Cautare

23479 de rezultate pentru "ce a spus basescu" (3.75 secunde)
Mahalaua a pus stapanire pe spatiul public datorita prestatiei catorva politicieni. Asadar, Basescu spune ca primul-ministru a stiut despre situatia din Irak, ca a fost informat de MAE despre cei doi romani retinuti intr-o baza americana. ... Apare purtatorul de cuvant MAE si recunoaste ca premierul nu a fost informat.
Presedintele Traian Basescu a organizat, miercuri seara, o conferinta de presa-fulger in care a scos la iveala biletul trimis de premier. Basescu a precizat ca raportul si cardul de corespondenta i-au fost trimise de Tariceanu in prima parte a anului 2005, prin el propunandu-i un parteneriat cu oligarhiile romanesti.
Fostul premier Adrian Nastase a inceput sa inventarieze, cu minutiozitate, minciunile lui Traian Basescu, spuse de-a lungul celor cinci ani de mandat la sefia tarii.
Presedintele statului, Traian Basescu - prezent duminica seara, la Snagov, la sarbatorirea Zilei Justitiei -, le-a cerut magistratilor sa inteleaga „foarte bine“ faptul ca ei sunt cei care vor decide „intrarea sau aminarea intrarii Romaniei in Uniunea Europeana, la 1 ianuarie 2007“.
'Mugur Isarescu s-a trezit subit dintr-un fel de adormire si promite o prezenta mai vie in spatiul public. Prin tot ce a spus in interviul difuzat miercuri seara de TVR, guvernatorul BNR Mugur Isarescu (foto stanga) a girat, cu una sau doua exceptii, masurile luate de guvernul Boc.
Si in urma cu o saptamana s-a aflat tot pe litoral, la Neptun, la vila de protocol "Lotus", a fugit pana la Bucuresti pentru a rezolva cateva probleme, iar de joia trecuta s-a reintors in vacanta.
Presedintele Traian Basescu a tinut ieri - la sedinta de bilant a SRI, o institutie despre a carei depolitizare se vorbeste de multa vreme - un discurs eminamente politic.
Basescu catre guvernul Ponta: Va felicit pentru votul impresionant, 284 va apropie de 322 care v-a adus noroc data trecuta Presedintele Traian Basescu a avertizat Guvernul Ponta ca parteneriatul cu el este valabil atata vreme cat nu se va incepe "un proces de restauratie".
Vizita lui Traian Basescu a consolidat relatiile de “incredere reciproca“ intre presedintele Romaniei si cel al SUA. Traian Basescu a precizat ca relatiile dintre cei doi sefi de stat au inceput inaintea vizitei oficiale la Washington, aceasta fiind, de altfel, cea de-a patra intalnire intre ei.
Presedintele Traian Basescu sustine ca grupurile de tip mafiot - ajutate cu „nevinovatie“ de presa - au declansat o campanie de discreditare a sa si a Aliantei.
Presedintele Traian Basescu a vizitat ieri Scoala de Vara a Tinerilor Democrati de la Costinesti, raspunzand astfel unei invitatii adresate de fostii sai colegi de partid.
Sloganurile haioase, miile de steaguri portocalii si un avion care a survolat fara incetare cerul, purtand un banner "UPSC sprijina presedintele"- au conferit forta unei multimi electrizate de un Traian Basescu care se simtea ca la el acasa.
Declaratiile facute de presedintele Basescu la Paris, in fata unor reprezentanti ai diasporei, au fost taxate prompt de cei doi adversari ai sai in batalia pentru postul de presedinte, Mircea Geoana si Crin Antonescu.
Dezbaterea principalilor trei candidati la presedintie Geoana-Antonescu-Basescu a oferit prilejul a nenumarate "intepaturi" atat intre candidati, ca si din partea sustinatorilor contracandidatilor. O arma in dueul prezidentiabililor a fost mimica acestora, candidatii incercand sa pareze astfel de multe ori ideile sustinute de contracandidati.
Octavian Stireanu a scris un comentariu, sub titlul "Primii 5 ani au trecut!", pe care il puteti citi in continuare. 'Muntele de gandire democratica a d-lui Traian Basescu s-a facut ca se screme pentru a stoarce un soricel de prim-ministru:
"Regionalizarea e cel mai inexplicabil gest al lui Basescu de la taierea pensiilor incoace Reorganizarea teritorial-administrativa a Romaniei este cel mai inexplicabil gest al lui Traian Basescu de la taierea pensiilor incoace, afirma analistul politic Bogdan Teodorescu, in exclusivitate pentru Inpolitics.
Basescu consemneaza existenta mai multor tipuri de onanisti. Unii au nevoie pentru a se excita si a ajunge la orgasm de poze sau de filme. ... Mai sunt si fetisistii, cei care folosesc, de pilda, chiloti sau ciorapi de dama pentru a se autosatisface.
Basescu va pleca. ... Val Valcu) Basescu are alternativa plecarii de bunavoie, pe vapor, asa cum a promis in primul mandat. ... (Parca asa ceva zicea si vineri, cand a retras legea). ... Ce folos? ... S-a folosit de pitic ca de-o carpa, acum il arunca.
Se strange latul in jurul lui Basescu si al PDL (Autor:
Ce vrem? Vad ca se declanseaza un soi de "razboi sfant" impotriva USL, in general, si a lui Ponta si Antonescu, in special, pentru ca ieri nu l-au demis ei in Parlament pe basescu.
google-analytics.com