Cautare

979 de rezultate pentru "clara" (7.37 secunde)
Primul tur de scrutin al alegerilor prezidentiale a captat atentia presei internationale, care vorbeste despre diferenta foarte mare dintre Victor Ponta si Klaus Iohannis.
In asteptarea Forumului politico-economic ce va reuni la Bucuresti personalitati din zona Marii Negre, seful diplomatiei romanesti, Mihai Razvan Ungureanu, crede ca acum, mai mult ca niciodata, Marea Neagra are nevoie de o carte de vizita si de o prezentare clara a propriei liste de teme urgente.
Comunicarea trebuie sa fie clara, cea mai sensibila perioada fiind pe timpul verii.Nativii necasatoriti vor fi extrem de populari, nefiind nevoie sa faca sau sa spuna prea multe pentru a atrage atentia, mai ales in iulie si august.
Raspunsul, este sanctiunea - clara si imediata - care poate sa mearga pana la interzicerea spectacolelor cu caracter rasist si antisemit, susceptibile de a provoca dezordine de ordin public.
In opinia sa, exista doar speculatii in acest sens si nici o dovada clara. Sefii serviciilor veterinare din Ungaria si Slovacia au negat fapul ca s-ar fi exportat in Romania pasari infectate cu virusul aviar.
Euroobservatorul PSD Adrian Severin a declarat ieri ca "in anumite cercuri s-a luat o decizie clara" ca Romania sa intre in UE in 2008 si ca aceasta amanare ar putea duce la renegocierea Tratatului de aderare.
In timp ce exista o corelatie clara intre recunoasterea riscurilor si practicile de prevenire - intr-adevar cu cat suntem mai informati, cu atat ne protejam mai mult de efectele nocive ale soarelui - obiceiurile de protectie solara sunt inca nesatisfacatoare, dupa cum este dovedit de numarul de cazuri de melanom in crestere.
Descindea cu o misiune clara: sa faca din greci, nemti. Mandatul lui nu era de completa suveranitate. Trebuise sa promita marilor puteri ca nu va face razboi cu Imperiul Otoman si nu va ajuta iredentismul grecilor de acolo:
Dar acolo, atunci, eu nu am vazut niciuna si nu am refuzat. Dar am explicat ca legislatia noastra este foarte clara:
Ea a precizat ca modelul guvernamental european "nu vizeaza in special" posturile de vicepremier, dar, la nivelul Guvernului Romaniei, importanta este stabilirea clara a domeniilor de responsabilitate intre ministere, agentii si institutii, astfel incat "fiecare sa stie clar ce are de facut".
Nu e o legatura clara intre asta si extraterestri, dar tot e dubios. Oricum privesti problema, punctul asta e corect.
Noaptea era calma si clara. Observatia a durat trei minute sau ceva mai mult si s-a facut in conditii excelente, ceea ce exclude posibilitatea sa fi confundat ceea ce am vazut acolo cu vreun fenomen atmosferic.
- Parca imi amintesc ca am fost luat inauntru, am o imagine clara asupra unui singur fapt: in fata mea au aparut, fara numar, oameni imbracati in alb;
Lui Liviu Oprea ii pare rau ca obiectul fiind departat, imaginea nu este clara. Nu putea fi un avion, deoarece nici unul dintre martori nu a auzit vreun zgomot iar forma nu seamana cu elicopterul militar PUMA SOCAT si nici cu eurocopterul E35.
Comisarul sef Clara Adam, seful Garzii de Mediu Giurgiu a declarat pentru "Replica": "Vom face o noua verificare pe 20 iunie si daca nici pana atunci nu vor desfiinta cultura de soia, vom sesiza Parchetul.
Senatorul liberal a mai spus ca, dupa sase luni de lucru, Comisia parlamentara detine "dovada clara a alimentarii, ordinul de plata si decizia de livrare" a combustibililor pentru aceste doua aeronave.
Solutia ar fi sa se culeaga, pe aceasta cale, cat mai multa informatie bruta si sa nu se faca speculatii, inainte ca cele colectate sa devina auto-consistente si inainte de a avea o imagine mai clara asupra a ceea ce se intampla.
Stanculescu, din noiembrie 2009, releva faptul ca la nivelul comenzii Armatei Romaniei socialiste nu exista o conceptie clara si unitara privind modul in care liderii institutiei militare trebuiau sa se comporte in acele imprejurari.
La sfarsitul vietii sale, Truzzi sublinia ca, de fapt, nu exista o definitie clara pentru ce inseamna afirmatie extraordinara sau dovada extraordinara.
Dar in dupa-amiaza aceea clara, in largul coastei Californiei, in 2004, toate acestea s-au schimbat. Iata ce a declarat el intr-un interviu pentru ABC News:
google-analytics.com