Cautare

4444 de rezultate pentru "caz" (8.52 secunde)
Intr-un articol postat in aprilie 2018, cunoscutul scriitor, lector si jurnalist Nick Redfern analizeaza, dupa 30 de ani, acest caz spectaculos.
Liberalul Florin Roman a avut proasta inspiratie sa il tachineze pe ministrul Daea in legatura cu pasaretul ihtiofag, despre care s-a facut mult caz.
Presupun ca depinde de la caz la caz, este posibil ca lucrurile sa nu mai fie intotdeauna la fel. In cazul meu, dupa un an de la operatie, ma simt mai bine ca oricand.
Este una dintre cele mai bune pietre care pot fi folosite in caz de tensiuni sau migrene deoarece usureaza anxietatile mentale care tind sa cauzeze aceste suferinte.
Elizondo nu avea permisiunea sa divulge mai multe detalii, dar spera ca intregul caz va iesi la iveala la un moment dat.
- Cartea de identitate, buletinul sau pasaportul (certificatul de nastere in cazul copiilor sub 14 ani) - Toate documentele referitoare la boala, inclusiv biletele de externare din spital (obligatoriu cele de la operatiile efectuate), scrisori medicale, rezultatul altor examinari imagistice - radiografii, CT, RMN, PET-CT (inclusiv filmul si CD-ul) - pentru a putea corela rezultatul investigatiei PET-CT cu evaluarile imagistice anterioare - Copie a Deciziei CNAS cu privire la decontarea investigatiei in sistemul de asigurari de sanatate - Adeverinta de asigurat/coasigurat, talonul de pensie (dupa caz) - Cardul de asigurat (pentru pacientii care efectueaza investigatia in regim privat, acest document nu este necesar) Cu o zi inaintea examinarii este recomandat sa consumati alimente cu un continut scazut de carbohidrati (fara dulciuri, paine, paste fainoase, mazare, fasole, sucuri, etc.).
Aparitii repetate O atentie mare a fost acordata de presa si unui alt caz OZN, asemanator, de pe coasta de est a SUA, din 2015-2016, implicand portavionul Franklin Roosevelt si navele insotitoare.
"In nici un caz Basescu nu trebuie sa ne invete pe noi, liberalii, ce este interesul national" "Criticile lui Basescu sunt critici nejustificate, care pornesc de la judecati primitive, iar daca vorbim despre politica externa, declaratiile presedintelui sa fim uniti, astfel incat la 1 ianuarie sa intram in Uniune alaturi de Republica Moldova, sunt declaratii mai mult decat greu de inteles", a apreciat senatorul Puiu Hasotti, care mai sustine ca "in nici un caz Basescu nu trebuie sa ne invete pe noi, liberalii, care suntem de 131 de ani pe scena politica, ce este interesul national".
"Este un caz particular si nu putem "ciunti" un principiu, cel al autonomiei administratiei publice locale, pentru un caz singular", a concluzionat Videanu.
"In orice caz, urat gestul doamnei ministru de a comenta anumite lucruri, pe care ulterior a dovedit ca nu le stapaneste foarte bine, ca nu este suficient de bine informata, in lipsa celui acuzat.
Nu stiu exact despre ce e vorba, dar nici nu am solicitat eu vreo reevaluare, intr-un caz anume.
In caz contrar, vor risca sa fie demisi si inlocuiti cu alte persoane fidele liniei promovate de formatiunea politica respectiva", explica Adrian Moraru. ... El a explicat ca in acest caz, migratia va continua linistita, chiar daca nu va fi una formala.
In opinia sa, in acest caz nu se punea problema ca statul roman sa fi fost lezat. ... Imaginea partidului ar putea fi afectata Senatorul PNL Teodor Melescanu a evitat sa se pronunte in legatura cu marturisirile Monei Musca si a afirmat ca trebuie asteptata decizia CNSAS in acest caz.
In orice caz, sint convins ca cei care vor fi restructurati nu vor fi lasati pe drumuri.
De la caz la caz, o sa vedem ce se poate face pentru aceste persoane. O sa discutam cu fiecare si poate ii convingem sa faca un schimb de terenuri", a mentionat Prioteasa.
Adrian Nastase a refuzat sa se prezinte la DNA, deoarece spune ca il va recuza pe procurorul care s-a ocupat de caz.
"Este o maxima dovada de ostilitate si de nerecunostinta fata de PNL", a mai spus Puiu Hasotti, facand referire la decizia lui Traian Basescu si a amintit ca suspendarea lui Atanasiu din functie, "porneste de la plangerea penala a unui consilier prezidential", iar in concluzie presedintele "numai obiectiv nu putea sa fie in acest caz".
DA Jiu intra in circuit Primul caz analizat de inspectori a fost o compensare cu o firma din Iasi. ... Marian Mogosanu, ultimul director care a semnat compensari catre firme private, nu a fost ieri de gasit pentru a-si exprima propriul punct de vedere asupra acestui caz.
381/2002 privind acordarea despagubirilor in caz de calamitati naturale in agricultura, despagubiri in valoare de 1.241.161 RON pentru 2.862 de hectare de teren care au fost asigurate in urma analizarii celor 16 dosare depuse.
Chiar daca indeplinirea tuturor conditiilor este practic imposibila pentru o comunitate locala din Dolj, prefectul Nicolae Giugea a precizat ca nu va accepta in nici un caz divizarea teritoriala a judetului, care are deja 104 comune, trei municipii si patru orase.
google-analytics.com