Cautare

23479 de rezultate pentru "ce a spus basescu" (4.75 secunde)
referendum in paralel cu europarlamentarele Basescu vrea sa faca o noua mutare electorala "Va asigur ca s-ar putea sa mai aiba referendumuri pana imi termin mandatul. Cu ocazia europarlamentarelor, spre exemplu, pentru a lamuri, eventual, ceea ce nu respecta parlamentarii in revizuirea Constitutiei".
Cine a spus ca mamaliga nu explodeaza la romani zicea bine. Pana cand a fost contrazis de zilele lui decembrie 1989. ... Asa si acum cu parlamentarii nostri, carora li s-a pus pata pe Basescu.
• "Eu am castigat alegerile prezidentiale, cred eu, si daca imi doresc ceva este sa fiu 5 ani la Cotroceni, nu o luna sau patru luni..", a declarat Mircea Geoana la TVR.
"Ati fost virulenta la adresa Elenei Basescu". ... "Eu n-am spus niciodata nimic despre Elena Basescu".
Vicepresedintele PNL, senatorul Puiu Hasotti, l-a atacat pe deputatul democrat Stelian Dutu in termeni extrem de duri, totul in contextul unei campanii vehemente declansate impotriva presedintelui suspendat Traian Basescu.
Deputatul PSD Adrian Nastase a declarat luni la Antena 3 ca nu demisioneaza din Parlament si ca nu renunta la imunitate pentru ca dosarele sale sunt instrumentate politic si ca Traian Basescu ar trebui sa faca un asemenea gest pentru a fi continuate anchetele din dosarele "Flota" si Mihaileanu.
Basescu este leu doar la aeroportul din Otopeni, la Bruxelles este si el un pisic Presedintele Basescu este "leu" si curajos doar la aeroportul din Otopeni, dar la Bruxelles, unde s-a negociat bugetul comunitar al Romaniei pentru intervalul 2014-2020, este si el "un pisic", a declarat premierul Ponta, care a sustinut din nou ca alocarea obtinuta de la UE este una foarte proasta.
Candidatul Aliantei PNL-PD la Presedintie, Traian Basescu, si-a prezentat la sfarsitul saptamanii programul electoral in Banat si in Ardeal. ... Presedintele PD a reusit sa mobilizeze publicul strans in cele trei judete gratie atitudinii sale degajate.
Prima vizita in strainatate in calitate de presedinte al Romaniei a fost ieri, in Republica Moldova. El isi tine astfel promisiunea facuta in campania electorala de a da o importanta deosebita in relatiile cu fratii de peste Prut.
Elena Vijulie, sef departament Politica la ziarul "Romania libera", a publicat un interviu sub titlul 'Iliescu: ... Partea a doua a acestui intericu o puteti citi in continuare. ... Pentru ca alminteri a fost un mare succes. ... Ce anume?
'Romania se trezeste in fiecare dimineata a ultimelor luni, intr-un mare impas. Nimeni nu stie in ce directie vom merge, nimeni nu vede o strategie in ceea ce fac conducatorii, nimeni nu sesizeaza un plan, o proiectie, un curs predictibil al lucrurilor.
De ce ar avea oamenii incredere in dvs sau in Crin Antonescu ca veti gasi o solutie la situatia actuala?
Colegiul Director al PD s-a reunit ieri pentru a stabili strategia de campanie pentru referendumul privind demiterea presedintelui Basescu.
Un blog nu prea dulce") circula unele supozitii privind starea de sanatate a presedintelui Traian Basescu, pe care le puteti citi in continuare. 'Corneliu Vadim Tudor il da pe Traian Basescu bolnav de cancer generalizat si ii mai acorda maximum cateva luni de viata.
Presedintele PSD, Victor Ponta, sustine ca presedintele Traian Basescu minte cand acuza opozitia in legatura cu votul in cazul Ridzi, mentionand ca va propune partidului sa nu mai ia in calcul vreo forma de comunicare cu seful statului decat daca acesta isi cere scuze.
De ce flutura Basescu ideea demisiei de la Cotroceni.
Traian Basescu, presedintele Securitatii. ... "Recunosc, am fost un dobitoc!", unul dintre proaspat botezatii "catavenci" isi publica ceva memorii despre relatia lui cu Traian Basescu, relatie stropita din greu cu lichide corozive pentru ficat. Care se pupa cu alte asemanatoare, care ii fac lui Basescu un portret de consumator fruntas.
Bogdan Tiberiu Iacob) Conflictul dintre fostul lider al PSD si actuala conducere a intrat intr-o faza noua, cea a scrisorilor secrete, sau, mai corect poate, discrete.
'Devine din zi in zi mai clar conturul Mafiei care l-a creat pe traian basescu, intai ca Primar General al Capitalei, apoi ca Presedinte al Romaniei.
Onoarea nu se poate cumpara cu vizite la Grivco - o radiografie a intalnirilor cu Basescu Dan Voiculescu, aflat in detentie, a postat pe blogul sau un text intitulat "Onoarea nu se poate compara cu vizitele la Grivco.
google-analytics.com