Cautare

23479 de rezultate pentru "ce a spus basescu" (3.33 secunde)
Presedintele Traian Basescu i-a cerut ieri premierului Calin Popescu Tariceanu sa renunte la propunerea de numire a Noricai Nicolai in functia de ministru al Justitiei deoarece perceptia publica negativa asupra faptelor acesteia nu duce la cresterea increderii in justitie.
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a afirmat, vineri seara, la Antena 3, ca Traian Basescu si Sorin Oprescu au un stil "bascalios", el explicand astfel afirmatia primarului Capitalei despre faptul ca 88% din simpatizantii lui l-ar vota pe Basescu.
Victor Ponta interviu pentru The Guardian Premierul Victor Ponta afirma, intr-un interviu acordat ziarului britanic The Guardian, ca este dispus "sa coabiteze" cu presedintele Traian Basescu daca acesta va respecta rolul pe care i-l confera Constitutia, apreciind ca, dupa 20 de ani de "timp pierdut", criza politica din Romania se apropie de final, citeaza Mediafax.
FRAUDA BASESCU ISI AROGA DREPTUL DE A DECIDE IN NUMELE ROMANIEI. CAT A COSTAT VIZITA SLUGILOR BASISTE ANTINATIONALE LA BRUXELLES?
In campania electorala pentru Primaria Capitalei, in cea pentru prezidentiale din 2004, in campania actuala si intre campanii, Traian Basescu si-a acuzat in mod obsesiv adversarii politici de minciuna. In realitate, Traian Basescu minte ordinar si repetat.
Singura confruntare directa din campania pentru turul al doilea al alegerilor prezidentiale dintre candidatii ramasi in cursa - Adrian Nastase si Traian Basescu - s-a consumat miercuri seara la televiziunea publica. Fiecare dintre cei doi a facut apel la electoratul formatiunii politice adverse sa-l voteze.
Miron Mitrea publica pe blogul sau o analiza a greselilor facute in anul electoral 2009 de conducerea PSD, de Mircea Geoana si echipa sa, care l-au adus pe liderul PSD din ipostaza de favorit in cea de invins al alegerilor prezidentiale.
Afirmatia "Partidele gresesc profund " ii apartine lui Traian Basescu, a repetat-o cu obstinatie in mai multe ocazii, inclusiv la cateva ore dupa demiterea Guvernului Boc, cand devenise evident ca fraiele democratice ale puterii in stat revenisera acolo unde le e locul - in mana partidelor politice parlamentare.
Adeptii lui Basescu se zbat sa argumenteze o idee vehiculata de idolul lor: ... Deci, implicit in Basescu. ... Intotdeauna minoritatea s-a plans de dictatura majoritatii. In realitate, atunci cand minoritatea - in acest moment, Basescu - vrea sa faca ea cartile, deja vorbim de dictatura.
Ce-a iesit, puteti citi in continuare. Unii cetateni se asteptau ca Basescu sa fie mediator pe langa guvern, sa le apere salariile, pensiile sau subventiile pentru animale.
"Care popor si cati romani?", este titlul unui articol scris de Octavian Stireanu, despre dreptul domnului Basescu - presedinte PDFO - de a vorbi in numele statului, nu in numele poporului.
Bogdan Tiberiu Iacob afirma pe Inpolitics ca a aflat care este adevarata miza a atacurilor lui Basescu la PD-L.
'La urma urmei, de ce nu te poti tu intelege cu Basescu?" Intrebarea asta mi-au pus-o intelectuali de-ai presedintelui, pe vremea cand mai stateam de vorba.
Traian Basescu - Planul secret (Autor: Bogdan Chirieac) Miercuri seara, presedintele a vorbit 50 de minute "special pentru romani". Discursul a parut multora de-a dreptul cenusiu, rupt de realitate, strigat mic al unui om infricosat.
Traian Basescu a discutat, marti, la Cotroceni, cu liderii opozitiei despre revizuirea Constitutiei - proiect declarat neconstitutional, in anumite puncte, de catre CCR - si despre reorganizarea administrativa - subiect care a starnit controverse diplomatice si dispute politice. USL a fost invitat de la ora 14.00.
Liderul social-democrat avertizeaza ca "in timpul campaniei Traian Basescu si unii lideri PD-L vor trimite cantece de sirena catre pesedisti, spunandu-le: ... Puteti citi in continuare partea a treia a interviului acordat de presedintele PSD Mircea Geoana Agentiei Mediafax, in care vorbeste despre probleme ale actualitatii politice si economice.
Desi solicitase sa se adreseze plenului reunit al Parlamentului marti, presedintele Traian Basescu a fost "programat" de senatori sa-si rosteasca discursul ieri dupa-amiaza. Atmosfera a fost una calma, fara manifestari similare prezentei de data trecuta a presedintelui in fata parlamentarilor, dar tensionata.
Un analist politic afirma ca scandalul legat de firma in care este implicat fratele lui Traian Basescu este un pretext cautat de presedinte ca sa le spuna romanilor de ce nu candideaza.
Jurnalista Adriana Dutulescu publica pe blog articolul "Diaconescu s-a executat la ordin si s-a intors la matca, langa Basescu", pe care il puteti citi in continuare.
Ce a aparut in plus din vara pana acum ca sa existe motivare pentru suspendarea lui Basescu?
google-analytics.com