Cautare

4444 de rezultate pentru "caz" (7.27 secunde)
Uneori este vazut in trei dimensiuni, alteori, ca in acest caz, doar in doua. ... dar, si in acest caz, se ascunde ceva.
In realitate, este vorba despre un caz binecunoscut, petrecut in august 1976, care a implicat patru persoane nu doua, iar cartea The Allagash Abductions, analizand cazul, a fost scrisa de un ufolog cu experienta, inginerul Raymond Fowler, care a investigat cazul separat cu fiecare dintre martori.
Medicii nu pot spune care sunt cauzele cancerului de prostata, la fiecare caz in parte, dar expertii sunt de acord ca dieta contribuie la factorii de risc. ... In acest caz, acest lucru semnalizeaza ca boala este mai extinsa si exista sanse mici de vindecare prin interventie chirurgicala.
Convins de nevinovatia sa, el mai spune ca este gata sa prezinte si alte aspecte relevante legate de acest caz care pun in pericol nu doar interesele PSD, ci si imaginea Romaniei.
In acest caz, trebuie sa se solicite imediat serviciul medical de urgenta. ... In acest caz ambele emisfere ale creierului pot fi afectate, iar urmatoarele manifestari se vor dezvolta pe ambele parti ale corpului:
Autorul evoca in acest sens un caz tipic de langa Teheran, Iran. ... Si in acest caz au fost perturbari majore ale echipamentelor electrice.
Ori primarul Solomon stia inca din 11 mai ca examenul din 26 mai va fi reprogramat, caz in care a semnat, de control, doua acte cu acelasi numar de inregistrare, in aceeasi data, dar pentru zile diferite - 26 mai si 2 iunie, ori unul dintre documente este un fals grosolan.
In acelasi articol, este redat si un alt caz, mult mai spectaculos, petrecut in acelasi secol. ... In orice caz, cu siguranta nu sunt nori, care sunt in mod clar reprezentati, in picturile din apropiere, intr-un mod complet diferit.
Tot ce trebuie sa faci pentru a te putea bucura si de viata, dar a ramane si la greutatea ideala sau a ajunge la ea, in caz ca ai nevoie sa slabesti cateva sau mai multe kilograme, este sa mananci zilnic la aceleasi ore fixe.
3 mingi stralucitoare Un alt caz in care OZN-urile au parut interesate de obiective militare a fost prezentat de Gabriel Tudor, actualmente colaborator permanent al revistei Magazin.
As fi dorit sa examinez acest caz mai detaliat, pentru inceput cu ajutorul regresiei hipnotice. ... Reproduc, in incheiere, si un alt caz de aparenta rapire, cu totul atipica, avand o componenta sexuala si poate de inginerie genetica, dar si o stranie anomalie temporala.
Intr-un caz, doctorul a descoperit chiar semne din nastere care se potriveau cu intrarea si iesirea unui glonte din capul unui subiect ucis prin impuscare. ... Acest lucru face putin probabil ca fenomenul sa fie o fantasma, o inselatorie sau un caz de criptomnezie (amintiri uitate).
Un caz celebru este cel din 14 aprilie 1561 de la Nurnberg cand s-au semnalat sfere negre, rosii si albastre, precum si discuri; un alt caz a fost cel din 7 august 1566 de la Basel, cand au fost vazute mai multe sfere negre si rosii.
El a adunat astfel un total de 240.000 de pagini de inregistrari guvernamentale legate de OZN-uri din intreaga lume, plus peste un milion de pagini de inregistrari de OZN-uri non-guvernamentale, inclusiv carti, buletine, monografii, articole de ziar, studii de caz, scrisori, articole de reviste si materiale audiovizuale.
In acest caz, trebuie sa se solicite imediat serviciul medical de urgenta. ... In acest caz ambele emisfere ale creierului pot fi afectate, iar urmatoarele manifestari se vor dezvolta pe ambele parti ale corpului:
Trenul, in acest caz, reprezinta speranta de mai bine si dorinta de a primi roadele muncii tale. ... Trenul, in acest caz, reprezinta speranta de mai bine si dorinta de a primi roadele muncii tale.
Totodata se mai spune si ca banii de hartie sau monedele sunt cele care simbolizeaza energia sufleteasca a omului iar cel care viseaza ca gaseste bani inseamna ca se va umple de energie, va fi plin de optimism si in nici un caz nu se va intrista din nimic.
In acest caz, poate fi extrem de dificil sa faca un pas in spate si sa recunoasca faptul ca este o simpla iluzie si ca realitatea este cu totul alta.
Un caz important pe care l-a avut atunci se referea la un grup de oameni de afaceri bogati din Las Vegas. ... Acum doua-trei saptamani, poate acum o luna, in Montana, am avut un alt caz ciudat la o baza de rachete de acolo.
Diabetul zaharat apare atunci cand in organism nu se produce suficienta insulina (pancreasul avand o deficienta in acest caz) sau chiar organismul este cel care nu poate folosi la capacitate maxima insulina.
google-analytics.com