Cautare

23479 de rezultate pentru "ce a spus basescu" (8.17 secunde)
Scandalul de plagiat, scanteia aprinsa controlat de Basescu pentru suspendare (Bogdan Tiberiu Iacob) Scandalul plagiatului lui Ponta vine intr-un moment ciudat pentru relatia presedinte-premier, mai precis cand dinspre PSD veneau semnele cimentarii unei coabitari calme, pana la finele mandatului lui Basescu.
Inainte de toate, spunandu-va bine v-am gasit, vreau sa spun de ce sunt in fata dumneavoastra, pe aceasta scena, impreuna cu acesti oameni.
Traian Basescu, campanie inflacarata pentru Udrea, atac dur la Vasile Blaga Nu mai salveaza nici macar aparentele Cei care au avut ocazia joi sa urmareasca, pe tot parcursul zilei, declaratiile lui Traian Basescu facute la Cluj, iar apoi intr-un studio de televiziune au avut parte de un spectacol de zile mari.
Cristian Pantazi) Traian Basescu a cedat in fata USL in chestiunea numirii sefilor de parchete. ... Iesirea lui de joi seara a dat toate raspunsurile asteptate, cu exceptia unuia la intrebarea esentiala De ce?
Candidatul Aliantei PNL-PD la Presedintie, Traian Basescu, a obtinut 51,23% din voturi in turul doi al alegerilor prezidentiale, in timp ce Adrian Nastase, candidatul Uniunii PSD+PUR, a obtinut 48,77%, dupa centralizarea rezultatelor votului din toate sectiile de votare. Traian Basescu:
Politica romaneasca traieste momente absolut delirante, cu doar cateva ore inaintea votului final privind suspendarea presedintelui Traian Basescu liderul PSD Mircea Geona dinamitand bomba: seful statului i-ar fi santajat cu dosarele SRI privind colaborarea cu Securitatea pe judecatorii Curtii Constitutionale pentru avizul favorabil in ceea ce-l priveste.
Dominat net de adversar, Basescu se comporta ca un boxer facut groggy. El este vadit dezorientat si descumpanit in cazul Udrea, fiind pus in situatia de nu sti ce hotarare sa ia. Pentru prima oara Basescu a pierdut controlul si este in defensiva.
-Traian Basescu uzurpa rolul guvernului si anunta taieri ale salariilor bugetarilor? -Traian Basescu isi abandona rolul constitutional de mediator in societate si se manifesta ca reprezentant al PDL impotriva celorlalte forte politice?
Ba pe-a mamei dumneavostra! "Victor Ponta a plecat trantind usa din CSAT. Ceea ce inseamna ca nu vrea sau nu poate sa-si exercite functia de premier in vremea in care Traian Basescu e la Cotroceni.
Recenta aparitie a lui Dan Voiculescu la postul sau TV ar fi trecut practic neobservata daca negustorul cu ambitii napoleoniene in politica, in genul fostilor oligarhi din Rusia, pusi de Putin cu botul pe labe, n-ar fi abordat unul dintre subiectele care fac sa freamate de excitatie presa moldo-valaha:
De ce creste Traian Basescu in sondaje?
Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, la Antena 3, ca presedintele Traian Basescu are interesul ca PNL sa intre la guvernare doar pentru a nu mai face opozitie actualului Guvern, insa liberalii nu vor accepta acest plan.
Gandul informeaza ca Traian Basescu a discutat, marti, la Cotroceni, cu liderii opozitiei despre revizuirea Constitutiei - proiect declarat neconstitutional, in anumite puncte, de catre CCR - si despre reorganizarea administrativa - subiect care a starnit controverse diplomatice si dispute politice.
Asa s-a intamplat in ’96, 2000, 2004. Asa s-a intamplat si in 2012. Stagiul in opozitie nu pare sa le fi folosit celor care l-au servit decat pentru a-si exersa "dublul Nelson" si lovitura cu dosul palmei.
Basescu a dat inca o data dovada unui politician nonconformist si spre deosebire de predecesorii sai de la Cotroceni a preferat sa-si petreaca cea de-a 54-a aniversare alaturi de familie. Locul receptiilor simandicoase si pline de snobi a fost luat de spritul inchinat cu cei dragi.
Fratele presedintelui Romaniei, Traian Basescu, Mircea, s-a conformat cerintei fratelui Traian si a renuntat la calitatea de actionar la firma cu profil militar. Presedintele Traian Basescu regreta ca fratele sau este actionar la o firma cu profil militar, se arata intr-un comunicat de presa al Administratiei Prezidentiale.
Site-ul pravda.ru a publicat, luni, un comentariu referitor la declaratiile presedintelui Traian Basescu, notand faptul ca "Romania a lansat o provocare deschisa Rusiei" dar si ca presedintele Traian Basescu nu este "un lup singuratic", iar Rusia nu va putea sa nu-l ia in considerare.
Maria Basescu a venit ieri in judetul Gorj, la doua camine de batrani, unde a impartit cadouri persoanelor institutionalizate, dar si angajatilor centrelor sociale. Prima Doamna a Romaniei a vizitat ieri caminele de batrani din localitatile gorjene Suseni si Dobrita.
Directorul adjunct al agentiei de presa ITAR TASS, jurnalistul Mihail Gusman, l-a ironizat pe presedintele Traian Basescu, intr-o emisiune la Radio Ecoul Moscovei, facand referire la oraselul natal al acestuia din Dobrogea, la vinul Murfatlar, la mentalitatea sa de vaporean, la campania impotriva cainilor fara stapan, a demolarii chioscurilor, dar si la privirea presedintelui.
Recentele afirmatii ale presedintelui facute intr-o emisiune televizata au inflamat spiritele pesediste, liderii social-democrati reclamand atat justetea, cat si urgenta demararii procedurilor de suspendare a presedintelui.
google-analytics.com