Cautare

979 de rezultate pentru "clara" (3.42 secunde)
Slaba prezenta la vot indica o indiferenta clara a cetatenilor fata de clasa politica, însa aceasta indiferenta nu ar trebui sa afecteze organizarea plebiscitului, dupa cum a aratat chiar presedintele Traian Basescu, în discursul sau de duminica seara.
Legea este insa clara acum: cine migreaza trebuie suspendat, pentru a face loc, fireste, altei persoane din lista partidului "tradat" de migratori.
Slaba prezenta la vot indica o indiferenta clara a cetatenilor fata de clasa politica, însa aceasta indiferenta nu ar trebui sa afecteze organizarea plebiscitului, dupa cum a aratat chiar presedintele Traian Basescu, în discursul sau de duminica seara.
Pe de alta parte, purtatorul de cuvant al Organizatiei Judetene a Partidului Social Democrat, Claudiu Branzan, ne-a precizat ca nu are cunostinta de vreo decizie clara a colegului sau de partid, dar ca acesta se afla inca in perioada de 30 de zile in care poate sa se hotarasca pentru ce functie va opta.
In cazul audierii publice exista o procedura foarte clara, in care fiecare isi poate expune punctul de vedere, dupa care expertii, intr-un termen dat, va trebui sa faca un raport si sa traga concluziile", a mai amintit Bogdan Ciuca.
La randul sau, prim-vicepresedintele PDL, Theodor Stolojan, a spus ca "oamenii au acum o perspectiva clara, stiu incotro sa isi indrepte privirile".
Prefectul ma intreaba de ce am pus pe ordinea de zi proiectul propus si eu am zis ca legea nu e clara in aceasta privinta.
Asa cum spunea cu ceva timp in urma deputatul conservator Bogdan Liviu Ciuca, care anunta modificarea statutului partidului la congresul PC din aceasta luna, imediat dupa stabilirea candidatilor pentru sefia partidului s-a luat decizia clara de modificare a statutului, mai ales ca pana la sfarsitul anului trecut au fost primite mai multe propuneri de modificare a acestuia.
In timp ce Partidul National Liberal lupta intens pentru a definitiva lista posibililor candidati pentru Primaria Galati si nu a luat inca o decizie clara in acest sens, Partidul National Taranist Crestin Democrat s-a decis deja asupra omului pe care-l va arunca in cursa la locale.
"Am dubii ca fara o solidaritate si o decizie foarte clara a clasei noastre politice nu am crea, eventual, o degringolada totala pentru doua, trei luni", a conchis el.
"Faptul ca primul-ministru s-a dus cu nominalizarea direct la Cotroceni, fara a se consulta cu partidul, este o perogativa clara functiei pe care o are.
"Pe hartie, Nabucoo este un proiect european, insa ar trebui sa existe si o vointa clara pentru finantarea acestuia din fonduri europene", a spus Daianu, la prezentarea studiului "Cum sa gestionam diversitatea intr-o Uniune in crestere.
El a apreciat ca este in interesul cetatenilor ti a membrilor Guvernului sa existe o procedura clara, impartiala, de responsabilizare a minittrilor, dar ca aceasta nu trebuie nici sa lase loc abuzurilor politice care sa afecteze buna functionare a Guvernului.
Si poate, cateodata, in cazuri cu totul speciale, ar fi poate mai bine sa facem o eventuala nedreptate decat sa ingaduim o clara dezordine, o evidenta dezordine", a declarat Puiu Hasotti.
Cateodata, in cazuri cu totul speciale, ar fi poate mai bine sa facem o eventuala nedreptate decat sa ingaduim o clara dezordine", a declarat senatorul Hasotti.
"Cand aud astfel de declaratii de la persoane ca presedintele tarii, de la care ma astept la foarte multa responsabilitate, dar vad ca ii ies vorbele precum porumbeii, cred ca nu are clara semnificatie a vorbelor pe care le rosteste.
"Filmul, care se numeste 'Ne-am saturat cat ne-au furat - Celalalt Bucuresti', prezinta o fateta reala a ceea ce s-a tot barbotat prin presa si, din cauza contradictiilor sau, vezi Doamne, a presiunilor politice, nu se ajunge la o concluzie clara.
APD solicita candidatilor care ocupa functii publice diferentierea clara intre atributiile ce le revin in virtutea acestor functii si activitatile specifice campaniei electorale, functionarilor publici pastrarea independentei si neutralitatii in conformitate cu statutul functiei pe care o detin, iar presedintelui Romaniei respectarea neutralitatii celei mai inalte functii in stat, in spiritul prevederilor constitutionale.
"Legea este foarte clara. Presedintele sectiei ia buletinul de vot, citeste la care partid a fost aplicata stampila, arata buletinul la membrii sectiei de votare.
Sambata, m-am dus si in alte localitati si peste tot am vazut niste organizatii liberale foarte puternice si oameni mobilizati si lucrul asta imi da o clara convingere si anume ca pe 1 iunie vom castiga si vom castiga pe merit, pentru ca in acesti patru ani proiectele la care ne-am angajat le-am dus la bun sfarsit", a spus seful Executivului.
google-analytics.com