Cautare

979 de rezultate pentru "clara" (3.46 secunde)
De altfel, este normal sa fie asa din moment ce nu exista o idee clara despre reforma, din moment ce nu am avut o legislatie care sa guverneze activitatea medico-sanitara.
In loc ca toate partidele sa-si trimita electoratul la vot pentru a avea o imagine clara asupra controversatei notiuni de familie traditionala, cei din opozitie au deturnat referendumul, transformindu-l intr-o arma care sa-l distruga pe Liviu Dragnea!
Autorul spune ca, vorbind cu Karen, a gasit-o fermecatoare, autentica, inteligenta si cu o exprimare clara, iar uimirea ei fata de evenimentul descris era evidenta chiar si dupa aproape saizeci de ani.
Este vorba despre tendinta din ce in ce mai clara a statiunii Mamaia de a deveni o statiune de week- end, fapt care poate avea efecte financiare dezastruoase asupra incasarilor locale.
Oricum, pana pe 30 iunie vom avea o imagine clara asupra proiectelor pe care le vom sustine pentru a o trimite la Ministerul Transporturilor", a spus Loredana Nita, consilier in cadrul Serviciului de Integrare Europeana din Prefectura Dolj.
Autorul spune ca, vorbind cu Karen, a gasit-o fermecatoare, autentica, inteligenta si cu o exprimare clara, iar uimirea ei fata de evenimentul descris era evidenta chiar si dupa aproape saizeci de ani.
Nu vreau, la sfarsit de cariera, in anii de inalta senectute, cum se spune, sa plec, avand sub ochi un peisaj uman si national atat de depresiv, in discordanta clara, as zice, dureroasa, cu cele ce mi-am inchipuit eu, cu cele ce si-au inchipuit familia si apropiatii mei, dar si cu o buna parte dintre ardelenii care, si azi, atarna cu privirile pline de asteptare, daca nu de speranta, asupra tinerei si miraculoasei tari, ivite si inchegate dupa un istoric atat de accidentat, in care nu au fost multi nu numai sa creada, dar si sa se implice, sa se avante, sa lupte, riscand aproape totul, uneori - cu adevarat, chiar totul!
Eu cred ca ar fi o mare greseala si o pierdere pentru Romania, daca coroborezi aceasta tendinta cu clara dorinta de restrangere a drepturilor fundamentale ale omului, de exemplu ascultarea telefoanelor fara autorizatie judecatoreasca, ceea ce este foarte grav, modificarea codului de procedura penala si a codului penal", a declarat Frunda, care a reclamat in acest context faptul ca peste 800 de amendamente discutate in Camera Deputatilor nu au fost discutate in Senat si nu au fost prezentate de Ministerul Justitiei in Senat.
O strategie in industria miniera este o chestiune interministeriala. In 16 ani nu am avut o strategie clara in Romania, in domeniul mineritului", a declarat Condescu.
Basescu a precizat ca noile legi sunt necesare mai ales pentru stabilirea foarte clara a responsabilitatilor serviciilor secrete si pentru responsabilizarea acestora:
Demisionarii din fruntea Serviciilor secrete nu au inca o optiune clara privind viitorul lor politic. Amandoi vor sa stea o vreme deoparte, pentru "recuperare".
Inlocuitor la sefia Comisiei SRI Liberalul Bogdan Olteanu, presedintele Camerei Deputatilor, a admis, intr-o declaratie pentru NewsIn, ca Radu Stroe nu se afla tocmai intr-o situatie clara privind functiile pe care le detine.
Totodata, este preferabil ca publicul sa primeasca o informatie clara si neambigua, respectiv numele celor care au semnat un angajament de colaborare sub orice forma, proces care se poate realiza mult mai repede si nu stanjeneste modul de operare al CNSAS", se arata in comunicatul remis de CGC si semnat de SAR, GDS, Societatea Timisoara, Alianta Civica, Freedom House Romania, Agentia de Monitorizare a Presei, CJI, APADOR-CH.
Nagy Zolt si Kelemen Hunor au avertizat ca trebuie facuta o distinctie clara intre cei care au avut dosar de retea si cei care au avut dosar de urmarire, pentru ca exista interese de creare a unei confuzii.
Boc a adaugat ca, oricum, in privinta celor care au facut politie politica, decizia PD este clara - persoanele in cauza isi pierd mandatul si sunt excluse din partid.
In plus, fostul premier al Romaniei este de parere ca procurorii care au semnat aceasta ordonanta ar trebui trasi la raspundere pentru abuz in serviciu, si asta deoarece, dupa cum a declarat Adrian Nastase, "nu au avut nici o dovada clara ca in colectia mea s-ar afla vreun obiect din comoara amintita".
El a explicat ca, desi este simplu membru al filialei Ploiesti, iar sanctionarea lui este, statutar, de competenta organizatiei din care face parte, asta nu inseamna ca partidul, la nivel national, nu poate adopta o atitudine politica de delimitare clara fata de Dinu Patriciu.
Suma se intoarce doar in masura in care RAR la nivel national hotaraste si cu specificatie clara in ceea ce priveste modul de cheltuire.
Problema colaborarii lui Traian Basescu cu fosta Securitate "este clara, reprezinta o certitudine si nu exista dubii", a declarat fostul presedinte Emil Constantinescu.
Daca situatia doamnei Musca este clara, cazul Ghise a venit pe fondul reanalizarii subiectului fostilor colaboratori ai Securitatii de catre CNSAS.
google-analytics.com