Cautare

304 de rezultate pentru "clasament stoenesti" (2.77 secunde)
Mariana Gancila din comuna Stoenesti, judetul Arges, participa la Targul de Craciun organizat in curtea MTR cu produse naturale. ... Mezelurile nu le producem noi, dar sunt traditionale, tot din zona Campulung-Muscel, Stoenesti.
Cozma a mai incercat sa aduca minerii in Bucuresti si inainte de a fi arestat, insa ortacii au fost opriti de jandarmi la Stoenesti. ... N-au ajuns decit p ana la stoenesti, unde Cozma a fost arestat.
Asa cum ne-a obisnuit, Mariana Gancila din comuna Stoenesti, judetul Arges, participa la Targul Piata Taraneasca, organizat de Ziua Femeii, in curtea Muzeului Taranului Roman, cu produse naturale. ... Mezelurile nu le producem noi, dar sunt traditionale, tot din zona Campulung-Muscel, Stoenesti.
De mentionat ca pentru acest clasament au fost luate in considerare autoturismele din care exista mai multe exemplare in circulatie, fiind excluse prototipurile. ... Locul doi in clasament revine tot unei creatii europene.
Magda Marincovici) Norvegia este cea mai buna tara din lume pentru a fi mama si Somalia este plasata pe ultimul loc, potrivit unei clasament anual stabilit de organizatia non-guvernamentala Salvati copiii, scrie Sciences et Avenir.
Primul colegiu uninominal din judetul Arges este compus din Campulung, Albestii de Muscel, Bughea de Sus, Bughea de Jos, Cetateni, Dambovicioara, Dragoslavele, Leresti, Rucar si Stoenesti, numarul votantilor din acest colegiu, situat in zona Campulung, fiind de 63.530.
Sirineasa a primit 291.000 de lei pentru canalizare, Stoenesti - 94.000 de lei pentru poduri, Stoilesti - 94.000 de lei pentru poduri, iar Vaideeni - 940.000 de lei pentru poduri si podete.
Totodata, vor fi precipitatii in Bolintin-Vale, Bolintin-Deal, Cosoba, Crevedia Mare, Floresti-Stoenesti, Gaiseni, Joita, Sabareni, Ulmi, Vanatorii Mici, judetul Giurgiu. Potrivit ANM, vor fi descarcari electrice frecvente, averse ce vor 30 litri pe metrul patrat, intensificari de scurta durata ale vantului cu aspect de vijelie si grindina de mici dimensiuni.
"Oamenii de fotbal" parasesc locurile fruntase, lasandu-l in clasament doar pe Gigi Becali, cu a sa optiune europarlamentara sub drapelul lui Vadim. ... Ca raport de forte politice, se "bat" in acest clasament membrii Coalitiei de guvernare:
In acelasi clasament, pe prima pozitie se situeaza detasat Germania, care are 4 presedinti de comisii (Comisia pentru mediu, sanatate publica si siguranta alimentara, Comisia pentru industrie, cercetare si energie, Comisia pentru afaceri juridice, Comisia pentru cultura si educatie) si 8 vicepresedinti.
Mandria germanilor, modelul Mercedes-Benz Clasa S, ocupa locul sase in clasament cu 7,00 puncte. Alt model Mercedes prezent in clasament este cel din clasa M, care cu 6,16 puncte ocupa locul noua.
Pornind de la aceste premise, a luat nastere un clasament interesant al celor mai sexy zece autoturisme ale anului, gandit pe categorii de utilizatori si dat publicitatii de Forbes.com.
Astfel, din cele 75 de orase prezente in clasament, 28 de orase se afla in Europa, care detine suprematia in raport cu alte continente. ... Numai sase dintre orasele est-europene sunt incluse in clasament, se mai spune in raport.
Dinu Patriciu se mentine anul acesta in topul miliardarilor lumii intocmit de Forbes, in care revine si Ion Tiriac, dupa ce anul trecut nu a mai figurat in clasament, si, in premiera, apare Ioan Niculae, patronul InterAgro, cu afaceri in domeniul agriculturii.
Pandurii Targu Jiu se afla pe locul doi intr-un clasament al punctelor castigate pe teren propriu in acest sezon, dupa Steaua Trupa lui Petre Grigoras este o forta pe "Municipalul" ... Doar Steaua Bucuresti o intrece intr-un clasament al jocurilor de acasa, cu 23 de puncte.
Sarbul Novak Djokovic conduce in continuare in clasament cu 13.630 de puncte, urmat de Rafael Nadal (10.435), Roger Federer (8.010), Andy Murray (6.900) si David Ferrer (4.565).
Se antreneaza normal, pentru ca, desi nu mai pot interveni schimbari in clasament, noi respectam competitia si vom juca normal, ca si cum ar fi primul meci, nu ultimul.
In acest clasament, Universitatea Spiru Haret se pozitioneaza pe locul 15, fiind singura institutie de invatamant superior particular din Romania situata in aceasta zona a ierarhiei - https://www.4icu.org/ro/ .
Astazi, de la ora 17.00, voleibalistele de la SCM-U (locul 7 in clasament) vor disputa meciul restant cu Unic Piatra Neamt (locul 5 in clasament) din cadrul etapei a 11-a.
Pe baza informatiilor publicate pe pagina de Internet a Senatului, Institutul pentru Politici Publice a prezentat un clasament conform caruia senatorul PRM Gheorghe Funar a folosit cel mai mult cartela de vot, a avut cele mai multe interventii in plen si cele mai multe initiative legislative.
google-analytics.com