Cautare

4444 de rezultate pentru "caz" (6.41 secunde)
“Nu stiu daca este calcul politic sau oportunism, cat este vorba de fireasca asezare intr-un guvern, iar in aceasta chestiune as prefera sa fim onesti cu noi si nu neaparat evazivi, pentru ca nu e vorba de un compromis moral in acest caz.
Daca asupra acestui caz solutionat favorabil lui Anderco a avut discutii cu rectorul Universitatii de Stat din Oradea, Teodor Maghiar, lider local si senator PSD?
"PSD nu-si propune in nici un caz, sa ia apararea acelora care au incalcat legea ori au adus atingere demnitatii de functionar public, intelegand ca pot exista si cazuri de persoane aflate in culpa care, in mod normal, trebuie sa suporte rigorile legii”.
Aceste aprecieri - care s-ar putea inscrie totusi la rubrica "critici constructive” - au fost urmate insa de o adevarata lovitura sub centura, Catarama declarand raspicat ca Tariceanu este direct implicat in celebrul caz "SAFI” si chiar a castigat 54.000 de dolari din achizitionarea si rascumpararea certificatelor de investitor si din finantarile primite de firmele sale.
“In acest caz, dl presedinte trebuie tratat ca orice cetatean al Romaniei. ... In denunt, Basescu este acuzat de savarsirea mai multor infractiuni prevazute in Codul Penal, in cazul apartamentului din Strada Mihaileanu, iar Parchetul ICCJ este rugat ca, in acest caz, sa procedeze “conform Constitutiei si legilor“.
La alegerile din anul 2008 dreptul de vot se exercita pe baza actului de identitate pe care se aplica stampila "VOTAT" si data scrutinului sau, dupa caz, un timbru autocolant cu mentiunea "VOTAT" si data scrutinului.
Rog respectuos sa nu se faca referiri la cine stie ce consultari medicale pentru ca am putea face lesne si noi acest lucru si avem si noi specialistii nostri care acorda asistenta medicala gratuita, in caz de nevoie, si se pare ca e nevoie.
Tot in 2005, Basescu ii avertiza pe ministri sa fie atenti ce vorbesc si cu cine vorbesc la telefon, precizand ca avea semnale de la serviciile de informatii despre discutii care nu erau in regula intre ministri Basescu a cerut Guvernului, pe 12 ianuarie 2006, sa isi coreleze eforturile cu toate institutiile pentru aderarea Romaniei la UE, atragandu-le insa atentia ministrilor ca acest obiectiv, care nu poate fi ratat in nici un caz, nu trebuie sa constituie singura preocupare a Cabinetului.
Porturile se zbat pentru trafic, imbunatatirea serviciilor si in nici un caz pentru pasarele si restaurante”, a fost de parere deputatul.
(1) Exercitiul unor drepturi sau al unor libertati poate fi restrans numai prin lege si numai daca se impune, dupa caz, pentru:
• De ce am facut eroarea pe care nu avem curaj sa o indreptam referitor la varsta de pensionare si sa nu permitem pensionari anticipate pe caz de invaliditate? ... Intr-un caz optimist va fi 7,9%.
rata de esalonare, reprezentand obligatii fiscale principale si/sau obligatii fiscale accesorii esalonate la plata, inclusiv dobanzile datorate pe perioada esalonarii la plata, dupa caz, cat si diferentele de obligatii fiscale marcate si ramase nestinse dupa solutionarea deconturilor cu suma negativa de TVA cu optiune de rambursare.
Nu, dar daca, in aceste situatii, incepe turul sau returul, nu este programat, si cel mai elocvent caz a fost cel cu Otelul si Pandurii. ... Va ganditi sa faceti plangere penala in acest caz?
Nu, dar daca, in aceste situatii, incepe turul sau returul, nu este programat, si cel mai elocvent caz a fost cel cu Otelul si Pandurii. ... Va ganditi sa faceti plangere penala in acest caz?
152 din Constitutie Convinsi fiind ca revizuirea Constitutiei Romaniei trebuie sa fie solidara cu articularea statului de drept al carui fundament democratic trebuie augmentat, Si ca in niciun caz ori sub niciun pretext nu trebuie sa se constituie intr-un regres constitutional ori o dereglementare a structurilor puterilor in stat a caror functionare separata nu trebuie subminata prin uzurparea competentelor proprii fiecarei puteri ori a intruziunilor subordonatorii sau de control si Militand pentru existenta fireasca, normala a statului de drept, sintagma care, in esenta, semnifica limitarea statului prin drept si Avand in vedere ca principiile de esenta ale dezvoltarii sociale ori ale drepturilor persoanei nu trebuie diminuate disimulat, Asociatia Magistratilor din Romania exprima urmatorul punct de vedere in raport cu proiectul de revizuire a Constitutiei, cu toate ca, in expunerea de motive a proiectului inaintat de Guvern Presedintiei, puterea judecatoreasca nu este mentionata ca o componenta a puterilor in stat, desi ambele proiecte de revizuire, si cel al Guvernului, si cel al Presedintiei, ii aduc grave si serioase ingradiri, transformand independenta ca o componenta structurala de sistem intr-un simplu termen sinonim cu subordonarea si controlul politic.
Sau cum va explicati faptul ca se vehiculeaza ideea cum ca PNL este santajat cu ruperea Aliantei in caz de anticipate? ... In orice caz, ele se pot declansa doar in urma unui consens in cadrul Aliantei.
Conform comunicatului, mesajele “vor fi verificate“ si se vor lua masurile care se impun in functie de fiecare caz in parte. ... In continuare, se precizeaza ca respectivele mesaje vor fi verificate si se vor lua masurile cuvenite in functie de fiecare caz in parte.
"In momentul de fata Corpul de Control al ministerului are doar doi oameni, caz in care un eventual control ar fi doar formal, iar noi dorim un control efectiv.
Dar in nici un caz nu ne-am gandit vreodata sa avem obraznicia asta de acum. ... Coalitiile pe care le viseaza el n-o sa se intample pentru ca in nici un caz n-o sa mergem pe formula in care noi sa n-avem candidat si o sa-l sprijinim pe el.
Deputatul PD Stelian Dutu a declarat ca va prezenta, cu ocazia fiecarei conferinte de presa, cate un caz de retrocedari in natura a unor terenuri, de catre primarul municipiului Constanta, Radu Mazare, retrocedari "a caror legalitate este serios pusa sub semnul intrebarii”.
google-analytics.com