Cautare

4444 de rezultate pentru "caz" (3.63 secunde)
Tot el ne-a mai spus ca ultimul caz important in Constanta a fost in urma cu trei ani, dar si acela a avut finalitate in Italia.
In caz ca sint in culpa, acestia trebuie judecati de... ... Deciziile emise de primari prin care se ia act de hotaririle comisiilor de disciplina vor fi actionate in instanta in caz ca nu respecta propunerile facute de prefectura.
numirea/incadrarea, promovarea, suspendarea, detasarea, mutarea, incetarea raporturilor de serviciu/de munca, reintegrari in functii, delegare de atributii, stabilirea drepturilor salariale pentru personalul institutiei, pe baza adreselor compartimentelor de specialitate/cererilor personalului sau propunerilor de numire, dupa caz;
In caz ca motiunea este respinsa, cele 18 proiecte de lege se considera adoptate in forma prezentata de Executiv.
Agentii Neckerman si-au rupt picioarele pe pietrele de la Venus In cadrul sedintei investitorilor din Venus s-a prezentat un caz concret prin care, din cauza indolentei DADL-ului, se vor pierde, mai mult ca sigur, niste bani buni de pe urma turistilor.
Este un caz unic deoarece nici o alta institutie din Romania nu este consultata atunci cind un salariat de-al sau urmeaza sa fie arestat, retinut sau perchezitionat.
In plus, se face o analiza de la caz la caz a credibilitatii, capacitatii de rambursare si garantiilor de care dispune fiecare client in cadrul unei etape de preconsiliere care precede etapa depunerii documentelor doveditoare de catre solicitantul creditului si pe cea a platii efective a creditului, CEC-ul dovedind astfel o mare flexibilitate in relatiile cu clientii sai".
Stolojan, solutie de avarie incorecta Liderul PSD este de parere ca numele lui Theodor Stolojan este vehiculat in caz de avarie, lasand sa se inteleaga ca solutia inlocuirii lui Tariceanu cu acesta nu reprezinta o solutie viabila pentru un viitor guvern.
"Caz de crima organizata si coruptie institutionalizata" Pentru a dovedi ca in procesul de lichidare al BIR au stat interese ascunse, actionarii au prezentat o expertiza, conform careia cele patru imobile vandute catre REBONIS Corp.
Rata lunara ar fi in acest caz de 43 de euro, echivalentul a 137 de lei.
„Daca se pune problema unor atentate la Constitutie, acestea ar putea surveni o data cu punerea in aplicare a acestei ordonante, de la caz la caz.
Cred ca interminabilele discutii legate de alegerile anticipate, eventuale remanieri guvernamentale, iar in ultima vreme de disputele pe tema grupurilor de interese economice, au creat o stare de spirit care in nici un caz nu a fost in avantajul activitatii guvernului.
In caz contrar, acestia vor fi sanctionati cu amenda de la 20.000 la 100.000 de lei si confiscarea sumelor rezultate din aceasta vanzare (OUG nr. ... In caz contrar angajatorii sunt obligati sa restituie in totalitate agentiilor pentru ocuparea fortei de munca sumele incasate.
In acest caz, a fost retinut Serghei Gorbunov. ... Ancheta in acest caz a urmarit si identificarea celui de-al treilea tanar implicat, care i-ar fi transportat pe cei doi autori cu masina, dupa comiterea jafului.
Avand in vedere existenta acestor "practici ilegale", care dateaza inca de dinainte de 2009, Asociatia Distribuitorilor de Piese Auto din Romania (ADPAR) a sesizat Consiliul Concurentei, printr-o scrisoare deschisa trimisa saptamana trecuta, cerand "declansarea investigatiilor si verificarilor, stoparea si sanctionarea acestor practici, astfel incat sa se asigure un climat concurential normal pe piata pieselor de schimb auto, in caz contrar am putea asista la preluarea in intregime a comertului cu piese auto de catre companiile de asigurari, iar activitatea distribuitorilor si unitatilor reparatoare se va rezuma la servicii de manipulare a pieselor de schimb".
Nici macar argumentul, conform caruia aceasta crestere salariala ar duce la cresterea consumului nu este sustenabila, intrucat in cel mai bun caz putem vorbi de o crestere temporara a consumului, iar de aici si pana la crestere economica este cale lunga.
Cu privire la modificarile care trebuie facute la statut, Gheorghiof a spus ca „s-a dat un termen pentru modificarea articolelor privind pensiile suplimentare ale parlamentarilor si problematica ajutorului in caz de deces al unui senator sau deputat“.
Intr-un raport de „analiza privind manipularile in campaniile electorale“, prezentat ieri de directorul institutului Adrian Severin (PSD) si directorul executiv Anne Juganaru, ISD include si recentul caz in care a fost implicat secretarul general al PSD.
Nu lasati copiii sa foloseasca telefoanele celulare, decat in caz de urgenta. ... In caz de acoperire redusa sau lipsa completa, nu efectuati convorbiri.
Nu lasati copiii sa foloseasca telefoanele celulare, decat in caz de urgenta. ... In caz de acoperire redusa sau lipsa completa, nu efectuati convorbiri.
google-analytics.com