudine?

In ciuda celor spuse de primul cetatean al orasului, situatia de la SADP nu este deloc clara. Asta pentru ca, atunci cind noi l-am intrebat in ce data si-a dat demisia directorul Florin Popescu, primarul a intors-o ca la Ploiesti si ne-a spus ca “daca el nu si-a dat demisia pina acum, o va face in data de 30 ianuarie, in cadrul sedintei de consiliu local”.

Interesant este si ca cei de la Serviciul Administrarea Domeniului Public nu aveau ieri nici o idee despre dorinta primarului, si nici despre demisia lui Florin Popescu. La fel de interesant e si faptul ca, de la inceputul anului pina la finele acestei saptamini, directorul general se afla in concediu de odihna. Probabil ca edilul stie ceva ce noi nu am reusit sa aflam sau poate ca Dumitru Nicolae joaca la cacealma.

Legat de intentia de numire a unui nou director general la societatea Apa Canal, Ion Stefan, seful demis al societatii furnizoare de apa potabila, ne-a rugat sa-i transmitem edilului mult succes in ceea ce vrea sa faca. “Nu va pot spune mai multe. In schimb vreau sa urez domnului primar un an nou fericit si mult succes in razboiul pe care l-a inceput impotriva raului din Galati”, ne-a declarat Ion Stefan.

Dumitru Nicolae este hotarit sa schimbe toti directorii conservatori de la societatile subordonate municipalitatii. Dupa Ion Stefan, edilul a anuntat ca vrea sa-l dea afara de la SADP si pe Florin Popescu. Ramine de vazut acum daca Eugen Durbaca va fi dispus sa-si mai sacrifice un om de dragul colaborarilor pe care le are cu primul cetatean al orasului.