Cautare

4444 de rezultate pentru "caz" (4.46 secunde)
Clarke i-a explicat lui Pope ca dorea sa afle doar "comentariile interne" care au urmat interviurilor de presa pe care Pope le-a dat in 1996, ca si "discutiile din minister privind linia care trebuie urmata" si in niciun caz nu viza corespondenta sa privata.
Acatrinei subliniaza ca ne aflam in fata primului caz de gen din istoria post-decembrista a Romaniei, acesta putandu-se constitui intr-un exemplu si pentru alti parlamentari care parasesc partidul ce i-a promovat in functie.
Acest caz a ramas inexplicabil. ... Ultima intrebare dorea nominalizarea unui caz din Rusia care ar putea fi cea mai buna dovada ca OZN-urile nu sunt de pe planeta noastra.
Totusi, intr-un caz recent, cineva a aflat mai mult decat era normal despre telefonul sau si comunicatiile sale e-mail cu un tehnician de rachete Air Force pensionat.
Interesanta si riscanta afirmatia lui Orban, care da astfel de inteles ca Basescu ar fi ferit acum de deranjul procurorilor datorita faptului ca ei, liberalii, sunt la putere si permit justitiei pasuirea presedintelui tarii intr-un caz flagrant de coruptie.
Deoarece, in acest caz ar exista si o dovada stiintifica, universal verificabila, de netagaduit, a existentei civilizatiilor nepamantene. ... In primul caz, ni se atrage doar atentia (de exemplu, printr-un sir de numere prime) ca exista o civilizatie acolo.
Deputatul liberal Dragos Ujeniuc a anuntat ieri ca grupul PNL de la Camera a depus luni o plangere la procurorul-sef al Departamentului de urmarire penala din cadrul Parchetului privind rezolutia de "neincepere a urmaririi penale a deputatului Adrian Nastase" data de procurorul de caz.
In acest caz, numarul casei ofera indicatii despre o lectie neasimilata in trecut. ... Aceste aspecte tin de o analiza complexa, care trebuie adaptata in functie de fiecare caz in parte si nu poate fi abordata aici.
In acest caz, urina se strange greu in vezica si stagneaza mai mult, macerand mucusul care protejeaza vezica in interior. ... Nu pot afirma ca sonda este perfect sterila, dar stagnarea urinei favorizeaza oricum infectiile, iar in acest caz e de preferat evacuarea, in orice mod.
In toamna anului 2013 Florin Mitu a identificat si intervievat si un al doilea martor-cheie al acestui caz, locotenent-comandorul, azi in rezerva, Doru Dragoi, sef de tura in acea noapte la punctul de comanda radar de pe aerodromul militar Buzau.
Stimulat cu forta, va salveaza intr-adevar viata, in caz de infarct miocardic (este mai eficient decat nitroglicerina tinuta sub limba), in caz de lesin si hipotensiune.
Poate exista, de asemeni si un manager de caz care se va asigura ca pacientul obtine cel mai bun tratament si ca ingrijirea acestuia este bine coordonata in cadrul echipei.
Nu pare impresionant, dar calculul probabilitatilor arata ca un asemenea scor nu s-ar fi putut obtine, prin pura sansa, decat intr-un caz din 3000. ... Caz inchis.
Schimbarea, sub orice forma, a destinatiei produselor acordate ca ajutor din rezervele de stat este interzisa si atrage, dupa caz, raspunderea civila, administrativa, disciplinara sau penala.
infectii nosocomiale cu germeni proprii spitalului, caz in care pacientul fie dobandeste germenul de la un pacient alaturat, fie gemenul este colportat prin diverse manevre medicale. ... Dar si in acest caz este greu de spus daca pacientul se prapadeste cu infectie sau din cauza infectiei.
- Acest caz este unul clasic si indeplineste toate conditiile necesare pentru un studiu legitim al fenomenului OZN. ... Intrigata de acest raport, Leslie Kean s-a apucat sa analizeze sute de documente desecretizate, rapoarte de aviatie si date radar, studii de caz coroborate cu probe fizice, sau fotografii analizate stiintific.
In acest caz, noi am auzi doar un zgomot. ... In caz contrar, este extrem de probabil ca pamantenii si extraterestrii sa se rateze reciproc in imensitatea spatiului si timpului.
Potrivit producatorilor episodului, acest caz, probabil, va ramane pentru totdeauna un mister, un mod de a evita sa se spuna ca cele doua obiecte enorme, observate de pilotii de pe doua aeronave diferite si de toti pasagerii uneia dintre ele, au fost, potrivit tuturor dovezilor, OZN-uri.
FARCAS) Pe data de 17 februarie 2016, Robert Hastings, care de-a lungul ultimilor 43 de ani, a intervievat mai mult de 150 de veterani militari din SUA in legatura cu ceea ce priveste experientele OZN, referitoare la locurile unde existau arme nucleare, a postat pe site-ul sau un comentariu privind un caz extras din cartea sa UFOs and Nukes (OZN-urile si armele nucleare), caz petrecut in timpul crizei rachetelor cubaneze si pe care-l rezum in cele ce urmeaza.
Caz dupa caz, el a fost tot mai impresionat de consistenta si sinceritatea istorisirilor, de intensitatea emotiilor, ca si de indoiala de sine a martorilor.
google-analytics.com